Moje levná cesta
- Fotoalbum (337)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lenka_Hal píše: Více
Tak když je jim 18, je to jiná. Dceři je 15.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venett píše: Více
Tak u něj na základce zázraky neuměly a byly, jak kdybys je natřela křídou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ambruše píše: Více
No vidíš, já zase nemám problém a tetováním. A je to její tělo, její život a ty bys ji neměla ovlivňovat, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal píše: Více
Se k tomu třeba vrátí až si jistej bude.
Kdysi v jedný hospodě jsem se potkal s Franzem, dalo to práci na něj nečumět, ale pes od sousedního stolu se s ním hrozně přátelil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Neboj přijde období 50 odstínů černé 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak pro mě je důvěra ve vztahu k dětem důležitá, takže nějakému posuzování a kecání se do vzhledu snažila vyhnout, protože ten led v jistém věku (hlavně období puberty) je velmi tenký. A „Mami, ona by se Ti nelíbila, proto o ní / to nevíš.“ jsem slyšet nechtěla. Byla období, kdy se mi nelíbilo malování dcery, nebo oblečení syna, nebo účes na hlavně bych si já nedala, ale stále to bylo jejich tělo, jejich rozhodnutí a jejich volba.
Mám tedy každé dítě své, takže když jsem se někde v šesté třídě vymezila proti růžové hlavě syna, tak si ji odbarvil a obarvil v pokoji v noci sám. Barvou koupenou ze svého kapesného. A protože z toho byl problém ve škole, protože reprezentuje školu sportem a to se škole s růžovou hlavou nelíbilo, tak si to šel sám pořešit s vedením školy. Samozřejmě slušně a s pádnými argumenty. Nakonec vedení školy ho nechala barvu do konce školního roku donosit / našli kompromis.
Taková fajn lekce v roli rodičovství. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tak ono je ale důležité ten dětem nastavit hranice ba ně je nechat růst jak dříví v lese. Pokud se něco nehodí do školy, do divadla, tak jim to říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
ty se z něj snažíš udělat po psychické stránce eunucha. Chytré. ![]()
Tak hned tě neopustí kvůli nějaké v crop topu s hromadou kalhot a kosmetiky, co by chtěla víkendy trávit jinak, než posluhováním tchyni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Proč bych se o to neměla zajímat?
a jsem ráda, že se o tom můžeme bavit otevřeně.
A tedy doufám, že se z něj eunuch nikdy nestane. A nevím ani, jak bych to z něj pomocí rozhovorů udělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
No vidíš a u nás tetování téma vůbec není. Dcera o něm nemluví, že by ho chtěla. Uvedla jsem to jako příklad toho, co bych jí do 18 nedovolila kvůli jejím kožním problémům. Co bude po 18, je její věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit