Moje levná cesta
- Fotoalbum (344)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey1 Mému muži se taky delší vlasy líbily. No roky je už nenosím, protože se to přestalo líbit mně. Stejně jako se mi líbily jeho vlasy, které věkem vypadají maličko jinak ![]()
Mě tedy spíš zajímá jestli se tak nějak celkově udržuje, jaký je člověk, atd… Než to jestli má a nebo nemá dlouhé vlasy
A kdysi se mi jeho oholená tvář líbila, dnes tam má příjemné šedivé vousy a stále je to super.
A já taky po 4 dětech nebudu vypadat úplně stejně jako před xy lety, kdy jsme spolu randili. I lidé se věkem vyvíjejí a mění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Psi jsou dobří, ale syn bude mít s přítelkyní ( budoucí manželkou) nejméně 3 koně dohromady😂 😂 😂. My mame jednoho, přítelkyně už 2 😂.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megerka píše: Více
To je paráda… Šikovné, že si našel stejně zaměřenou partnerku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Studuje taky veterinu😂. Nejsou to takoví idealisté, že jenom 🐈 a 🐕 budou ošetřovat.
Má dlouhé vlasy, více než 2 náušnice a tetování 😂.
Myslim, že Vojtovi se na nic nejvíce líbí, že je chytrá a pak i hezká. Žádná lesní žínka 😁.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Pokud chceš chovat psy nebo jiné zvířata musí i protějšek k tomu souznit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takže tam nesmí změnit názor jinak ho čeká okamžitý rozchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, paráda
My jsme taky zvířátkovi, ale mladší syn měl dvě přítelkyně a ani jedna na to moc nebyla.. Ta první trochu… Hlídali nám psa a kočku a neměla s tím problém… Kočky tedy měla o něco radši… Protože kocour mohl zustat tenkrát doma, jednalo se jen o víkend a vyžádala si ho na hlídání taky.
Druha tedy už manželka to je takový ten typ, co by psa nesnesla doma, protože chlup.
Druhý syn si našel podobný typ, jednoho psa měl a druhého si pořídili spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tak asi by to k tomu dospělo, tady se nedá najít kompromis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusí je milovat, ale musejí přijmout, že je miluje ten druhý. U nás dcera čtyři koně, zeť by je mít nemusel. Přesto, když museli jednoho uspat, ho oplakal. Už mají zase čtyři, svět je v poradku. Je to jen o tom, tolerovat koníčka toho druhého. On zase kupuje motorky, má jich osm. Nejdražší je z II.WW, takový ten příšerný zelený krachtak. Je mu přáno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Milovat nemusí, nesnášet je pak problém. Ale odpůrce psa asi nebude žít s milovnicí psů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zajímavé téma: mě se vždycky líbili kluci / muži typu "kravaťák*, chytrý, hodný… No, jenže takovým jsem nikdy nelíbila, ty si vybírají atraktivnější protějšky.
A u dětí - tam tedy po prozatímních zkušenostech pridavam ještě 1 aspekt, a to jejich původní rodinu, neb to co dokáži vymýšlel rodiče partnera/partnerky, nad tím začíná rozum stát, neskutečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že ti by se asi dohromady nedali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit