Moje levná cesta
- Fotoalbum (389)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ambruše píše: Více
Tak kdyby ho chtěla a ty ho nedovolila, tak si ho přeci může nechat udělat v nějakém pofidérním studiu a může to být ještě horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Protože standardně chtějí do 18 rodiče? I u piercingu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Aha, tak zkušenost nemám, tudíž netuším. Naše děti jsou chudinka bez piercingu i tetování. Zaostalci z lontu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Nastavovat hranice v 16,17,18 l dětem čím a hlavně proč?
Zákazem tetování, barvení hlavy, nebo kde jim mám nastavit hranice?
Hranice jim nastavím v řízení auta pod vlivem, budu působit v užívání návykových látek, otěhotněním, vztahu k ženám, atd… V tom jestli bude mít tetování a nebo růžovou hlavu jim opravdu hranice nastavovat v tomhle věku nebudu.
Příspěvek upraven 18.09.26 v 20:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký je rozdíl jestli si dítě nechá udělat tetování v 17,5 a nebo úderem 18 narozenin?
Nezáleží spíš jak k tomu ve svém věku přistupuje, atd…? Než to jestli mu je nebo není 18?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 Na rozdíl od Tebe mám už zkušenost, že z našich dětí vyrostly normální a slušné lidi schopné fungovat ve společnosti, partnerství, atd…doplň dle potřeby… Ty si nastavuj svoje hranice, já si budu nastavovat svoje.
A nikde jsem netvrdila, že rostly jak kůl v plotě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Uf, muzu usnout. Jeste, ze nenosi crop top..ale slecna druheho dnes prisla v kratkem topu. Krasna, sportovni, vysoka blondyna. Jdu ji rict, ze je dabel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Co je na dlouhých vlasech tak výjimečného? V dnešní době mají všechny holky dlouhé vlasy už od školky. Dceři je 12 a všechny holky ve škole, na kroužkách, kamarádky mají dlouhé vlasy. I většina dospělých žen má dlouhé, polodlouhé, delší vlasy. Krátkovlasé jsou v menšině. Logicky se tedy klukům líbí dlouhovlasé holky, když jiné nejsou k dispozici. Co se make-upu týká, tak asi žádný chlap nepreferuje holky zmalované jako velikonoční vejce.Na druhou stranu když se to umí, tak kolikrát chlap ani nepozná, že žena má make-up. Takže tvůj syn očividně nemá žádný vyhraněný vkus, líbí se mu to co se líbí všeobecně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit