Moje levná cesta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56971
2.10.26 13:50
@Snopy123 píše: Více

Ja vcera mela burgry za 20 minut. Varime denne. Kotatko je v extremnim vyvinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28420
2.10.26 13:52
@aiwwa píše: Více

Alebo môžem dať variť do tlakového hrnca. Kým dopijem kávu, mám na varené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10521
2.10.26 14:05
@Venetia píše: Více

Když děláš guláš, máš maso nakrájené na kousky.. fakt nechápu co bys na tom vařila v tlakáči hodiny…to bys musela dělat guláš ze žuly 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26671
2.10.26 14:05

Tolik jidel, co nejsou narocna na cas. Ja se z prace vzdy priritim, abych vezla dite na nejaky sport, doma byvame az po sedme. Tak rano neco rychle pripravim, ted spis vyspavam, ale kdyz treba strcim kureci strhna do trouby hned jak vstanu, obzvlast kdyz cvicim doma to tak resim, jak odchazim, uz je navareno i uklizeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44457
2.10.26 14:07
@Adull píše: Více

Nevaří v tlakáči? Já také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10521
2.10.26 14:12
@Havlova píše: Více

Tak pak ale nemůže tvrdit, že to nejde do hodiny…jde…Předpokládám, že by normálně napsala, ze to jen ona nestihne do hodiny, protože nevlastní tlakáč🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10074
2.10.26 14:17
@Adull píše: Více

Hlavně gulášů je xy variant. Není třeba se držet jedné varianty. Když někomu zabere hovězí x hodin. Tak v týdnu se dá udělat fazolový, segedín nebo jiný. Použít vepřové maso. V kombinaci s tlakáčem je to za chvíli. Nejvíc času zabere krájení cibule a masa. Hovězí variace si nechat na volno o víkendu. Asi má někdo dneska chuť na guláš, když zmínil zrovna guláš :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.10.26 14:22
@Kelsey1 píše: Více

Cibule je nakrájená hned, mám super kráječ (a je to malá věc, skladná, žádné heblo, a lze vybrat velikost kostiček). Takže kg cibule za pár minut (jen to oloupat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10074
2.10.26 14:27
@Takyjedna13 píše: Více

To myslím pro ty, kdo nemá čas. Nás na hotelovce učili krájet a obracet se rychle v kuchyni. Takže osobně nemám problém. Kráječ mám, ale používám jen, pokud jsem nalíčená a někde půjdu. Jinak jedu ručně. Při krájení vždycky řvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43579
2.10.26 14:33
@Kelsey1 píše: Více

Jasně, to my všichni chápeme, nejde vůbec o to, jak dlouho se vaří hovězí guláš s tlakem nebo bez tlaku :jazyk: ona to dala jako příklad velesložitého kuchařského počinu :mrgreen: a považuj, ještě i s knedlíkem, domácím :mrgreen: jen nezkušená kuchařka může toto použít jako omluvenku pro nevaření, protože ta zkušená ví přesně, kolik času jí to zabere a jak přesně si ten čas v kuchyni rozplánuje, aby byla co nejefektivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
2.10.26 14:38
@Betty MacDonald píše: Více

Já vím kolik času mi to zabere a opravdu za hodinu hovězí guláš s knedlíkem neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5554
2.10.26 14:41
@Hera01 píše: Více

A ty jis jenom. gulas? Vzpominam si diskuzi, kde jsi naopak tvrdila, ze vareni je otazka par minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
2.10.26 14:45
@Menton píše: Více

Ne nejím, to byl příklad večeře mého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5554
2.10.26 14:48

Tak proc se tu zas tocis na jednom jidle dokola? Gulas si uvar vecer, zvladne zamrazeni a nekolik jidel mas poresenych. Knedlik se da koupit..
No ale proc z toho neudelat tema na x stranek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4313
2.10.26 14:49

Tve dite ji neco jineho nez ty? Nejaky margarin tu onehdy tvrdil, ze to narusuje rodinne vztahy. Chapu to vubec spravne, ze ten, ktery neseda na parezy, je pres tyden na internatu? Jak se to slucuje s dobrymi vztahy v rodine? Neni to spis prvni cast uprku od matky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat