Moje levná cesta
- Fotoalbum (471)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey1 píše: Více
Jako sova toto naprosto odmítám
Za to bych mohla vařit o půlnoci, ale nebaví mne to
Moje maximum je o víkendu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna13 píše: Více
Dejme tomu 20 minut, pak 10 minut maso, podliju a stačí občas zkouknout, zamíchat případně podlít.
Krájení určitě do půl hodiny i s úklidem.
Já zrovna guláš beru jako rychlý z hlediska investovaného mého času, vaření jako takové klidně 2 až 3 hoďky když je z kližky. Nepočítám tedy knedlík, to bych ve všední den určitě nevyrabela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud ho vaříš dýl, tak ho asi nestíháš udělat na večeři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
A víš, že se dá vařit na 2 až 3 dny? Zrovna ten guláš je stejně nejlepší druhý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě baví. 2 pracující bez dětí doma nestíhají vařit teplé večeře a jediné co stíhají jsou tak vajíčka. O možnostech vařit třeba na více dnů a nebo využít třeba pomalý hrnec netuší. Nebudou oni spíš tak trošku líní? ![]()
Příspěvek upraven 02.10.26 v 11:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Jako ono je fuk co za to koupis. Jen mne fascinuje jak nekdo rika „ale to je za stravenky, ale to je za benefit plus“, atd a kupuje za to blbosti, ze to je jako jine..Porad je to „ale to je za vyplatu“, jen to ma jinou formu.
Lidem chybi financni gramotnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
My jsme nikdy dvě teplá jídla neměli. Ani já jako dítě, ani naše děti. Není duvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Taky máme stravenky, ale ne 200 Kč na den. Jen za obědy bychom ve 2 dali přes 9 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
To, že bys to nestihla ty, neznamená, že to tak mají i jiní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše: Více
Proč drama? Prostě nějaký duvod, proč si ten sušák nemuze koupit, tam evidentně je. A je jasné, že jsou to peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš, tak si tu věc můžeš koupit sama i bez peněz v obálce k narozeninám… stejně jako ten susak, ale holt jsme jako společnost zavedli systém dárků k narozeninám, tak si některé věci musíme pořizovat oklikou přes přání. Za mě je úplně jedno, jestli si takovou formou pořídíme lístky na koncert nebo věc do domácnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Psala jsem, že nejdéle trvá smažení cibule, zbytek se pak dělá „samo“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit