Moje levná cesta
- Fotoalbum (488)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@inkakřivák píše: Více
Udělala jsi z jednoho dárku pěkné drama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Knedlík neumím (dělá moje polovička), ale guláš klidně i v týdnu. Vaříme si teplá jídla každý den, na druhý den do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Já jsem si vařila, i když jsem byla sama. Na druhý den do práce. Odmítám dávat za polední jídlo přes 200 Kč za den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna13 píše: Více
Tak to máš asi hodně času. Já bych dobrý guláš za hodinu neuvařila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem říkala, že ho vařím hodinu? Luceno, přestaň si už konecně vymýšlet, jen proto, že chceš mít rádoby argumentačně navrch. A kolik mám času ti může být úplně jedno (mám ho tolik, kolik na danou věc potřebuji), vždyt ty přece ovládáš time management perfektně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna13 píše: Více
Nebo si někdo ráno přivstaneme klidně a dáme něco vařit/péct. Někdy vařím už večer na druhý den. Někdy klidně ráno. Dneska jsem zapékala kuřecí kostky se zeleninou, eidamem a brambory. Večer jsem naložila maso do jogurtu s kořením a hořčicí. Ať se ráno ušetří čas. Dneska jsem k tomu přidala jen plátky brambor a sýr strouhaný mezi patra brambor. Upéct. Než jsem odcházela, tak jsem akorát pekáč vytáhla na linku. Sobě jsem do misky nabrala sebou oběd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč zrovna guláš? Jsou rychlejší jídla.
Ale na druhou stranu, u toho guláše když vezmu čistý čas, tak to ani ta hodina nebude. Nemusíš stát u sporáku a hypnotizovat hrnec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Tak třeba cibule se smaží celkem dlouho, pak už je to brnkačka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup si multifunkční hrnec, kde je vše od pomalého po tlakové vaření, restování. Vše v jednom a pak to jen zavřeš, zapneš tlakáč. Uvidíš, jak bude guláš rychle uvařený.
Jen si zvolit potřebný program.
Příspěvek upraven 02.10.26 v 11:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, on měl špagety a ty za hodinu uvaříš s přehledem. A navíc jde vařit i na 2 dny, pro 2 lidi to není extra výkon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
Tak stravenka jsou furt platidlo. Proste mas cast výplaty v jine forme. I za ty muzes do restaurace nebo koupit jidlo. To neni nic „navic“ jak to spousta lidi bere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit