Moje levná cesta
- Fotoalbum (502)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@malákráličice píše: Více
Je mi úplně jedno, co zavedla společnost, každý ať si to dělá, jak uzná za vhodné. Psala jsem, jak to je u nás v rodině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
A co na tom tolik hodin děláš? Maso je nakrájený raz, dva a v tlakáči se to fakt hodiny nevaří…🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Guláš i s domácím knedlíkem vařím po práci úplně běžně, i daleko náročnější jídla. Na knedlík zadělám v robotu, dám kynout, založím základ guláše a až se sám dusí, uválím dva knedlíky, šupnu je do vroucí vody, deset minut z jedné, pak z druhé strany, mezitím kontrolují, dochucují guláš a záleží jen na tom, kdy změkne maso. Vytáhnu knedlíky, propichuju ostošest, dodělám guláš. Začínám vařit o půl čtvrté, v šest, kdy se většinou vrací muž je hotovo, a to mám ještě vypranou pračku, vyvenčený pejsky, vykouřený čtyři cigarety a probraný nejnovější drby se sousedem. Asi nejsem líná jako blábola, co si čte v tramvaji a je z toho sedřená jak kůň. My, co máme fyzickou práci, vydržíme i to vaření
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše: Více
Pěkných pár let jsem dělal kousek od domova do 3 hodin a celá rodina přijela ze školy najednou v 5 nebo v půl šestý. Za ty dvě hodiny jsem musel vymyslet a uvařit, protože děti vráželi do dveří se slovy: „Co je k večeři?“
Hlavně když se mi v kuchyni nikdo nemotá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď si představte, že my nemáme ani nárok na pracovní oběd. Jídelna je v rekonstrukci. Ještě minimálně rok bude. Místo stravenek nám dávají + peníze k výplatě. Mi to takhle úplně vyhovuje. Stejně se doma vaří. Takže se nakoupí a kompletuje. Do práce krabičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tak dotaz nebyl o potřebě, ale času, který údajně nemáš na vaření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hera01 píše: Více
Tady nešlo o to, že nemáš potřebu vařit, ale o čas, který na to vaření údajně nemáš.
A dítě k večeři mělo špagety s bol. omáčkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Nemám, když chodíme z práce cca v půl šestý a nejsme zvyklý jíst v 8 večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jsem zapomněla dodat, že mám za tu dobu samozřejmě i uklizenou kuchyň, pro rýpalku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit