Moje matka spala s mým ex

Anonymní
10.1.22 20:02

Moje matka spala s mým ex

Ahoj, před pár lety jsem zjistila, že moje matka (44) spala s mým bývalým přítelem (24), do kterého jsem byla tehdy po uši zamilovaná, ani ne 2 měsíce po našem rozchodu. Vztah s mojí mámou byl vždycky velké tabu pro velkou část naší rodiny. Po pár letech jsem to vstřebala a nikdy ji neřekla proč jsem se s ní rok nebavila, až do teď. Dneska jsme se pohádali a ona začala vytahovat minulé křivdy a já vytáhla tu jednu věc co mě štve tak dlouho a to výše zmíněnou skutečnost. Na což mi odpověděla no a co, vždyť už jste spolu nebyli, vždyť jsem ti nic neudělala… Utla jsem naší konverzaci…moje máma neumí přiznat chybu to vím už dlouho, nechci ji chodit na ruku, ale na druhou stranu ji nechci ztratit. Nebyl někdo v podobné situaci, co jste dělali? Vím že je to asi dost ojedinělé a šílené, ale už nevím co mám dělat… :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
10.1.22 20:05
@Anonymní píše:
Ahoj, před pár lety jsem zjistila, že moje matka (44) spala s mým bývalým přítelem (24), do kterého jsem byla tehdy po uši zamilovaná, ani ne 2 měsíce po našem rozchodu. Vztah s mojí mámou byl vždycky velké tabu pro velkou část naší rodiny. Po pár letech jsem to vstřebala a nikdy ji neřekla proč jsem se s ní rok nebavila, až do teď. Dneska jsme se pohádali a ona začala vytahovat minulé křivdy a já vytáhla tu jednu věc co mě štve tak dlouho a to výše zmíněnou skutečnost. Na což mi odpověděla no a co, vždyť už jste spolu nebyli, vždyť jsem ti nic neudělala… Utla jsem naší konverzaci…moje máma neumí přiznat chybu to vím už dlouho, nechci ji chodit na ruku, ale na druhou stranu ji nechci ztratit. Nebyl někdo v podobné situaci, co jste dělali? Vím že je to asi dost ojedinělé a šílené, ale už nevím co mám dělat… :(

Tak se přidej ke zbytku rodiny a s matkou se nestýkej. Asi je “jiná”…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
10.1.22 20:46

Naštěstí se mi nic takovýho nestalo a ani nevím o rodině, kde by se to stalo (i když je to docela tabu, takže chápu, že i nejbližší by se třeba nechtěli svěřovat, i když normálně jde o důvěrný vztah).
Každopádně bych se s ní nějakej čas nebavila a počkala, jestli se neozve ona, a pokud jo, tak s čím přijde. Pokud bude furt dělat jako by nic a neuzná svoji chybu, myslím, že je chyba spíš v její povaze – on asi bude nějaký důvod, proč to skřípe i mezi ní a širší rodinou, ne?
No a pokud je to fakt takováhle alibistická povaha, tak bych se asi smířila s tím, že máme nějaký velmi základní vztah, ale pokud by to řešit nechtěla, tak asi o moc víc nenaděláš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.1.22 07:24

Vždyť má máma pravdu, ne? Už jste spolu nebyli, tak proč to řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
11.1.22 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj, před pár lety jsem zjistila, že moje matka (44) spala s mým bývalým přítelem (24), do kterého jsem byla tehdy po uši zamilovaná, ani ne 2 měsíce po našem rozchodu. Vztah s mojí mámou byl vždycky velké tabu pro velkou část naší rodiny. Po pár letech jsem to vstřebala a nikdy ji neřekla proč jsem se s ní rok nebavila, až do teď. Dneska jsme se pohádali a ona začala vytahovat minulé křivdy a já vytáhla tu jednu věc co mě štve tak dlouho a to výše zmíněnou skutečnost. Na což mi odpověděla no a co, vždyť už jste spolu nebyli, vždyť jsem ti nic neudělala… Utla jsem naší konverzaci…moje máma neumí přiznat chybu to vím už dlouho, nechci ji chodit na ruku, ale na druhou stranu ji nechci ztratit. Nebyl někdo v podobné situaci, co jste dělali? Vím že je to asi dost ojedinělé a šílené, ale už nevím co mám dělat… :(

Píšeš, že si to už vstřebala, ale není to tak. Rok si s mámou nemluvila, teď se pohádáte a ty to na ní vybalíš. No, je to divný, o tom žádná, ale má pravdu. Nic ti neudělala, už si s ním dávno nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.1.22 10:51

Coze, matka ji nic neudelala?! No to si holky snad delate srandu. 8o Pise, ze to bylo 2 mesice po rozchodu a ona do nej byla po usi zamilovana. Koukam, ze nekteri se nestiti fakt vubec niceho. Je to dobre pravidlo i mezi opravdovymi kamarady si nezacinat s ex, obzvlast pokud rozchod neni jeste zpracovany, v rodine je to jeste vetsi kekel takove chovani. Po dvou mesicich od rozchodu na sebe skocit, seminko uz muselo byt zasazene v dobe, kdy spolu se Zakladatelkou jeste chodili. :poblion:

Jinak Zakladatelko, evidentne jsi to nezpracovala, byla chyba, zes to s ni neresila uz tehdy a vytahnes to ted po roce. Ona sla samozrejme do obrany-utoku, coz samozrejme neni omluvitelne, ale soucasne ne necekane. Ja bych se ted na tvem miste stahla, to ona ma maslo na hlave, ne ty, pokud mama nebude mit zajem to s tebou urovnat, tak jsi zas o tolik neprisla. Je mi to lito. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
11.1.22 11:27
@Anonymní píše:

Pro ni to chyba nebyla, pro tebe ano. V tomhle se nikdy nedomluvíte. Klidně to přeskoč. Už jste stejně spolu nebyli. Tvoje matka je také žena a tak to ber.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
13.1.22 11:39

Nemáš to vyřešené, stále tě to vnitřně žere. Ano, nebyli jste spolu, ale je to tvá matka a tvůj ex, kterého jsi milovala.

Jak v seriálu Přátelé, byl Ross nevěrný když se s ním Rachel rozešla?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová