Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
mám doma plovoučku. Když jsem se stěhovala byla v takovém už trošku horším stavu. Nicméně pak se stalo, že mě praskla voda v kuchyni a vytopilo to celý byt a než se na to přišlo, tak to bylo asi půl dne pod vodou. Podlaha se zkroutila, rozestoupila atd. Jenže od té doby je pořád matná a to ikdyž použiji leštidlo. Chytá to strašně prach a je vidět každá špína, kapka atd.
Byt není můj, takže novou dávat nebudu, ale zajímá mě nevíte o nějakém leštidle nebo prostředku co by podlaze navrátilo lesk a zároven nějakou ochranu?
@Levandulová voda Nevim, zda na to neco pomuze, asi ne ![]()
Pouzivam od Sidolux toto https://www.srovnanicen.cz/…+d151198005/ ale maji toho vice, tak si projed nabidku.
Tak pokud se poškodila ta vrchní vrstva, tak to asi naleštíš jen přetřením nějaký lakem. Ono pokud ta podlaha nebyla žádná kvalita, tak je to stejně na naházení do kontejneru a udělání nové. Já bych to na tvým místě vůbec neřešil a žil s matnou.
@Cenarius píše:
Tak pokud se poškodila ta vrchní vrstva, tak to asi naleštíš jen přetřením nějaký lakem. Ono pokud ta podlaha nebyla žádná kvalita, tak je to stejně na naházení do kontejneru a udělání nové. Já bych to na tvým místě vůbec neřešil a žil s matnou.
byt bohužel není muj, majitel nechce opravit nebo řekněme jít 50:50 se mnou, ikdyž pojistku dostal vyplacenou on… a to přetření lakem to asi dělá lakýrník? jak se pohybují ceny a jak je to náročné? vím, že se to dělá u parket ale u plovoučky…
@cecetka píše:
@Levandulová voda Nevim, zda na to neco pomuze, asi ne
Pouzivam od Sidolux toto https://www.srovnanicen.cz/…+d151198005/ ale maji toho vice, tak si projed nabidku.
děkuji
@Levandulová voda no tak záleží jestli je zvlněná ještě teď spáry připomínají propasti tak to lak nezachrání.
Ale lakyrnika řešit nemusíš vyjde dráž než celá podlaha
Nejlevněji pro tebe vyjde koupit ten nejlacinější šmejd na trhu a dát ho tam.
Jen nevím jak dlouho tam máš v plánu bydlet
![]()
Hlavní je mít čistý odmaštěny povrch a pak je to ideální nastříkat ( stačí obyč kompresor a pistole ) a pro tebe ideálně vzít štětcem. Není na tom uz co zkazit.