Moje nehtíky a miminko

930
27.8.05 11:49

Moje nehtíky a miminko

Ahoj Holky mám takový blbý dotaz ale prostě mám :) Už asi 6 let mám gelové nehty né až tak šíleně dlouhé ale prostě mám.A teď přemýšlím jak to řešit abych malé neškrábla…jestli nehtíky uplně zrušit a ostříhat co nejvíc a nebo nechat s tím že to zvládnu…Mám ještě čas,ale prostě nad tím teď bloumám a tak se ptám jaké máte zkušenosti?

Díky za vaše názory Markétkaa a Puškášek 15tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2518
27.8.05 12:09

Ahoj Markétko,

také mám gelové nehty. I když se syn narodil, tak jsem je měla a tím, jak jsem na ně zvyklá:-), tak mi vůbec nepřekážely a ani jsem ho nikdy neškrábla, což jsem se také skutečně bála, ale ono se snad ani tím nehtem škrábnout nedá:-)))
Naopak, neumím si představit, že bych nehty neměla, už jsem na ně zvyklá:-)

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.8.05 12:39

Ahoj Markétkoo :D ,

taky si myslím, že pokud jsi na ně léta zvyklá, tak Ti to ani nepřijde a překážet Ti nebudou.
Mě teď po delší době nějak narostly moje nehty (měla jsem je delší dobu úplně krátké) a nějak si na to nemůžu zvyknout :lol: , skoro bych řekla, že mi to i vadí, ale za pár týdnů mi zas připadne nemyslitelný, že bych nehty zas neměla. Taky bych teda radši gelový, ale nějak mi na to nezbývají penízky :roll: .

Pá Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
27.8.05 12:43

:)

Děkuju za vaše názory…já jsem tak na nehtíky zvyklá že si to bez nich fakt nedokážu představit že bych malé třeba přebalila hihi no paráda díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
27.8.05 20:40

Ahoj,
take mam dlouhe nehty, ale svoje. Ted uz je sice mam o dost kratsi nez drive, ale to jen proto, ze na ne proste nemam dost casu. Nikdy se mi nestalo, ze bych malou skrabla, kdyz se mi nejaky zlomi(ted bohuzel docela casto), citim se jak bezruka. Jestli jsi na ne zvykla, nech si je, urcite jimi neublizis.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
27.8.05 22:55

Já jsem bez dlouhých nechtů taky jako bezruká, ale přesto jsem u syna i teď s holčičkou měla úplně ty nejkratší nehtíky. I když jsem si dávala dost bacha, pokaždé jsem nějaký ten škrábanec uštědřila ať už při přebalování nebo při vyhazování do výška - prostě při hraní. Navím dělám masáže a tak když nechodím do práce do úřadu, kde byly krásné nehty podmínkou, mám úplně přírodní kraťounké nehty. Kdoví jestli si ještě zvyknu na dlouhé =o))))

• Citovat
  • Upravit
510
28.8.05 23:54

Ahoj,
taky jsem mívala dlouhé gelové nehtíky a byla jsem na ně naprosto zvyklá. Čáru přes rozpočet mi udělali v prodonici, kdy jsem malé Barunce měla koncem malíčku pročišťovat očička :oops: několikrát denně. Prostě to s nehtem nešlo. :cry: . Ať jsem ruku i prst natáčela jakkoli, to bříško prstu jsem nedostala tam, kam jsem měla.
Dopadlo to tak, že ještě v porodnici jsem si nehty vypůjčenýma nůžkama (byla jsem naštěstí na nadtandard pokoji :lol: ) odrýpala, nějak zastřihla a těšila se domů na pilník :D :D :D

Nechala bych to, jak všechno půjde. Třeba takový problém mít nebudeš.
Malé už bude rok a zatím jsem se k nim nevrátila, protože čekám mimčo druhé :twisted: . Ale pilník a nůžtičky na nehty si s sebou vezmu i tak :wink: ).
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
2.9.05 07:25

Já je také do práce měla a rozhodla jsem se před porodem je sundat. Spíš jsem se bála předem hygienických problémů.. Člověk netuší, co za bakterie na těch trošku odchlíplých nechtech či ve spodní části má..
A nevěděla jsem, jak mimi bude náchylné…
Nechtěla jsem prostě malé sahat do obličeje rukama a přivodit ji třeba zánět oka…

Mno a později přesně jak někdo psal, určité věci by mohly být při manipulaci s mimi obtížné, tak jsem byla ráda, že mám kraťoučké, bezpečné nehty…

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky