Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky cítím se jak kdyby moje tělo nebylo moje. Něco se děje a já to cítím. Mám víc tak týden zpoždění. Přesně v 7 den sem si dělala test ale byl negativní tak sem testování vzdala.Ale MS stále nikde zato bolesti přicha neustále. A to neni jediný problém. Chvílema mě bodá v mìstě váječníků, na prsa si nemůžu ani sáhnout a hlavně ten šílenej bílej výtok każdou chvíli běhám na wc s tím že MS už přišla a ono nic. Prostě nejsem to já nemám náladu, je mi zle a všechno mě bolí. Přes den nejsem schopná nic dělat je leži a v noci jen co přilehne partner sem tak neskutečně nadrbaná
což u mě neni obvyklé
K doktorovi jdu až za 14 dní a tak se chci zeptat měl někdo to samé chci jen vědět na co se mám připravit
Jen se ti zpozdila ovulace, když máš takovou chuť na sex tak asi ovuluješ teď
I to bodání vaječníků a výtok tomu nasvedčuje, pokud ovuluješ teď tak menzes dorazí až za 14 dní
Tak mne to zcela připomíná těhotenství a mela bych strach z mimodelozniho, nevím jestli se tam ty hladiny hormonu pohybuji stejne, takže za me doporucuji navštívit lékaře. Můj začátek tehu, kdy ještě nesel ani potvrdit na ultrazvuku, probíhal naprosto zcela přesně. Neříkám, ze to tak musí byt. ![]()
Uff to se mi trochu ulevilo. Já ovulaci vůbec nehlídám takže to mě nenapadlo
@Anonymní píše:
Tak mne to zcela připomíná těhotenství a mela bych strach z mimodelozniho, nevím jestli se tam ty hladiny hormonu pohybuji stejne, takže za me doporucuji navštívit lékaře. Můj začátek tehu, kdy ještě nesel ani potvrdit na ultrazvuku, probíhal naprosto zcela přesně. Neříkám, ze to tak musí byt.
Taky mě to napadlo
prošla si tím většina žen z rodiny takže se toho obávám
A jelikož je to mimoděložní velmi nebezpečné, tak doporučuji hned v pondělí ráno na gyndu.
U mimoděložního se ale HCG také vylučuje, čili test by měl být pozitivní
Testovala sem několikrát a ani náznak druhé čárky. Poslední test sem dělala 7 den po vynechání a nic
@Radka95 Jak říkám, při mimoděložním ti HCG stoupá, tělo to vyhodnocuje jako těhotenství. Podle mne se ti z nějakého důvodu rozhodil cyklus (stres, léky, nějaká hnusná viróza během cyklu…) a teď jsi buď těsně před MS, nebo opravdu ovulace.
Neboj, to není mimoděložní, máš negativní test. Neboj, nejspíš ovulace
@Radka95 píše:
Tak tam radši skočim at vim na čem jsem
nikam neskákej, budeš za blázna, co jim jako řekneš? ![]()
@Lamátko píše:
nikam neskákej, budeš za blázna, co jim jako řekneš?
Prdim na to za 14 dní mám stejně kontrolu.Jen mě překvapo ze mi je 14 dní takhle blbě
Ahoj holky, mám podobný problém jako zakladatelka, tak snad nevadí, když se přidám. Mám asi rozhozený cyklus, MS v očekávaném termínu nedošla a testy byly negativní, jenom o víkendu slabé hnědé špinění které v neděli večer po cca 3 dnech samo přešlo. Ve středu jsem šla k doktorce, na utz našla cystu, která prý může za zpoždění, krev na hcg byla negativní a dostala jsem vyvolávačku a s tím, že MS má dojít do 3 dnů, max. týdne jsem šla domů. Dneska je to 9. den od vyvolávačky a MS nikde. Mám jenom silnější nesvědivý bílý výtok, občasné pobolívání podbřišku a večer místy nevolnosti. Začínám z toho být už malinko nervózní. ![]()