Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
na začátek jen zmíním, že tohle téma mi není vůbec příjemné.. tak sbad anonymitu zcela pochopíte
Nuže začlo to při poslední menstruaci ( která podotknu měla o 3 týdny zpoždění). Krev zapáchala. Opravdu hrozně.. nevím k čemu to přirovnat, s prominutím kravinec by byl oproti tomuhle levandule..
No řekla jsem si že to bude spojené asi s tím opožděním - nikdy jsem žádné problémy neměla..
Bohužel je to už přes týden po mensteuaci a mám nahnedly výtok se stejným zápachem.
Gynekologii určitě navštívím po víkendu, ale chtěla bych se zeptat zda některá z vás nemá náhodou taky takovou nepříjemnou zkušenost.. ![]()
Příčiny mohou být různé - zjistí je jen gynekolog, například menopauza nebo nějaké onemocnění, těžko říct, osobně s tím zkušenost nemám.
Nevím, ale nečekala bych a mazala hned na gyndu. Jestli je to nějaký zánět, abys nepřišla o vaječníky. Nechci tě strašit. A bolí tě něco?
@Nikomuanimuk šla bych na gyndu hned..příčina může být různá a nečekala bych
Odpověd ti dám opravdu jenom gynekolog..osobní zkušenost nemám
Ahoj, mazala bych na gyndu hned dneska. Pokud nemáš tu možnost, tak bych si alespoň v lékárně koupila Rosalgin a přes víkend dělala výplachy + fungicidin (mastička).
Já ještě používám Gynex - to je pěna na mytí, doporučuje se i po ženských operacích, problémech atd.
Zdravím. mam takový problém. byla jsem teď v sobotu na umělém oplodnění 21.4.2018.a včera jsem mela na totalitním papíře tmavě hnědý hlen..co to prosim vás může být?? A i takove simrani v deloze??