Zase nepřišla menstruace

Anonymní
11.1.17 20:32

zas nepřišla menses

Možná je to blbý dotaz, tak radeji anonymně. Je možné, abych v sedmatřiceti byla v přechodu?? od začatku jsem měla krámy pravidelně, a toled už druhý měsic nic, sice mě bolelo břicho a prsa, ale nic. těhotná nejsem a být nemužu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2450
11.1.17 20:34

Asi bych zasla na gyndu na vysetreni. Muzes mit klidne cystu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
11.1.17 21:33

Vloučený to není, ale je to jen jedna z možností… nejrozumnější je, zeptat se na gyndě, jak to tam vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2252
11.1.17 22:06

Asi bych pro klid duse zasla na gyngu, ale jinak pokud uz mit dite nechces a neni tam nejaka jina pricina nez ze mas treba ty anovulacni cykly tak bych asi na nejakou vyvolavacku zvysoka kaslala…aneb jesti bude vse ok a dite fakt uz ne tak si muzes spis gratulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.1.17 23:01

nemusí to být přechod

Ahoj, tak za prvé - udělej si těhotenský test. Za druhé - zajdi na gyndu, jak radí ostatní, můžou to být jen rozházené hormony, to se stát může, zvláště, pokud jsi po narození dítěte (i několik let), ale i pokud nejsi, může to být příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.17 15:43

Nedostala jsem menstruační po zákroku unterupce

Zdravím mám dotaz.Byla jsem na miniinterupci jelikož sem si dítě nemohla nechat.Ted jsem přibližně 4t po a dnes ráno jsem začala mít křeče bolesti do břicha tudíž sem očekávala menstruaci, ale nekrvacim:( Mám teď veliké obavu ze se zákrok nepoved a ze není něco semnou v pořádku. Mel jste nikdo takový problém můžete mi poradit? moc Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.17 21:27

Dítě určitě chci proto mám veliké obavy co to muže být. Byla jsem na gynde tam mi řekl doktor ze to výši na zánět močového měchýře ale já tomu neverim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí