Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi bych zasla na gyndu na vysetreni. Muzes mit klidne cystu
Vloučený to není, ale je to jen jedna z možností… nejrozumnější je, zeptat se na gyndě, jak to tam vypadá…
Asi bych pro klid duse zasla na gyngu, ale jinak pokud uz mit dite nechces a neni tam nejaka jina pricina nez ze mas treba ty anovulacni cykly tak bych asi na nejakou vyvolavacku zvysoka kaslala…aneb jesti bude vse ok a dite fakt uz ne tak si muzes spis gratulovat ![]()
Ahoj, tak za prvé - udělej si těhotenský test. Za druhé - zajdi na gyndu, jak radí ostatní, můžou to být jen rozházené hormony, to se stát může, zvláště, pokud jsi po narození dítěte (i několik let), ale i pokud nejsi, může to být příčina.
Zdravím mám dotaz.Byla jsem na miniinterupci jelikož sem si dítě nemohla nechat.Ted jsem přibližně 4t po a dnes ráno jsem začala mít křeče bolesti do břicha tudíž sem očekávala menstruaci, ale nekrvacim:( Mám teď veliké obavu ze se zákrok nepoved a ze není něco semnou v pořádku. Mel jste nikdo takový problém můžete mi poradit? moc Dekuju
Dítě určitě chci proto mám veliké obavy co to muže být. Byla jsem na gynde tam mi řekl doktor ze to výši na zánět močového měchýře ale já tomu neverim
Možná je to blbý dotaz, tak radeji anonymně. Je možné, abych v sedmatřiceti byla v přechodu?? od začatku jsem měla krámy pravidelně, a toled už druhý měsic nic, sice mě bolelo břicho a prsa, ale nic. těhotná nejsem a být nemužu