Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za mě dobrý, matika a chemie jsou slabší, ale to vytáhneš do konce školního roku. Přechod na střední není lehký.
Hospodářské výpočty, občanskou nauku a administrativu (psaní na počítači) nemáte? ![]()
@NaNicemNezalezi psani na pocitaci je prave ta obchodni korespondence.
T y zbyle predmety jsou az ve v dalsich rocnicich
Jako za mě ta matika příšerný. Ze nezvládneš chemii na 2 jeste pochopim (byt jako vystudovaný chemik), ale matika neni něco co by se nedalo naučit. Zatim mas čtvrtletí. Pololetí je za chvilku tak mas sakra co dohánět. Přestup na střední je náročný, ale ze by jsi musela jet ve čtyřkách ![]()
@Anonymní píše: Více
Jsem přehlédla tu obch. korespondenci. My měli hosp. výpočty v prvním a od druhého už účetnictví. Nauku taky v prvním, pak i ve druhém.
Jsem měla horší známky. Tyhle byly… Teda JSOU, dobré.
Neměla jsem to tam ráda.
Na matiku si sežeň doučování a vemte látku od začátku. Protože pokud budeš chtít jít pak na vysokou ekonomikou, matika bude hodně důležitá. Dělají se z ní přijímačky a maturita z matematiky bude velkou výhodou.
Známky nejsou zas až tak důležité, pokud nebudeš mít mezery
@hospodki píše: Více
U matematiky je docela dost důležité to, jak se to podá. Skvělý matematik, ale hrozný učitel, nic nepředá. A takových je.
@NaNicemNezalezi a taky takových co na to kašlou a učitel se může stavit na hlavu. I ten špatný učitel bude známkovat. Pokud to nezvládá, musí přidat samostudium nebo si zaplatit doucovani
@hospodki píše: Více
Když si musí připlatit doučování celá třída, tak je asi něco špatně.
U nás matematiku nechápal z vyučování nikdo.
Aspoň že ten barák je už dávno srovnaný se zemí. ![]()
@NaNicemNezalezi píše: Více
No tak jsou obě varianty. Bohuzel v zaměstnání ani na případných VŠ přijímačkách kolonka ‘neschopny učitel’ chybí ![]()
Známky mas v pohode, na matematiku si muzes sehnat doučování, jestli chceš lepší známku. Ja měla na střední z matiky taky trojku nebo čtyřku, bylo mi to jedno. Maturovala jsem z jiných předmětů a na vyznamenání. Už je to dávno a nikoho nikdy nezajímalo jaké jsem měla známky.
Ahoj, chodím do prváku na OA a toto jsou moje známky: Český jazyk a literatura- průměr 1,72
Anglický jazyk- průměr 1,30
Německý jazyk- průměr 1,42
Obchodní korespondence- průměr 1,08
Ekonomika- průměr 1,90
Společenska kultura- průměr 1,00
Tělesná výchova- průměr 1,00
Dějepis- průměr 1,36
Hospodářsky zeměpis- průměr 2,00
Informační technologie- průměr 2,07
Matika – průměr 3,76
Chemie-prumer 2,95
Jsou moje známky hodně špatné?
Jaký na ně máte názor?
Loni v 9. tride jsem mela vyznamenani 3 dvojky jinak 1.
Vyznamenani jsem mela i celou zš