Moji rodiče a můj syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3175
13.3.14 22:50
@kytička 86 píše:
Díky za podporu že v tom nejsem snad sama…je to hrozný, furt poslouchat jen že ta dělá to a ten je takovej, já su na děcka tak oni si myslí že bych měla dělat jinak…někdy si říkám, že bych jim je strčila na týden a v tom fičáku bych chtěla vidět jak by to dávali jak já…kluk tady lítá neví co dřív, druhej chce taky pozornost je sakra malej sotva začal sedět ale neeee já toho staršího málo chválím, všecko blbě…když mi tady lítá a já kojím, vymotá mě rulu hajzlpapíru a poleje všechn mžný pitím a nevím co asi mu budu vykládat jak je hodnej… ale je to tak musím se naučit s tím žít, je to ta oni se nezmění…měnit se tu musím jááá :-D

Musis se naucit.veci neresit :mrgreen: Vylite se utre, hajzlpapir namota zpatky a rodice jednim uchem dovnitr druhym ven :mrgreen: Ja jsem byla kdysi fakt nervak a mela jsem vecne uklizeno. Dnes mne provozni bordel a rodice nerozhazi ani omylem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
13.3.14 22:52

@kytička 86 ale to zas nebud přecitlivělá a paranoidní ;) to si fakt nemyslím že si řekli, že ti ho nechají přes oběd, aby si po něm chudáčkovi nekřičela..to by mi přišlo hodně extremní.. prostě měli třeba něco dobrého na oběd a chtěli s ním pobýt.. druhá věc, že se třeba měli domluvit předem, já to taky nemám ráda takové změny, ale určitě nemyslím že by si ho tam nechávali at není s tebou doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.14 22:57
@jakuve píše:
Musis se naucit.veci neresit :mrgreen: Vylite se utre, hajzlpapir namota zpatky a rodice jednim uchem dovnitr druhym ven :mrgreen: Ja jsem byla kdysi fakt nervak a mela jsem vecne uklizeno. Dnes mne provozni bordel a rodice nerozhazi ani omylem 8)

ježiš to je hezky napsaný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
13.3.14 23:16

@kytička 86 člověk se nad to fakt musí povznést, co mám svou domácnost, tak tu div nejezdí s bílýma rukavičkama, jednou když tu jel táta, tak jsem dva dny šůrovala, drhla každý kout, utírala prach jak blbá. Táta odjel a večer mi píše ségra, jak táta vykládal, jaký mám doma bordel 8o holky, od té doby na vše kašlu. když mají přijet, tak už nehnu ani brvou, uklízím, tak jak jsem běžně zvyklá a jestli je někde něco pohozené, tak se tím nevzrušuju. Máma mě jednou vvystresovala, že si nesla nahoru kufr a zděsila se, jaký tam mám bordel, tak jsem se šla podívat a jediné co, že na posteli leželo pohozené oblečení, když jsme přišly z venku - šly jsme mámě k metru a já pak jen svlékla děti a šly jsme do kuchyně chystat oběd. A co mě na tom nejvíc baví, že oni rozhodně nejsou pořádkumilovní, ke všemu doma skladují každou blbost, co kdyby se někdy hodila. Mají psa, který čůrá na koberec apod. :nevim: takže to už fakt neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.3.14 06:48

Je pravda, že se vidíte hodně často, patří tak do vašeho denního života, myslím to tak, že určiě mají pocit, že mají právo vychovávat ti dítě společně s tebou. Společné rozhodování, ne ty matka a jim sdělíš, co a jak.
Ale to je na vás, pokud by to fungovalo, je to supr. Pokud ne, omez trošku styky, alespoň ty telefonické, to taky dělá hodně.
A když něco rozhoduješ, jen oznam výsledek, nechovej se tak, jako kdybyste to řešili hromadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.14 12:53
@rejžička píše:
Je pravda, že se vidíte hodně často, patří tak do vašeho denního života, myslím to tak, že určiě mají pocit, že mají právo vychovávat ti dítě společně s tebou. Společné rozhodování, ne ty matka a jim sdělíš, co a jak.
Ale to je na vás, pokud by to fungovalo, je to supr. Pokud ne, omez trošku styky, alespoň ty telefonické, to taky dělá hodně.
A když něco rozhoduješ, jen oznam výsledek, nechovej se tak, jako kdybyste to řešili hromadně.

Děkuji za vaše názory všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová