První setkání s biologickým otcem

8
10.3.14 20:49

první setkání s biologickým otcem

Ahoj,

nebudu to dlouze spamovat, ale chtěla bych se zeptat: Nemáte někdo zkušenost s kontaktováním svého biologického otce? Sice jsem už dospělá, ale teprve před nedávnem se mi z matky podařilo vytáhnout totožnost svého biologického otce. No a ráda bych ho kontaktovala, jen nevím, jak to udělat, aby to pro něj bylo co nejsnesitelnější.. Nechci ho do ničeho nutit, nebo tak, ale ráda bych zjistila, jestli o mě třeba ví (i to matka odmítá sdělit), popřípadě co se vlastně stalo že ho neznám.

Díky za případné rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
10.3.14 20:51

@jand napiš mu…dopis :kytka: a uvidíš zájem/nezájem…netlač na pilu, pokud zájem nebude…opatrně

• Citovat
  • Upravit
Babišovka
10.3.14 20:52

@jand Pošta pro tebe nepřipadá v úvahu?

• Citovat
  • Upravit
15575
10.3.14 20:52

Ten dopis je dobry napad :palec: Nebo za nim prijet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.3.14 20:53

Pokud máš adresu napsala bych mu dopis, přiložila foto a počkala jestli se oze. Pokud by se neozval asi bych vymyslela další postup. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.3.14 20:57

Rady?..pocitej s urcitym zklamanim..ktere neni prijemne, drzim palce, kazdej clovek je jinej ale proste pokud jste spolu nevyrustali, nebo tedy on, neni vytvoreny to pouto, nechci te odrazovat, jen to tak je no,.ale vztah muzete vytvaret i dal v budoucnu. Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.3.14 20:59

A souhlasim..zacla bych dopisem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
10.3.14 20:59

Taky bych zvolila pro prvotní kontakt formu dopisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.3.14 21:07

Děkuju za reakce. Já myslím, že zklamaná být ani nemůžu :) Pro mě je fakt primární dozvědět se, jak to bylo. Upřímně ani moc nepočítám s tím, že by to byl nějaký happy end.. ale ta nevědomost mě prostě ubíjí.
Asi tedy zkusím ten dopis, jestli se mi podaří sehnat adresu (jinou než mailovou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
10.3.14 21:22

Zdravím,
OT příspěvky jsem smazala - a provokatéra taktéž.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
10.3.14 21:24
@admin píše:
Zdravím,
OT příspěvky jsem smazala - a provokatéra taktéž.Monika

A kdo to byl…???

• Citovat
  • Upravit
10351
10.3.14 21:24
@Jitka1976 píše:
A kdo to byl…???

cikáán černýýý cikááán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
10.3.14 21:25
@zuzouš píše:
cikáán černýýý cikááán

Tipla bych jinou barvu…

• Citovat
  • Upravit
20848
10.3.14 21:30

Zatím nevíme, nestačíme pomalu ani mazat. Napíšeme pak veřejně, kdo to byl, až dopátráme.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
10.3.14 21:30

Klidně bych napsala i email, pokud máš jen ten. rozhodně bych za ním nejezdila, nebo tak, určitě to pro něj bude šok, a bude se stím potřebovat srovnat. závidím ti odvahu, já už se delší dobu odhodlávám kontaktovat svou matku. no ale pravda je ta, že ani nevím jestli s ní v kontaktu chci být. tak držím palce ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová