Moluska EndWarts

Anonymní
10.1.23 13:13

Moluska EndWarts

Zdravim, synovi (2,5) mazeme bradavicku EndWartsem (kapky), na stehne se mu udelal take vyrustek a zvetsoval se, natrela jsem to (jednou) a uplne to zcernalo a bolelo ho to chvili po natreni (ta bradavicka ho nikdy neboli). Takze nejspis jsem tim natrela molusku. Muzu ocekavat, ze odpadne? Nemohla jsem mu tim ublizit? Pripadne dejte prosim tip, jak na molusky. Moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37288
10.1.23 14:10

Ten přípravek teda neznám, ale synové měli na molusky taky takový jakoby lak a ten se maže na ten pupinek, pálí to a po par dnech mazání se ta moluska sloupne. Ale je to běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.23 14:14
@Kriss Tina píše:
Ten přípravek teda neznám, ale synové měli na molusky taky takový jakoby lak a ten se maže na ten pupinek, pálí to a po par dnech mazání se ta moluska sloupne. Ale je to běh na dlouhou trať.

Tohle je taky jakoby lak, ale je to silne, silnejsi nez kolodium forte napriklad. To jste mozna mela vy? Take to vypada jak lak.

Asi ted pockam a mazat to dal radeji nebudu. Moc dekuji za zkusenost!

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
10.1.23 14:40

Molusky jsme likvidovali u lékaře. Znecitliveni a pak seskrabnuti. Měla jich spoustu a zvládla to ve 2 letech úplně bez place. Nemazala bych to, šla bych ke koznimu.

• Citovat
  • Upravit
37288
10.1.23 15:32
@Anonymní píše:
Tohle je taky jakoby lak, ale je to silne, silnejsi nez kolodium forte napriklad. To jste mozna mela vy? Take to vypada jak lak.Asi ted pockam a mazat to dal radeji nebudu. Moc dekuji za zkusenost!

Nene měli sme molusk, je to volně prodejně v lékárně, ale dostala sem to na doporučení od kožní. Ještě byla možnost je propichnout a vytlačit, ale to by mi kluci jančili, kdyby se k nim někdo přiblížil s jehlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 20:52

Tady zakladatelka. Jak jsem psala, vyrustek zcernal a sloupnul se, udelala se mu tam jizvicka, takze ted si to vycitam, ze jsem nepoznala bradavici (na prste jednu ma, vypadalo to stejne, ale pri namazani se to chovalo jinak). Mate nekdo tip, jak na tu jizvicku? Cim mu muzu mazat, aby mu vymizela, nebo se aspon zmirnila?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML