Monitor dechu a falešný alarm - moc lehké mimčo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2559
12.8.10 21:27

:-)
ja se poohlížím na aukru,tam občas prodavaji nektery jeste se zarukou.tak uvidime jestli se mi podari nejaky vydrazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.8.10 21:29

Já měla Babysense, celou dobu pod matrací a nebyl problém, i když jsem měla nedonošeňátko. Údajně by měl být citlivější než Nanny, ale to jsem jen kdesi zaslechla… Alarmoval jenom jednou, to už byla dcerka starší. Nevím, jestli měla delší prodlevu dýchání nebo to byl falešňák, ale byla po probuzení v pořádku a to je to hlavní :palec:
A u Nanny se určo dá druhá deska dokoupit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.8.10 21:29

Jojo, Aukro je taky moje oblíbená stránka - jsem totální závislák :mrgreen: :oops:
Já ho taky budu určitě prodávat tam :palec:

• Citovat
  • Upravit
2559
12.8.10 21:34
VERONIKA píše:
Jojo, Aukro je taky moje oblíbená stránka - jsem totální závislák :mrgreen: :oops:
Já ho taky budu určitě prodávat tam :palec:

tak to mi povidej,porad tam brouzdám,porad neco ve sledování a neustale nekam prihazuji :-) ale vetsinou si pak neohlídam konec a vzdy me nekdo prehodí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.8.10 21:36

To je máááááááánie, fakt bych se měla jít léčit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2559
13.8.10 10:18

Veru to mi povidej,občas nad sebou kroutim hlavou,kdyz si uvedomim ze furt neco vybiram a porad hledám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
27.8.10 09:29

tak já mám babysense - a opravdu je citlivý. až tak, že snímá pohyb až do 2 metrů kolem postýlky :wink: , což není zrovna výhoda pokud máte postýlku blízko své postele :wink: . už to zkoušelo pár mých známých a mají to všichni - takže opatrně, doporučuji odzkoušet ať člověk ví na co všechno monitor babysense reaguje.

teď jsem pořídila respisense, malému jsou 4 měsíce - je fakt že je ještě prcek, zatím se jen přetáčí ale v noci takový divoch není. přes den nepoužívám a blaze doufám, že nám do roku na spaní vydrží - přes den nepochybuji že by padal anebo se stal pro prcka hračkou :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aishass
17.11.10 22:51

Babyguard

Zdravím všechny maminky,které tápou a hledají jako my.Původně jsme chtěli nanny,ale zrazovaly nás ty časté alarmy,ostatní nám přišly docela drahé.Nakonec jsme dostali od příbuzných ze slovenska Babyguard.Jsme s ním moc spokojeni,má tři desky,takže i když se miminko skulí,tak nehouká zbytečně.Jme nadšení i z toho,že se tam dá nastavit i monitorizace dechu pípáním.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510