Monitor dechu a falešný alarm - moc lehké mimčo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15775
12.8.10 19:00

Monitor dechu

Ahoj,
prosím o vaše zkušenosti s monitorem dechu. Mám Nanny a pravidelně nám „falešně“ hlásí alarm. Po kontrole miminko vždy dýchá. Prý má delší časový úsek nadechnutí. Je nedonošené, váží přes 2 kg. Je možné, že je na tu podložku moc lehké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
12.8.10 19:07

Nemyslim, ze by bylo lehke, ta podlozka se pouziva i v porodnicich.

Jak ji mate polozenou, primo na rostu postylky? Mela by byt podlozena napriklad papundeklovou deskou.
A jaky tip matrace mate? Nejlepe prenasi molitan, nejhur pry kokos a pohanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.8.10 19:16

Jaké máte v monitoru baterky???
Nesmí se používat nabíjecí!

My máme monitor normálně na roštu a nikdy jsme poplach neměli - ale máme Angelcare!

Co jsem četla různé diskuze než jsme koupili monitor dechu tak u takových malých miminek holky dávají monitor přímo na matraci a na to prostěradlo aby monitor miminko líp snímal, ale zkušenost s tím nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46669
12.8.10 19:19

Taky máme Nanny a zatím falešně nehlásil. Máme přímo na roštu a kokosovou matraci…
Je možný, že to máte spíš porouchaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999

S Nanny jsem poplach snad neměla nikdy, měli jsme to přímo na roštu, matraci máme molitan s kokosem…a poplach nikdy, s výjimkou situací, když Lucinka slezla někam mimo podložku…zkuste zkontrolovat polohu podložky, nějak ji třeba změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540

Ahoj, pokud jí máš položenou pod matračkou tak ti planý poplach určitě může dělat, nám se to stávalo taky a malá měla po příchodu domů 2660 g. Pod matraci bych jí dala až bude mít prcek nad 3 kg, oni to tam i píšou, dej ho třeba pod silnější deku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
12.8.10 19:25

Píšu jak blbec, ale víš co myslím, desku monitoru nedávej na rošt pod matraci ale na matraci třeba pod silnější deku nebo pěřinku…Ona ta deska opravdu tak lehké miminko nemusí pobrat, pak už mi planý poplach nikdy neudělal, to až když julie byla moc pohyblivá a dostala se mimo desku, ale to už jsem pak monitor z postýlky vyndala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.8.10 19:27

ahojky..mela bych dotazek.a nemate nekdo zkusenost s monitorem dechu Respisense?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.8.10 19:31
IrenkaV. píše:
ahojky..mela bych dotazek.a nemate nekdo zkusenost s monitorem dechu Respisense?

Nene, s tímto monitorem zkušenost nemám, ale moc důvěry ve mě nevzbudil :oops: :nevim:

Netuším na kolik je praktické, když se ti dítko začne otáčet nebo zkoumat co to má na plíně :think:

Já používám monitor ještě teď :oops: a věřím tomu, že by mu Kajka dala zabrat :roll:

• Citovat
  • Upravit
15775
12.8.10 19:32

Holky děkuji za rady. Zkusíme dát monitor přímo pod prostěradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
12.8.10 19:37

Určitě to bude ta chybka - mimčo je moc lehoučké :nevim:
Snad už budete mít klidný spánek bez poplachů!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
44174
12.8.10 19:38
IrenkaV. píše:

Vlastní zkušenost nemám, ze zkušenosti známé - jde použít jen pro opravdu malé a ležící miminko, které se ještě nepřetáčí, nehraje si s monitorem a nesnaží se ho sundávát.
Oni ho pořídili, protože měla nedonošené dítě, jezdila sama autem, chtěla nechávat miminko v kočárku na terase a chtěla mít neustálý „dohled“.

Používala asi 4 měsíce, potom přešli na deskový.
Každý si musí udělat úsudek sám :nevim: Jestli se mu to vyplatí, vzhledem k ceně vs. krátká doba používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.8.10 19:42
Jana206 píše:
IrenkaV. píše:

Vlastní zkušenost nemám, ze zkušenosti známé - jde použít jen pro opravdu malé a ležící miminko, které se ještě nepřetáčí, nehraje si s monitorem a nesnaží se ho sundávát.
Oni ho pořídili, protože měla nedonošené dítě, jezdila sama autem, chtěla nechávat miminko v kočárku na terase a chtěla mít neustálý „dohled“.

Používala asi 4 měsíce, potom přešli na deskový.
Každý si musí udělat úsudek sám :nevim: Jestli se mu to vyplatí, vzhledem k ceně vs. krátká doba používání.

dekuji za radu,me prave zajimalo jestli pak az mimco zacne byt aktivnejsi a zvidavejsi,jestli by si ho mimisko nesundavalo a tak.libilo se mi jen ze se da pripnout na plinu.Tak mi potom radi BabysenseII.ale porad nevim,porad se v tom babram nejak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44174
12.8.10 19:50

Irenko, moje dcera se v půlroce sama posadila, uměla si sundat kalhoty - polodupačky, plenku, s monitorem by si taky hravě poradila.

Moje sestra i kamarádky chlapeček v půlroce stály a pochodovaly v ohrádce.
Můj starší syn třeba co se týče sezení, nebyl takový rychlík, ale s monitorem připnutém na plenku by si poradil taky.

My máme Nany, jednu desku, když jsem ji v roce 2006 kupovala, tak dvoudesková ještě nebyla a Babysense byl nad naše finanční možnosti. Několik planých poplachů bylo, ale malá spává na monitoru ještě teď.

Co jsem četla diskuze, Babysense prý snímá i otřesy podlahy apod. U Nany to píšou taky, ale nikdy nám nesnímala nic, co neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
12.8.10 19:52

Irenko Babysense máme a nemůžu si stěžovat. Planý poplach ani jednou nebyl a je super, že má dvě desky, takže když je dítko větší a cestuje po postýlce, tak ho i přesto pořád snímá a nespouští se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí