Monitor dechu Babyguard

6299
27.12.10 12:32

Monitor dechu Babyguard

Ahoj holky, které z vás používají monitor dechu pro miminko? Já si přála na narozeniny monitor dechu a dostala jsem Babyguard, jsem moc ráda, vzhledem k ceně…Máte některá zkušenosti? Díky za info… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6299
27.12.10 12:56

tak co…máte máte máte??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
27.12.10 13:02

ahoj.........zrovna s tímhle monitorem zkušenost nemám. Ale mám zkušenost s monitorem Nanny nebo tak nějak........a osvědčil se.......

• Citovat
  • Upravit
6299
27.12.10 13:22

Pek : a pípal často (falešně) ? A jseš ráda, žes ho měla, byla jsi klidnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
27.12.10 13:28

Měla ho sestřenka. A zachránilo jí to malou od udušení. A falešně nezapípal ani jednou. Jak říkám, zachránilo jí to Adélku.......

• Citovat
  • Upravit
6299
27.12.10 13:30

No…proto jsem ho chtěla, i kdybych měla lítat k falešnému pípání, tak to radši absolvuju, když to zachrání život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
27.12.10 13:42

přesně tak. Do téhle zkušenosti, bych s nákupem asi váhala. Dřív to taky nebylo a přežili jsme.......ale po tom co se Adélka málem udusila a to byla sestřenka jen ve vedlejší místnosti než malá spala, na monitoru trvám. Doktor ze záchranky i řekl, že jí to zachránilo život.........takže je dobře, že ho máš. My si ho taky budeme kupovat.........a doufám,že nám na něj naši a přítelovo rodiče přidají. Ale budeme ho mít.

• Citovat
  • Upravit
6299
27.12.10 13:45

Právě, že jsem se setkala s divnýma reakcema…že někdo nechápe, na co takové vymoženosti, že to nebývalo a kdesi cosi a proč za to utrácet, ale prostě pro můj klid si myslím, že to vyhozené peníze nejsou…naštěstí moje mamča mě podpořila a řekla, že pokud si ho přeju, že mi ho koupí…a taky četla různé články, že v každé porodnici ho mají v postýlce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
27.12.10 13:47

přesně tak..........co znám porodnice, tak všude ho mají, takže to taková zbyttečnost nebude. Je dobře, že jsi si trvala na svém. To co jsme zažili mi s Adélkou a hlavně sestřenka nepřeju nikomu. A za záchranu života to stojí........

• Citovat
  • Upravit
6299
27.12.10 13:56

jsem ráda… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
27.12.10 14:02

Tak další zkušenosti…šup se s nima… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.12.10 14:38

My mame Nanny a spokojenost, falesny poplach nebyl a pridalo to na klidu hlavne mne, bo po porodu bych malou akort hlidala, jestli dycha :wink: A pryc jsme ho dali v 8 mesicich, to zacala poplachy spoustet Zuzi sama - dobehla jsem k postylce a dite vysmaty kleci v rohu postylky. Udelala mi to asi petkrat behem tydne a uznala jsem, ze milej monitor jde pryc. Ale pro prte tak do pul roku je to uzasna vec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
27.12.10 15:11

Tak já plánuju určitě min. 2 děti, takže ho využiju a potom popř. prodám za pár kaček… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
28.12.10 08:04

Pište další rady a zkušenosti s monitory dechu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tygrikovekotatko
5.1.11 20:39

ahoj,ja sem dostala monitor po sestrenici, rikala, ze se da znovu nakalibrovat,ale to sem se dozvedela na servisu, ze nic takoveho nedelaji.takze sme se rozhodli s manzelem, ze koupime novy.co znam lidi tak vsichni pouzivaji Nanny, ale myslim, ze jakykoliv monitor je lepsi nez zadny..co mam kamaradky, tak ty pouzivaji vsechny. a moji neteri taky zachranil zivot.takze ja sem urcite pro pouziti monitoru. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4