Monitor dechu do kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
8.1.14 09:59

@Lolllo já si taky myslím, že ty na plenku nemůžou splňovat to, co slibují. Ale pro mě by to bylo úplně nejjednodušší řešení, tak jsem doufala, že to není tak, jak si myslím. No asi bohužel je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
8.1.14 09:59

@ana11 mám angel care a zrovna v té době byla akce, že dávali jako dárek druhé desky. Do kočárku se ty desky vešly, používala jsem ho totiž na chatě, kde malý neměl postýlku, ale spal jen v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
8.1.14 10:01
@ana11 píše:
@Lolllo já si taky myslím, že ty na plenku nemůžou splňovat to, co slibují. Ale pro mě by to bylo úplně nejjednodušší řešení, tak jsem doufala, že to není tak, jak si myslím. No asi bohužel je :(

Tak si zkus nejaky vypujcit a vyzkousej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.1.14 10:02
@ana11 píše:
Tvůj názor Ti samozřejmě neberu. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu, protože nemám potřebu se tu hájit. Chtěla jsem jen názory na funkčnost monitoru dechu v kočárku, nikoliv na to, jak MOC to prožívám. Každopádně ale chápu, že jsem na emiminu, však já jsem tím balastem k potřebným informacím prokoušu :mrgreen:

Ale jo, já ti to samozřejmě taky neberu, výrobci jsou zcela jistě rádi, že mají kšeft. Každopádně na funkčnost v kočárku tu odpovědi máš - je to do kočárku k ničemu, pokud není absolutní bezvětří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
8.1.14 10:02
@ana11 píše:
@Lolllo já si taky myslím, že ty na plenku nemůžou splňovat to, co slibují. Ale pro mě by to bylo úplně nejjednodušší řešení, tak jsem doufala, že to není tak, jak si myslím. No asi bohužel je :(

já ho používala rok!!! max spokojenost.. jde jen o to vybrat tu správnou značku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.1.14 10:04
@Lolllo píše:
Tak si zkus nejaky vypujcit a vyzkousej to.

Zkusím se mrknout, jestli někde v okolí uspěju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.1.14 10:05
@Carrinka píše:
já ho používala rok!!! max spokojenost.. jde jen o to vybrat tu správnou značku ;-)

A co jsi měla za značku? A opravdu Ti to snímalo jen mimčo i třeba za jízdy v kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.1.14 10:12

Tak mě v porodnici postrašili, že by bylo dobrý ho doma mít. Samozřejmě jako polekaná prvorodička jsem ho sehnala ještě než jsme se vrátili domů Ovšem zkušenost taková: Když jsem se zeptala sestry jakou mám poskytnout první pomoc když mi začne signalizovat a řvát, tak odpověď byla taková, že se mám zeptat paní doktorky. Když jsem se zeptala doktorky, tak ta se při odpovědi vyloženě zpotila. Nicméně doma, jsem jej používala zhruba první měsíc, ovšem stalo se mnohokrát, že po vytáhnutí prcka z postýlky mi začal ve 3 ráno hulákat jsem jej sbalila a zahrabala do skříně :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
8.1.14 10:13

Já to zkoušela dávat do kčarku, protože jsme nečekaně spali u rodičů a já neměla s sebou cestovní postýlku, tak jsme tam narvali monitor a malej spal v kočárku v bytě… Mamka ráno kluka vyndala a zapoměla ho vypnout a nic, nehoukal a to byl doma…takže nevím, možná že. To bylo tím monitorem samotným, protože jsem ho měla pujčený od mamky sousedky, ktera ho nepoužívá cca pul roku… Ale jí prý vždy fungoval… :nevim:

A taky jsem chtěla monitor na plenku, ale pro pročtení recenzi jsem si to rozmyslela… A dodávám, že mimčo je narozené dokonce po termínu, takže každého věc…
A jak tu někdo psal že v cizině uz se nepoužívá, tak mám rodinu v Německu s detmi a používají ho a mám rodinu i ve Francii a taktéž používají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
8.1.14 10:14

Hele ana11 a proč si nenecháš poradit od evidentně zkušenějších, když ti téměř všichni radí, že je to hovadina :think:? Proč si pořád jedeš na té své struně? Máš pro to nějaký důvod, proč být takhle přehnaně úzkostlivá? Ty víš, že porodíš nedonošence? Protože to je jediný závažný důvod, proč pořizovat monitor dechu :think: Jinak je to jen reklama. Mám 2 děti, monitor žádný, ale to tě asi vůbec nezajímá. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2453
8.1.14 10:18
@koprovka89 píše:
Hele ana11 a proč si nenecháš poradit od evidentně zkušenějších, když ti téměř všichni radí, že je to hovadina :think:? Proč si pořád jedeš na té své struně? Máš pro to nějaký důvod, proč být takhle přehnaně úzkostlivá? Ty víš, že porodíš nedonošence? Protože to je jediný závažný důvod, proč pořizovat monitor dechu :think: Jinak je to jen reklama. Mám 2 děti, monitor žádný, ale to tě asi vůbec nezajímá. :mrgreen:

Přesně tak, to mě vůbec nezajímá, že nějaká @koprovka89 má takový názor. Jsou zde zase jiné, které používaly a rády, čili tvůj názor není jediný správný. V čem jsou prosím ostatní tak evidentně zkušenější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
8.1.14 10:21
@koprovka89 píše:
Hele ana11 a proč si nenecháš poradit od evidentně zkušenějších, když ti téměř všichni radí, že je to hovadina :think:? Proč si pořád jedeš na té své struně? Máš pro to nějaký důvod, proč být takhle přehnaně úzkostlivá? Ty víš, že porodíš nedonošence? Protože to je jediný závažný důvod, proč pořizovat monitor dechu :think: Jinak je to jen reklama. Mám 2 děti, monitor žádný, ale to tě asi vůbec nezajímá. :mrgreen:

Co znamena zkusenejsich? V tomto pripade by to bylo: Chtela jsem ho take pouzivat k tomuto ucelu, koupila jsem znacku XY a bohuzel to neslo. Urcite to neni nazor typu, ze si myslim, ze je to zbytecne, ze nema byt prehnane uzkostliva apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.1.14 10:22

Na první dítě jsme monitor neměli žádný, na druhé mám Snuza na plenu. V postýlce ffunguje bezvadně. Do kočárku ho používat asi nebudeme, v návodu je psáno, že bude snímat otřesy kočárku, ne dech. Ale to bude asi jakýkoliv monitor. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.1.14 10:22

Mela jsem maly respisense a vydrzel dva mesice. Ta packa kterou se to zahaklo za kalhoty se. ulomila. reklamace se na to nevztahovala, protoze jsme to pry pouzivali nevhodne :pocitac: No, nakonec jsem dosla k tomu, ze dele nez ty dva tri mesice by jsme to nepouzivali. Prece jen jak je mimco vic pohyblive i ve spanku (nam se kluk pretacel z boku na bok), tak by mu to vadilo a tlacilo ho to. Uz bych si ho nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.1.14 10:25

Po pravdě, já už jsem na emiminu jak v Jiříkově vidění. Chci názor a zkušenosti na to, jak pořešit monitor dechu v kočárku. Napsala jsem proč - nebudu mít zřejmě čas na hodinové procházky a zbožné koukání na miminko v kočárku. S prací, šestiletou a domácností to dost dobře asi nezvládnu. Možná z mé strany přehnaná úzkost, možná alibismus, že kdyby se něco stalo, tak já udělala vše možné… Původně jsem chtěla napsat hned do prvního příspěvku, že ty, které nemají potřebu monitor používat vůbec, ať taky vůbec nepíší, protože jsme každá na jiné názorové vlně. Nenapsala jsem, protože by to stejně bylo zbytečné…

Jen si tedy říkám, jestli je nutné se zhádat a napadat i v diskusi k monitoru dechu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí