Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@koprovka89 opravdu ne všechny psaly, že to je nesmysl a že nepoužívaly. Přečti si diskusi ještě jednou a pozorněji. Všichni - to totiž znamená opravdu všichni diskutující bez výjimky. Já jsem se tu dočetla i pár názorů, že to jde a funguje.
@koprovka89 píše:
Ana11,to je ale škoda, že tě nezajímají názory ostatních. Potom nevím, proč se tu ptáš, když víš stejně všechno nejlíp a ta zkušenější jsi vlastně ty. Nebo jak to mám chápat? Já to chápu tak, že ty jsi ta méně zkušenější a proto se ptáš. Opačně by to byl nesmysl, ne?
Všichni ti tu radí, že monitor dechu je do kočárku nesmysl, tak co víc chceš ještě slyšet
?
No, tak ono je si potreba ujasnit, zda clovek vubec monitor dechu chce nebo ne. A pokud ano, tak proc ne do kocarku? Jasny, bydlet v byte, kde aby bylo dite venku, tak musim chodit po okoli, tak to je asi zbytecnost. Ale kdyz clovek bydli v dome, v momente, kdy dite v kocarku usne, tak ho zaparkuje pod oknem a jde si po svem, tak to smysl dle meho ma. Pak je to totiz stejne, jako kdyby spalo v byte v postilce s monitorem. A pak cloveka zajimaji zkusenosti tech zkusenejsich s touto situaci. Kdyz nekdo napise, ze bude snimat vitr, reknu si ok, jiste najdu na sve zahrade misto, kde bude foukat co nejmene apod. Jako proc mit monitor v noci a nemit ho pres den, kdyz male miminko spi hodne casto?
Ana11.dobře 99% holek ti napsalo, že používání monitoru dechu v kočáru je na nic, že to nefunguje. Takhle ti to vyhovuje víc?
Prostě většina. To ti nestačí? Proč si nenecháš poradit od těch zkušenějších, Ty to stejně v tom kočáru používat prostě budeš, i když ti tu většina napíše, že je to k ničemu. Ty si prostě nenecháš poradit, pak nechápu, proč se vůbec ptáš, když si ve finále stejně uděláš co ty budeš chtít
Ale já ti fandím, každý přece dělá to, co uzná za nejvhodnější. Proč ale zakládáš diskuze?
Já mám zase na emiminu pocit, že jsem nejhorsi matka na svete, protoze dam maleho do kocarku na zahradu a kouknu na nej treba jednou za pul hodiny, jak spokojene spi a neresim to. Samozrejme mam aspon chuvicku, ale to je vse.
@ana11 ségra měla ten na plenu…ted nevím název…Rapidsens???
a kolikrát, když jsem vezla kočárek začal pískat…malej se pohnul třeba a nesnímal…jen ho to zbytečně budilo…
pak v zimě ve fusaku rozbalit a hledat nic moc ![]()
navíc byl synoveček malinkej a kolikrát to pískalo už při přenášení do kočárku
Já měla jen v postýlce, v kočárku ne…
@koprovka89 píše:
Ana11.dobře 99% holek ti napsalo, že používání monitoru dechu v kočáru je na nic, že to nefunguje. Takhle ti to vyhovuje víc?![]()
Prostě většina. To ti nestačí? Proč si nenecháš poradit od těch zkušenějších, Ty to stejně v tom kočáru používat prostě budeš, i když ti tu většina napíše, že je to k ničemu. Ty si prostě nenecháš poradit, pak nechápu, proč se vůbec ptáš, když si ve finále stejně uděláš co ty budeš chtít
Ale já ti fandím, každý přece dělá to, co uzná za nejvhodnější. Proč ale zakládáš diskuze?
Ok, tak jeste jednou. Kolik z tech 99% to osobne vyzkouselo? A nebo kolik jich alespon melo podobnou zkusenost se spanim v kocarku na zahrade?
@koprovka89 píše:
Ana11.dobře 99% holek ti napsalo, že používání monitoru dechu v kočáru je na nic, že to nefunguje. Takhle ti to vyhovuje víc?![]()
Ptám se na zkušenosti. Ne na pocity, že monitor v kočárku je na houby
Zrovna Tebe v tomto ohledu nepovažuji za zkušenější, když nemáš zkušenost s monitorem žádným ![]()
@ana11 píše:
@Cuddy děkuji Ti náčelníku, že ses mě zastal!
To vis, planuji to pouzivat k podobnemu ucelu jako ty, to je spici dite v kocarku, ne pro dite v kocarku, ktery vezu a na ktere vidim. Tak treba se dozvis opravdu osobni zkusenosti, i kdyz par jich tu jiz bylo.
Ano bylo a všechny psaly, že je to k ničemu. VŠECHNY
Tak co chcete ještě slyšet?
@koprovka89 píše:
Ano bylo a všechny psaly, že je to k ničemu. VŠECHNYTak co chcete ještě slyšet?
Já měla monitor i v kočárku, mám babysense se dvouma deskama, tkaže jednu sem měla v kočáře a jednu v postýlce, malýho sem dávala spát třeba do zimní zahrady a snímalo to v pohodě, teď už mám obě desky v postýlce, malej má 8,5 měsíce a už si stoupá a hrozně cestoval, navíc už se vozí ve sporťáku a tam to dat nejde, tak to vyšlo dobře ![]()
Já měla monitor dechu Nany ale i tam výrobce nedoporučuje používání v kočárku, ba ani postýlku-která je stabilnější, nedoporučují nechávat u otevřeného okna aby monitor nevnímal průvan. Já osobně bych byla stejně nervozní jestli snímá v kočárku správně a odbíhala bych se dívat na mimčo. ![]()
Ana11,to je ale škoda, že tě nezajímají názory ostatních. Potom nevím, proč se tu ptáš, když víš stejně všechno nejlíp a ta zkušenější jsi vlastně ty
. Nebo jak to mám chápat? Já to chápu tak, že ty jsi ta méně zkušenější a proto se ptáš. Opačně by to byl nesmysl, ne?
Všichni ti tu radí, že monitor dechu je do kočárku nesmysl, tak co víc chceš ještě slyšet
?