Monitor dechu do kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
koprovka89
8.1.14 10:27

Ana11,to je ale škoda, že tě nezajímají názory ostatních. Potom nevím, proč se tu ptáš, když víš stejně všechno nejlíp a ta zkušenější jsi vlastně ty :think:. Nebo jak to mám chápat? Já to chápu tak, že ty jsi ta méně zkušenější a proto se ptáš. Opačně by to byl nesmysl, ne? :mrgreen: Všichni ti tu radí, že monitor dechu je do kočárku nesmysl, tak co víc chceš ještě slyšet :think:?

• Citovat
  • Upravit
2453
8.1.14 10:29

@koprovka89 opravdu ne všechny psaly, že to je nesmysl a že nepoužívaly. Přečti si diskusi ještě jednou a pozorněji. Všichni - to totiž znamená opravdu všichni diskutující bez výjimky. Já jsem se tu dočetla i pár názorů, že to jde a funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
8.1.14 10:34
@koprovka89 píše:
Ana11,to je ale škoda, že tě nezajímají názory ostatních. Potom nevím, proč se tu ptáš, když víš stejně všechno nejlíp a ta zkušenější jsi vlastně ty :think:. Nebo jak to mám chápat? Já to chápu tak, že ty jsi ta méně zkušenější a proto se ptáš. Opačně by to byl nesmysl, ne? :mrgreen: Všichni ti tu radí, že monitor dechu je do kočárku nesmysl, tak co víc chceš ještě slyšet :think:?

No, tak ono je si potreba ujasnit, zda clovek vubec monitor dechu chce nebo ne. A pokud ano, tak proc ne do kocarku? Jasny, bydlet v byte, kde aby bylo dite venku, tak musim chodit po okoli, tak to je asi zbytecnost. Ale kdyz clovek bydli v dome, v momente, kdy dite v kocarku usne, tak ho zaparkuje pod oknem a jde si po svem, tak to smysl dle meho ma. Pak je to totiz stejne, jako kdyby spalo v byte v postilce s monitorem. A pak cloveka zajimaji zkusenosti tech zkusenejsich s touto situaci. Kdyz nekdo napise, ze bude snimat vitr, reknu si ok, jiste najdu na sve zahrade misto, kde bude foukat co nejmene apod. Jako proc mit monitor v noci a nemit ho pres den, kdyz male miminko spi hodne casto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.1.14 10:39

@Cuddy děkuji Ti náčelníku, že ses mě zastal! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
8.1.14 10:41

Ana11.dobře 99% holek ti napsalo, že používání monitoru dechu v kočáru je na nic, že to nefunguje. Takhle ti to vyhovuje víc? :zed: :mrgreen: Prostě většina. To ti nestačí? Proč si nenecháš poradit od těch zkušenějších, Ty to stejně v tom kočáru používat prostě budeš, i když ti tu většina napíše, že je to k ničemu. Ty si prostě nenecháš poradit, pak nechápu, proč se vůbec ptáš, když si ve finále stejně uděláš co ty budeš chtít :nevim: Ale já ti fandím, každý přece dělá to, co uzná za nejvhodnější. Proč ale zakládáš diskuze?

• Citovat
  • Upravit
1854
8.1.14 10:41

Já mám zase na emiminu pocit, že jsem nejhorsi matka na svete, protoze dam maleho do kocarku na zahradu a kouknu na nej treba jednou za pul hodiny, jak spokojene spi a neresim to. Samozrejme mam aspon chuvicku, ale to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65297
8.1.14 10:42

@ana11 ségra měla ten na plenu…ted nevím název…Rapidsens???
a kolikrát, když jsem vezla kočárek začal pískat…malej se pohnul třeba a nesnímal…jen ho to zbytečně budilo…
pak v zimě ve fusaku rozbalit a hledat nic moc :lol:
navíc byl synoveček malinkej a kolikrát to pískalo už při přenášení do kočárku
Já měla jen v postýlce, v kočárku ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
8.1.14 10:43
@koprovka89 píše:
Ana11.dobře 99% holek ti napsalo, že používání monitoru dechu v kočáru je na nic, že to nefunguje. Takhle ti to vyhovuje víc? :zed: :mrgreen: Prostě většina. To ti nestačí? Proč si nenecháš poradit od těch zkušenějších, Ty to stejně v tom kočáru používat prostě budeš, i když ti tu většina napíše, že je to k ničemu. Ty si prostě nenecháš poradit, pak nechápu, proč se vůbec ptáš, když si ve finále stejně uděláš co ty budeš chtít :nevim: Ale já ti fandím, každý přece dělá to, co uzná za nejvhodnější. Proč ale zakládáš diskuze?

Ok, tak jeste jednou. Kolik z tech 99% to osobne vyzkouselo? A nebo kolik jich alespon melo podobnou zkusenost se spanim v kocarku na zahrade?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.1.14 10:45
@koprovka89 píše:

Ptám se na zkušenosti. Ne na pocity, že monitor v kočárku je na houby :roll: Zrovna Tebe v tomto ohledu nepovažuji za zkušenější, když nemáš zkušenost s monitorem žádným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
8.1.14 10:45
@ana11 píše:
@Cuddy děkuji Ti náčelníku, že ses mě zastal! :mrgreen:

To vis, planuji to pouzivat k podobnemu ucelu jako ty, to je spici dite v kocarku, ne pro dite v kocarku, ktery vezu a na ktere vidim. Tak treba se dozvis opravdu osobni zkusenosti, i kdyz par jich tu jiz bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
8.1.14 10:49

Ano bylo a všechny psaly, že je to k ničemu. VŠECHNY :mrgreen: Tak co chcete ještě slyšet?

• Citovat
  • Upravit
30922
8.1.14 10:50
@koprovka89 píše:
Ano bylo a všechny psaly, že je to k ničemu. VŠECHNY :mrgreen: Tak co chcete ještě slyšet?
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
8.1.14 10:53

Komu není rady… :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3451
8.1.14 10:53

Já měla monitor i v kočárku, mám babysense se dvouma deskama, tkaže jednu sem měla v kočáře a jednu v postýlce, malýho sem dávala spát třeba do zimní zahrady a snímalo to v pohodě, teď už mám obě desky v postýlce, malej má 8,5 měsíce a už si stoupá a hrozně cestoval, navíc už se vozí ve sporťáku a tam to dat nejde, tak to vyšlo dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.1.14 10:59

Já měla monitor dechu Nany ale i tam výrobce nedoporučuje používání v kočárku, ba ani postýlku-která je stabilnější, nedoporučují nechávat u otevřeného okna aby monitor nevnímal průvan. Já osobně bych byla stejně nervozní jestli snímá v kočárku správně a odbíhala bych se dívat na mimčo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí