Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
ted me akorat na kurzu informovali ze Nanny monitor nefunguje na celokokosove matraci. Samozrejme uz mam obe doma pekne pripravene! Nemate s tim nekdo zkusenost?! Hledala jsem na diskuzich ale nic jsem nenasla ![]()
Ahoj já mám celokokosovou matraci a Nanny používáme. Není s tím žádný problém.
Ennie a Honzík
Ennie - MOC DEKUJU za dobre zpravy. Akorat jsem volala k vyrobci a taky rikal, ze by to melo fungovat, akorat, ze ta matrace je trosku tuzsi, takze hodne mala miminka muzou mit problem (doufam, ze tim myslel treba predcasne narozena). Muzu se Te jenom zeptat na Tveho vyrobce te matrace mi mame Scarlett.
Máme taky Scarlett
a Honzíkovi se na ní spí moc dobře ![]()
Ennie a Honzík
ahoj,
my když kupovali monitor, tak nás prodavačka upozornila, že není vhodný pod celokokosovou matraci… dokud bude mimi malinké, můžeš mít monitor přímo na matraci a na to mimi v zavince, tak jsme to měli my. až bude větší, tak to myslím zvládne i ta kokosová…
Já ji mám celou dobu pod matrací a fungovala bez problemu. Je tedy fakt, že se Honzík narodil se 4 kg ![]()
Ennie a Honzík
Ahoj,
my reda máme polokokosovou a taky mi v prodejně tvrdili, že to nebude fungovat - nakonec jsme objednávali Nany přímo od výrobce a paní předvedla zapojila a říkala, že by to problém být neměl a nikdy nebyl. Jen doporučovala dát na rošt (máme jen jakoby desky - lamely) ještě sololitovou desku aby jsme se vyhli občasnému zbytečnému zapískání . že spíš to by mohla být problém. Desku jsem nedali a je pravda že občas jsme planý poplach měli, ale jinak za 11m používání jsme v pohodě.
Jo to jsem zapomněla - dali jsme přes lamely tu sololitovou desku s dírkami
, jak se zmiňovala IvaV. Je to investice cca 40,–Kč
Ennie & Honzík
Holky moc Vam vsem dekuji za rady. Sololitovou desku urcite poridime. Staci ji dat jenom pod monitor, nebo pres celou postylku???
Ahojky,
my taky máme celokokos, nanny máme na roštu a bez problému funguje - malý po narození měl cca 3 kg. Máme ale trochu jiný problém - nechce nám na ni spát - podle mě je na něj dost tvrdá, takže se často probouzel - momentálně nám leží na polštáři (cca 40×60) v zavinovačce a je spokojený. Poradili nám to v nemocnici. Jsem zvědavá, jestli máte podobnou zkušenost?
pet
Ahojky,
měli jsme taky nanny a celokokosouvou matraci a měli jsme problém. Co chvíli nám to hvízdalo.Byla jsem z toho na nervy. Ve třech měsícíh jsme to už nepoužívali.
Ivulka
Ahojky,
my máme monitor dechu Nanny a celokokosovou matraci a problém nemáme žádný-naopak mi přijde že je to citlivý dost
.¨
Matraci jsme objednali přes internet na www.batoleshop.cz
a jsme spokojení.