Monitory v porodnici a chřipka

110
5.2.15 17:34

monitory v porodnici a chřipka

Ahoj možná je to blbý dotaz, ale chci se zeptat jak byste to řešili? nebo už vas neco takoveho potkalo? Chodím do porodnice na monitory, jsem ve 37tt a od pondělka ležím s chripkou, teplotu od včerejska už nemám, ale mám neskutečný dráždivý kašel a rýmu…A zítra mám jít na další monitory, ale jelikož mi neni zrovna nejpíp, tak nevím jestli tam jít nebo ne…jak by asi vypadali ty ozvy miminka cdybych tam kašlala a smrkala…a navíc tam jsou maminkytesněpřed porodem a nerada bych je nakazila…ale bylo mi vtloukáno do hlavy, že by se tyhle kontroly nemeli vynechávat…Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6770
5.2.15 17:36

Já bych tam ráno zavoala a udělala to podle nich. Třeba tě vezmou jako poslední, nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
5.2.15 17:39

@Pepčinka No, rozhodnutí je na tobě, já u druhého dítka nestihla monitor ani jeden, poprvé mě objednali na 38+2 a ten den se dítko narodilo a taky se to bez toho zvládlo. A jinak já byla v podobném stavu při porodu a nikdo to neřešil, normálně mě dali na třílůžák s dalšíma maminkama a jejich mimčama a prostě jsem tam prskala, co šlo dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.2.15 17:45

ASi tam zkusim rano zavolat a comi reknou to udelam…ja sednu do auta, odlezim si tam 15-20 minut na monitoru ale nevim jak na me prave budou koukat ostatni maminy…a že chripky ted radi…a i ja ze sveho pohledu bych fakt chripku pri porodu nechtela..takze se i modlim aby tam mimico jeste zustalo.ALe nedivila bych se kdyby chtelo ven, ten kasel je sileny a namaham bricho jak blazen…No uvidime co mi reknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.2.15 17:47

Já sice chodím na monitory jen ke své lékařce, ale od 37.tt jsem měla také chřipku (rýma, dráždivý kašel atd.)V 38.tt (minulý týden)jsem na monitoru nebyla, bylo mi fakt hodně zle a řešila jsem to tak, že jsem hned ráno volala lékařce a domluvila jsem se s ní až na tento týden, tak uvidíš jak Ti ráno bude, a případně bych tam ráno zavolala. Jinak mi na kašel hodně pomohl Jitrocelový sirup od Dr. Muller Pharma, ale i tak občas pokašlávám ještě teď. Přeji brzké uzdravení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
5.2.15 17:52

Taky bych zavolala a domluvila se s nima. Třeba posunout aspoň o pár dnů. Taky chodím do porodnice na monitory a je to masakr, kolik je tam chrchlajícíh. :( Už mám po termínu, chodím co dva dny a už mě taky začíná bolet v krku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.2.15 17:53

@Pepčinka Já osobně bych na monitor radši šla, ale záleží na tobě a jak se dohodneš s lékařem. Pokud nechceš nakazit ostatní maminky, kup si v lékárně roušky, stojí to pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
5.2.15 17:57

A jinak mi tedy podle popisu nepřijde, že by se jednalo o chřipku… to bys fakt dnes nebyla bez teploty ;) takže to bude jen nějaká viroza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.2.15 18:10

@Pepčinka zavolej si tam, ja bych ale napr. nesla, nemoc je nemoc a nikdy nevis, koho muzes nakazit, zvlast v porodnici :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15422
5.2.15 18:12
@Pepčinka píše:
ASi tam zkusim rano zavolat a comi reknou to udelam…ja sednu do auta, odlezim si tam 15-20 minut na monitoru ale nevim jak na me prave budou koukat ostatni maminy…a že chripky ted radi…a i ja ze sveho pohledu bych fakt chripku pri porodu nechtela..takze se i modlim aby tam mimico jeste zustalo.ALe nedivila bych se kdyby chtelo ven, ten kasel je sileny a namaham bricho jak blazen…No uvidime co mi reknou…

Měla jsem něco podobného před druhým porodem. Měla jsem dojem, že sina naporodím ale vychrchlu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.2.15 18:18

To je jedno jestli chřipka nebo vyroza…ale zle mi je od neděle a ještě včera jsem mela teplotu 38…až dneska nemam…ale to je jedno…přesně taky mám pocit že neporodim ale vypudim kašlem a smrkáním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
5.2.15 18:26

@Pepčinka asi bych se objednala na další týden… Ještě bys tam v takovém stavu mohla chytit něco dalšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.2.15 12:54

Tak me preobjednali na pondeli…ale hned postrehla ze sem nemocna…asi je to dost slyset na hlase…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
6.2.15 13:24

@Pepčinka tak to dobře dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.2.15 14:44

Ji nemusim se nikam tahnout nemocna…u kdyz nevim jestli v pondeli to bude lepsi…kasel trva vzdycky dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí