Monopoly - jaké koupit?

9073
29.10.18 20:30

Monopoly neporadím, u nás se nehrají, nemáme rádi tenhle typ her.
U nás jsou z těch s jednoduššími pravidly nejvíc oblíbené Ticket To Ride, Qwikle, Labyrint, Cluedo, Ubongo…
Záleží co má syn rád.
Možná si ještě na něco vzpomenu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rsisa
29.10.18 20:40
@Nairol píše:
Monopoly neporadím, u nás se nehrají, nemáme rádi tenhle typ her.
U nás jsou z těch s jednoduššími pravidly nejvíc oblíbené Ticket To Ride, Qwikle, Labyrint, Cluedo, Ubongo…
Záleží co má syn rád.
Možná si ještě na něco vzpomenu. :D

ok, dík za tip :)

• Citovat
  • Upravit
29632
29.10.18 20:52

Dcera ve stejném věku si přála k vánocům Monopoly ultimate banking. Nakupují se nemovitosti, součástí je bankovní počítač a platební karty. Je to docela zajímavá hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
29.10.18 21:28
@marin píše:
Dcera ve stejném věku si přála k vánocům Monopoly ultimate banking. Nakupují se nemovitosti, součástí je bankovní počítač a platební karty. Je to docela zajímavá hra.

Děkuji, podívám se :mavam:

• Citovat
  • Upravit
33005
30.10.18 07:21

@rsisa Monooly junior zvladne i trochu chapavejsi trilete dite. Devitiletemu bych je cilene nedala.
Ale klasicke monopoly jsou na dlouho. Jsi ochotna s ditetem hrat 1-2 hodiny? Bude dite bavit takhle dlouho se soustredit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
30.10.18 09:08
@Svistice píše:
@rsisa Monooly junior zvladne i trochu chapavejsi trilete dite. Devitiletemu bych je cilene nedala.
Ale klasicke monopoly jsou na dlouho. Jsi ochotna s ditetem hrat 1-2 hodiny? Bude dite bavit takhle dlouho se soustredit?

Tak to musím promyslet.. každopádně dík, já jsem si totiž taky říkala, že na junior už velký, a klasické pro nás moc dlouhé… díky!

• Citovat
  • Upravit
33005
30.10.18 09:18

@rsisa Já pro tuhle věkovou kategorii plánuji (mám ještě školkáčky) koupit do budoucna Ticket to Ride nebo Kamionem po Evropě, Osadníky z katanu, Activity junior. Místo klasických monopolů či dostihů a sázek chci zkusit Hotel Tycoon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
31.10.18 10:46

@Svistice Kamionem po Evrope je bezva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie