Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Monopoly neporadím, u nás se nehrají, nemáme rádi tenhle typ her.
U nás jsou z těch s jednoduššími pravidly nejvíc oblíbené Ticket To Ride, Qwikle, Labyrint, Cluedo, Ubongo…
Záleží co má syn rád.
Možná si ještě na něco vzpomenu. ![]()
@Nairol píše:
Monopoly neporadím, u nás se nehrají, nemáme rádi tenhle typ her.
U nás jsou z těch s jednoduššími pravidly nejvíc oblíbené Ticket To Ride, Qwikle, Labyrint, Cluedo, Ubongo…
Záleží co má syn rád.
Možná si ještě na něco vzpomenu.
ok, dík za tip ![]()
Dcera ve stejném věku si přála k vánocům Monopoly ultimate banking. Nakupují se nemovitosti, součástí je bankovní počítač a platební karty. Je to docela zajímavá hra.
@marin píše:
Dcera ve stejném věku si přála k vánocům Monopoly ultimate banking. Nakupují se nemovitosti, součástí je bankovní počítač a platební karty. Je to docela zajímavá hra.
Děkuji, podívám se ![]()
@rsisa Monooly junior zvladne i trochu chapavejsi trilete dite. Devitiletemu bych je cilene nedala.
Ale klasicke monopoly jsou na dlouho. Jsi ochotna s ditetem hrat 1-2 hodiny? Bude dite bavit takhle dlouho se soustredit?
@Svistice píše:
@rsisa Monooly junior zvladne i trochu chapavejsi trilete dite. Devitiletemu bych je cilene nedala.
Ale klasicke monopoly jsou na dlouho. Jsi ochotna s ditetem hrat 1-2 hodiny? Bude dite bavit takhle dlouho se soustredit?
Tak to musím promyslet.. každopádně dík, já jsem si totiž taky říkala, že na junior už velký, a klasické pro nás moc dlouhé… díky!
@rsisa Já pro tuhle věkovou kategorii plánuji (mám ještě školkáčky) koupit do budoucna Ticket to Ride nebo Kamionem po Evropě, Osadníky z katanu, Activity junior. Místo klasických monopolů či dostihů a sázek chci zkusit Hotel Tycoon.