Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ernais píše:
Vy co mate ty trasnove, jak je perete?Si nejak neumim predstavit, ze bych vytirala s mopem, ktery nemuzu po kazdem vytreni vyprat..
Třásňový jsem používala. Od Viledy. Normálně se to vycvaklo a hodilo do pračky. Mě se s ním vytíralo dobře. A asi uklízel dobře, protože voda byla normálně špinavá. Ale ta uklízecí plocha je malá. Používala jsem ho hlavně v zimě na chodbu, kde jsem potřebovala rychle utřít fleky od sněhu apod.
Teď všechny mopy strčil do kapsy elektrický od Kärcher.
Zacvakávací plochý…max spokojená. Mám jen 2 hadry…hodím do pračky a paráda.
@Lucie_Sx píše:
Mam tohle https://www.leifheit-shop.cz/…ifheit-57023 a super.Ty snurkove jsou na nic, nezatlacis na celou plochu. Jako k cemu jsou mokre snurky na podlaze, to mi nejak porad unika.
Máme taky tento plochý od Leifheitu a kvalita mě dost zklamala. Máme dva v různých velikostech. Na jednom se povolilo to madlo, které je na tyči a slouží ke ždímání. A hadr ani na jednom pořádně nedrží. Používám ho sice pořád, ale žádná hitparáda to tedy není. A určitě je pro manipulaci lepší ten menší, ne ta největší velikost.
Při představě, že z těch třásňových dredů vyplétám naše dlouhé vlasy…
I kdybych xkrát vysála, tak tam nějaký vlas určitě někde na podlaze zůstane.
Za nás určitě plochý ždímací, i tak z něj už pak ke konci visí nevábný chuchvalec.
Já mám teda ten parní, rohový, tahám ho nejradši, sice těžší do ruky, ale zas nemusím vláčet kýbl s vodou
trasnovy sem měla chvíli a hned letěl, zaprvé mi přišlo, že se nedá tak dobře vyždímat, takže sem měla vždy moc mokrou podlahu a dlouho to schlo a pak mi přišlo, že nejde vyprat, do pračky se hodit nedal a ručně to nikdy nevyperu dobře, tak mi pak přišlo, že si v bytě akorát roztírám špínu. Nejlepší klasicky mop máme od Leifheitu obdélníkový, s tím se dostanu všude, hadr jde snadno sundat a hodit do pračky, máme hadrů víc, tak sem to nemusela pracně prát po každém vytření, ale vždy čekám, až se jich spotřebuje víc. Ale jak říkám, nebaví mě sebou tahat ten kýbl, takže ho vytahuju jen na velký úklid nebo když vytiram společné prostory v baráku, kam mi nedosáhne kabel ![]()
@Dandie22 píše:
Ahoj. Jaký mop je dle vás lepší?
Ten rozcapaný s třásněma, rohový nebo plochý?
Tak nějak se nemuzu rozhodnout
Mám parní mop, ale tu klávu těžkou po éře „musím to mít“ tahám teď jen svátečneJinak vytírám - koště, hadr a nebo ručábo na pejska
vzhledem k tomu, že je to denně, občas i několikrát v tomhle počasí a období (máme velký psy a batole) mě to už prostě nebaví. A to jsem aspoň dostala robotický vysavač, aspoň to mi ulehčilo jednu etapu.
Díky, kdyžtak tipy. Měla jsem kdysi Viledu s tím ždímáním, ale hned se to prošláplo a bylo po prdkeli
Plochý, nitě bych nesnesla. A nejradši stejnr vytírám v kleče.
@pet p píše:
Máme taky tento plochý od Leifheitu a kvalita mě dost zklamala. Máme dva v různých velikostech. Na jednom se povolilo to madlo, které je na tyči a slouží ke ždímání. A hadr ani na jednom pořádně nedrží. Používám ho sice pořád, ale žádná hitparáda to tedy není. A určitě je pro manipulaci lepší ten menší, ne ta největší velikost.
Mně taky padá ten hadr, furt s nim vytírám, ale brzy to vyhodím
ale je to asi tím, že jsem ten hadr vyprala na hodně stupňů, možná byl i v sušičce ![]()
@Tarinka píše:
Mně taky padá ten hadr, furt s nim vytírám, ale brzy to vyhodím![]()
ale je to asi tím, že jsem ten hadr vyprala na hodně stupňů, možná byl i v sušičce
Hadr jsem na žádnou vysokou teplotu neprala, ani jeden a padá z obou mopů, z toho většího i menšího. Podle mě je to tím, že to uchycení hadru není domyšlené. Ale u toho většího je to horší.
@Ernais píše:
Vy co mate ty trasnove, jak je perete?Si nejak neumim predstavit, ze bych vytirala s mopem, ktery nemuzu po kazdem vytreni vyprat..
V pračce? ![]()
Proč by neměl jít vyprat?
Mame plochy od Viledy se zdimacim mechanismem na kybliku, hadr je na nem upevneny pomoci dvou cvocku, mam nahradni hadry, takze kdyz ten puvodni hodim vyprat, nacvaknu ten druhy.
Jsem moc spokojena a i manzel, kterej je na vytiraci veci dost narocnej ![]()