Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Jaký mop je dle vás lepší?
Ten rozcapaný s třásněma, rohový nebo plochý? ![]()
Tak nějak se nemuzu rozhodnout ![]()
Mám parní mop, ale tu klávu těžkou po éře „musím to mít“ tahám teď jen svátečne
Jinak vytírám - koště, hadr a nebo ručábo na pejska
vzhledem k tomu, že je to denně, občas i několikrát v tomhle počasí a období (máme velký psy a batole) mě to už prostě nebaví. A to jsem aspoň dostala robotický vysavač, aspoň to mi ulehčilo jednu etapu. ![]()
Díky, kdyžtak tipy. Měla jsem kdysi Viledu s tím ždímáním, ale hned se to prošláplo a bylo po prdkeli ![]()
Mam tohle https://www.leifheit-shop.cz/…ifheit-57023 a super.
Ty snurkove jsou na nic, nezatlacis na celou plochu. Jako k cemu jsou mokre snurky na podlaze, to mi nejak porad unika.
Já jen plochý, s těma kulatýma třásňovýma vůbec neumím vytřít. A teď, když se nemůžu moc ohýbat, upřednostňuju ty se ždímacím systémem.
Také mám plochý, ždímací od Leifheit a jsem spokojená… Vytřeno mám za chvilku ![]()
Ty třásně jen tu špínu rozmažou, mám už 10 let(předchůdce) Leifheit Twist a nemůžu si to vynachválit. Vydržel celou tu dobu se třemi návleky, které jsem k němu tehdy dostala. Jen je občas hodím do pračky a vytírám dál. Navíc nemusíš vůbec přijít do styku s vodou a nemusíš se ohýbat
80m2 mám vytřeno za půl hodiny.
@Cucajz píše:
Také mám plochý, ždímací od Leifheit a jsem spokojená… Vytřeno mám za chvilku
Jo, ten se mi zdá vybornej.
Mám 16 let leifheit twist.. Plochy a neměnila bych..
Děti mě nutí, ať už si koupím nový… No, jedine stejnou značku
@Dandie22 píše:
Ahoj. Jaký mop je dle vás lepší?
Ten rozcapaný s třásněma, rohový nebo plochý?
Tak nějak se nemuzu rozhodnout
Mám parní mop, ale tu klávu těžkou po éře „musím to mít“ tahám teď jen svátečneJinak vytírám - koště, hadr a nebo ručábo na pejska
vzhledem k tomu, že je to denně, občas i několikrát v tomhle počasí a období (máme velký psy a batole) mě to už prostě nebaví. A to jsem aspoň dostala robotický vysavač, aspoň to mi ulehčilo jednu etapu.
Díky, kdyžtak tipy. Měla jsem kdysi Viledu s tím ždímáním, ale hned se to prošláplo a bylo po prdkeli
Mám ždímací, plochý od Leifheitu, ale moc s ním spokojená nejsem. Nebo to s ním neumím.
Lépe se mi vytíralo s obyčejným, ždímacím, třásňovým.
Mam od Spontex, kulaty, plocha je plna a trasne ma jen po obvodu. Za me taky super.
@Lucie_Sx píše:
Mam tohle https://www.leifheit-shop.cz/…ifheit-57023 a super.Ty snurkove jsou na nic, nezatlacis na celou plochu. Jako k cemu jsou mokre snurky na podlaze, to mi nejak porad unika.
Tento jsem měla taky. A pak jsem koupila twist, mnohem lepší. Už jen ty hadry. tady se začnou po nějaké době odlepovat, u twistu drží na cvoky. Mám už asi 3 roky dvě hadry. Hodím do pračky a stále čisté.
@Veru1987 píše:
Tento jsem měla taky. A pak jsem koupila twist, mnohem lepší. Už jen ty hadry. tady se začnou po nějaké době odlepovat, u twistu drží na cvoky. Mám už asi 3 roky dvě hadry. Hodím do pračky a stále čisté.
Ty cvoky, to je dobrá poznámka.
Mám je u té Viledy taky a je to super, po umytí podlahy to jen propláchnu.
Rozhodně je lepší hadr na cvoky než na nějaký suchý zip.
Vy co mate ty trasnove, jak je perete?
Si nejak neumim predstavit, ze bych vytirala s mopem, ktery nemuzu po kazdem vytreni vyprat..