Mop

557
2.2.22 01:29

Mop

Ahoj. Jaký mop je dle vás lepší?
Ten rozcapaný s třásněma, rohový nebo plochý? :)
Tak nějak se nemuzu rozhodnout :lol:
Mám parní mop, ale tu klávu těžkou po éře „musím to mít“ tahám teď jen svátečne :oops: Jinak vytírám - koště, hadr a nebo ručábo na pejska :lol: vzhledem k tomu, že je to denně, občas i několikrát v tomhle počasí a období (máme velký psy a batole) mě to už prostě nebaví. A to jsem aspoň dostala robotický vysavač, aspoň to mi ulehčilo jednu etapu. 8o

Díky, kdyžtak tipy. Měla jsem kdysi Viledu s tím ždímáním, ale hned se to prošláplo a bylo po prdkeli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
2.2.22 02:07

Mam tohle https://www.leifheit-shop.cz/…ifheit-57023 a super.

Ty snurkove jsou na nic, nezatlacis na celou plochu. Jako k cemu jsou mokre snurky na podlaze, to mi nejak porad unika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
2.2.22 03:15

Já mám zase radši ten třasnovy mop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.2.22 04:47

@Dandie22 Plochý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42433
2.2.22 05:47

Já jen plochý, s těma kulatýma třásňovýma vůbec neumím vytřít. A teď, když se nemůžu moc ohýbat, upřednostňuju ty se ždímacím systémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
2.2.22 06:25

Také mám plochý, ždímací od Leifheit a jsem spokojená… Vytřeno mám za chvilku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.2.22 06:27

Ty třásně jen tu špínu rozmažou, mám už 10 let(předchůdce) Leifheit Twist a nemůžu si to vynachválit. Vydržel celou tu dobu se třemi návleky, které jsem k němu tehdy dostala. Jen je občas hodím do pračky a vytírám dál. Navíc nemusíš vůbec přijít do styku s vodou a nemusíš se ohýbat :palec: 80m2 mám vytřeno za půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42433
2.2.22 06:30
@Cucajz píše:
Také mám plochý, ždímací od Leifheit a jsem spokojená… Vytřeno mám za chvilku :palec:

Jo, ten se mi zdá vybornej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
2.2.22 07:01

Mám 16 let leifheit twist.. Plochy a neměnila bych..
Děti mě nutí, ať už si koupím nový… No, jedine stejnou značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
2.2.22 07:02
@Dandie22 píše:
Ahoj. Jaký mop je dle vás lepší?
Ten rozcapaný s třásněma, rohový nebo plochý? :)
Tak nějak se nemuzu rozhodnout :lol:
Mám parní mop, ale tu klávu těžkou po éře „musím to mít“ tahám teď jen svátečne :oops: Jinak vytírám - koště, hadr a nebo ručábo na pejska :lol: vzhledem k tomu, že je to denně, občas i několikrát v tomhle počasí a období (máme velký psy a batole) mě to už prostě nebaví. A to jsem aspoň dostala robotický vysavač, aspoň to mi ulehčilo jednu etapu. 8oDíky, kdyžtak tipy. Měla jsem kdysi Viledu s tím ždímáním, ale hned se to prošláplo a bylo po prdkeli :oops:
:)
Já mám tu Viledu, plochou se ždímáním a jsem spokojená. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.2.22 07:07

Mám ždímací, plochý od Leifheitu, ale moc s ním spokojená nejsem. Nebo to s ním neumím.
Lépe se mi vytíralo s obyčejným, ždímacím, třásňovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
2.2.22 07:11

Mam od Spontex, kulaty, plocha je plna a trasne ma jen po obvodu. Za me taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
2.2.22 07:14
@Lucie_Sx píše:
Mam tohle https://www.leifheit-shop.cz/…ifheit-57023 a super.Ty snurkove jsou na nic, nezatlacis na celou plochu. Jako k cemu jsou mokre snurky na podlaze, to mi nejak porad unika.

Tento jsem měla taky. A pak jsem koupila twist, mnohem lepší. Už jen ty hadry. tady se začnou po nějaké době odlepovat, u twistu drží na cvoky. Mám už asi 3 roky dvě hadry. Hodím do pračky a stále čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
2.2.22 07:23
@Veru1987 píše:
Tento jsem měla taky. A pak jsem koupila twist, mnohem lepší. Už jen ty hadry. tady se začnou po nějaké době odlepovat, u twistu drží na cvoky. Mám už asi 3 roky dvě hadry. Hodím do pračky a stále čisté.

Ty cvoky, to je dobrá poznámka.

Mám je u té Viledy taky a je to super, po umytí podlahy to jen propláchnu.
Rozhodně je lepší hadr na cvoky než na nějaký suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.2.22 07:42

Vy co mate ty trasnove, jak je perete? 8o Si nejak neumim predstavit, ze bych vytirala s mopem, ktery nemuzu po kazdem vytreni vyprat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová