Mop Vileda nebo Leifheit

61
14.8.11 08:59

mop Vileda nebo Leifheit

Chtěla bych si pořídit mop na vytírání máme všude plovoucí podlahu a já nevím pro jaký se mám rozhodnout.Mám strach aby podlaha po mopu nebyla moc mokrá a nezůstaly na ní čmouhy.Jaký mop by jste mi doporučily z vlastní zkušenosti?Děkuji :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Brunifid
14.8.11 09:03

Já mám Leifheit Twist, všude máme plovoučky, jen v kuchyni a u krbu dlažbu. A jsem spokojená, vyždímané to je skoro do sucha, než dojdu s vytíráním na druhý konec baráku, tak tam, kde jsem začala, to je dávno suché :palec:

• Citovat
  • Upravit
522
14.8.11 09:04

Spíš Leifheit, má dobrý ždímací mechanismus a na mopu nezůstane moc vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
14.8.11 09:11
Brunifid píše:
Já mám Leifheit Twist, všude máme plovoučky, jen v kuchyni a u krbu dlažbu. A jsem spokojená, vyždímané to je skoro do sucha, než dojdu s vytíráním na druhý konec baráku, tak tam, kde jsem začala, to je dávno suché :palec:

My máme Leifheit klasický, kde se ždímání povytahuje tou tyčí. Vytírá to dobře, hlavně ty plovoučky do sucha. Akorát je ta plocha hadru dost malá. Nedávno jsem si koupila nový vytírací koště v Lidlu za necelých 200 Kč a to má skoro dvojnásobnou plochu hadru a vytírá se mi s tím mnohem lépe i rychleji. Nevýhodou je, že se hadry z toho sundá a musí se vyždímat v ruce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
14.8.11 09:27

Já mám toto,je super,všude se dostane a za chvíli je podlaha suchá,navíc i rychle vytřeno,DOPORUČUJI.
 http://www.nasenadobi.cz/…avice-30630/

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.8.11 09:29

Máme leifheit twist a nakonec stejně vytírám ručně a po kolenou.
Přijde mi, že se všechno akorat rozšmudlá, když po vysávání někde zustane drobek, tak ho to stejne neveme.

• Citovat
  • Upravit
17058
14.8.11 09:48

Já mám leifheit twist také a jsem spokojená.Mám docela dost plochy na vytírání,tak tohle mi to dost usnadní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
14.8.11 09:57

Mám taky Leifheit twist a miluju ho :srdce: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.8.11 09:59

Bojím se že budu zklamaná a že se nakonec vrátím ke koštěti s hadrem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
14.8.11 10:08
bamba píše:
Já mám toto,je super,všude se dostane a za chvíli je podlaha suchá,navíc i rychle vytřeno,DOPORUČUJI.
http://www.nasenadobi.cz/…avice-30630/

S tímto budeš určitě spokojená je to bomba.

• Citovat
  • Upravit
29436
14.8.11 10:49

Taky mám Leifheit a naprostá spokojenost. :palec:

Příspěvek upraven 15.06.16 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
14.8.11 11:46

Mám taky Leifheit Twist a taky ho miluju :wink: Chtěla jsem se vyhnout právě tomu ždímání v ruce. To, že někde zůstane drobek určitě není vina mopu, spíš je to technikou vytírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.8.11 11:56
AnastazieB píše:
Mám taky Leifheit Twist a taky ho miluju :wink: Chtěla jsem se vyhnout právě tomu ždímání v ruce. To, že někde zůstane drobek určitě není vina mopu, spíš je to technikou vytírání.

Vytírám stejným systémem, jako když vytírám ručně. Jenže ručně to co mi zbyde na zemi tou hadrou seberu,kdežto s plochy mopu mi něco odpadne, než ho donesu vymáchat do kýble.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.8.11 11:57

Ale samozřejmě neříkám,že je špatný.
Použiju ho,když je třeba rychle setřít podlahu nebo stírám po předchozím mytí ručně. Ale už velmi málo.

• Citovat
  • Upravit
13764
14.8.11 12:32

Taky mi po vytírání zůstane malá „hromádka“ nečeho, co se nevysálo. Buď to ignoruju nebo seberu ubrouskem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný