Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sonulicka Moje mamča má taky rotační mop, ale takový ty třásně se sešlapávacím kyblíkem a nechápe, proč u ní při vytírání tak lamentuju
To je totiž nebe a dudy.
@Amys ja zase premyslela jestli ho nekoupim i mame maji obrovsky barak a kdyz ji vidim na vsech ctyrech tak je mi ji lito… Takze az tady u nas bude tak ji to ukazu a kdyztak koupim ona si zas musi vsechno odzkouset nez neco opravdu chce ![]()
Ahoj, chci se zeptat jak často měníte nástavec u mopu a jestli ho nějak perete nebo rovnou vyhazujete? Jak dlouho takový nástavec vydrží? Koukala jsem že to není zrovna nejlevnější (mop Vileda turbo)
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jak často měníte nástavec u mopu a jestli ho nějak perete nebo rovnou vyhazujete? Jak dlouho takový nástavec vydrží? Koukala jsem že to není zrovna nejlevnější (mop Vileda turbo)
Já mám leifheit a z původních tří mám po deseti letech ještě jeden poslední. Peru je sem tam normálně na 60°C. Ale já fakt často vysávám a nemám doma vyloženě špínu, nechodíme třeba že zahrady v botech a podobně. Takže stírám jen prach a upatlanou podlahu od dětí
@Anonymní píše:
Opravdu intimní dotaz na anonym…. ale k tématu - mop normálně peru v pračce
Neperu po každém použití a mám myslím za 12 let čtvrtý. Většinou se mi prošoupe nebo odpadne cvok.