Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Andulinečka píše:
Ta samá barva na zedˇ i stejný závěs:-)
to vypadá moc hezky, hezká barvička ![]()
myslím si, že barevně se to bude určitě hodit
Dodala bych kontrast s tmavě hnědým dřevem a bude to nádhera
Jako me se to docela libi, ale jestli to ma byt do loznice, tak manzel by mi to asi neschvalil,on do takovych veci taky dost keca, tak zalezi na tom co taky on
Me se to taky libi,ale chci se zeptat,mozna blbe,kolik ma ta vase mistnost oken?prijde mi ze by to mohlo byt moc tmave…
No zed bych brala, ovsem pak uz je to na me moc fialove…kombinovala bych to s nejakou kavovou, hnedou, sedou…
Líbí se mi ta fialová barva i kombinace s povlečením. Mmch my máme v ložnici čokoládovou stěnu, fialové závěsy a fialové povlečení a taky to pěkně ladí.
MUFICE píše:
Líbí se mi ta fialová barva i kombinace s povlečením. Mmch my máme v ložnici čokoládovou stěnu, fialové závěsy a fialové povlečení a taky to pěkně ladí.
Fialová s hnědou je krásná kombinace! I na oblečení. Dá s epak dokombinovat s béžvou, odstíny růžové…
Takže mně s eto moc líbí a souhlasím s tím, že yb to šlo oživit hnědou, béžovou, zlatou
Jsem ráda,že se Vám to líbí ![]()
MONNY my už máme koupený všechen nábytek bílej
máme skřínˇ kde je akorát oranžovej pruh ze skla,tak na ten jsem si koupila fialovou zrcadlovou tapetu je samolepící,takže se může měnit,když mě třeba zase někdy napadne předělávání ![]()
VEVCI Manželovi se to líbí,tak jsem ráda ![]()
Mně se to taky moc líbí a jak píšeš, tak k bílému nábytku to bude super ![]()
Holky,potřebovala bych poradit,budeme předělávat jednu místnost a vybrala jsem si tuhle barvu je to ta která je na zdi za závěsem a ten samý závěs s e mi líbí je i cenově přijatelný a taky tohle povlečení,dá se přehodit,že na každé straně je jiné,máme i takový proužkový koberec před postel.Myslíte,že se to bude hodit?Pořád si to prohlížím a nemůžu se rozhodnout.Poradˇte.Díky moc