Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No celkově to bude bílo-fialový.Místnost má jedno okno větší.Možná by bylo hezký tu zedˇ nemalovat celou fialovou ale třeba dvě strany béžový? ![]()
Fialovou mám moc ráda, ale nebudete mít v kombinaci s fialovým povlečením přefialováno? Já si to teda představuju v naší malé ložnici. Ve větší místnosti by to bylo moc pěkné.
My máme i bílou postel,mám i takový béžový povlečení tak kdybych měla dvě strany zdi béžové,tak by to mohlo být taky hezký ![]()
No až se do toho pustíme tak se uvidí,jak to bude vypadat.
Tak bilo fialovy to bude moc pekny a i svetly
akorat bily nabytek neni moc prakticky
ale to uz do toho asi moc stouram ![]()
Andulinečko, přesně takhle fialový máme obývák, ale bacha, místnost to strašně ztmaví. A to máme velké okno a ještě balkonové celoprosklené dveře. Strop bych určitě udělala na bílo, a z té fialové bych trošičku upustila - udělejte malinko světlejší ![]()
Jinak je ta kombinace fakt krásná ![]()
Tak holky už jsem to objednala
,jsem ráda,že se Vám to taky moc líbí a dobře jste mi poradily.Rozhodla jsem se,že uděláme za oknem a skříní tu zedˇ takovou tělovou světlou barvičku a ty další dvě strany zdi tou fialkovou ale trošinku světlejší,atˇ to není fakt moc tmavé a aby nebylo až moc přefialováno
Strop ten máme bílej a koupila jsem si ještě ten kulatej papírovej lustr vypadá jako lampion taky bílej.Už se na to těším až to bude hotový.Mějte se hezky a dobrou noc přeji.Pá
Andulinečka píše:
My máme i bílou postel,mám i takový béžový povlečení tak kdybych měla dvě strany zdi béžové,tak by to mohlo být taky hezkýNo až se do toho pustíme tak se uvidí,jak to bude vypadat.
My máme taky bílou postel
Jinak máme fialový závěsy a povlečení. Pokoj máme vymalovaný bíle a celou stěnu za postelí máme čokoládově hnědou barvou. Ta bílá postel mi proto přijde pěkně výrazná k té tmavší stěně. Ted přemýšlím, že jí přemaluji na tu tm.fialovou ![]()
My máme fialovou ložnici, vymalovanou tedy světlejším odstínem. Nábytek světlounké dřevo v odstínu javoru, povlečení taky fialkové.
Na okno mám vybrané toto - http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?… - moc se mi to líbí, ale zrazuje mě cena ![]()
Jestli se můžu zeptat, odkud jsou ty tvoje závěsy? díky ![]()
Přesně tuhle barvičku jsme vybrali do pokojíčku, jednu stěnu máme takovou světlounkou tapety, na ostatních zdech a stropě tahle lila fialová a doplňky modréé a bude to krása! ![]()
Andulinečka píše:
Ta samá barva na zedˇ i stejný závěs:-)
madi píše:
My máme fialovou ložnici, vymalovanou tedy světlejším odstínem. Nábytek světlounké dřevo v odstínu javoru, povlečení taky fialkové.
Na okno mám vybrané toto - http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?… - moc se mi to líbí, ale zrazuje mě cenaJestli se můžu zeptat, odkud jsou ty tvoje závěsy? díky
taky strašně krásný rolety nemají chybu,až na tu cenu,nechápu proč je to tak drahý.Ty moje závěsy jsou náhodou taky s bonprixu
,tam jsem vždycky dobře našla,vše co jsem potřebovala
Já měla štěstí,že byly v akci za 398,–oba dva
a za tu cenu fakt super.Už s etěším až to přijde a budeme předělávat místnost.
Děkuji,hlavně jsem ráda že jsem sehnala i to fialkový povlečení bylo sice za 1.000,– ale na každé straně je jiné,tak to budu měnit a mám vlastně dvoje povlečení. ![]()