Líbí se vám tato barva do bytu? :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
12.8.11 22:51

andulinečko, bílá taky dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
12.8.11 22:54

No celkově to bude bílo-fialový.Místnost má jedno okno větší.Možná by bylo hezký tu zedˇ nemalovat celou fialovou ale třeba dvě strany béžový? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2950
12.8.11 22:55

Fialovou mám moc ráda, ale nebudete mít v kombinaci s fialovým povlečením přefialováno? Já si to teda představuju v naší malé ložnici. Ve větší místnosti by to bylo moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
12.8.11 22:59

My máme i bílou postel,mám i takový béžový povlečení tak kdybych měla dvě strany zdi béžové,tak by to mohlo být taky hezký :lol:

No až se do toho pustíme tak se uvidí,jak to bude vypadat.

• Citovat
  • Upravit
12794
12.8.11 23:01

Tak bilo fialovy to bude moc pekny a i svetly :palec: akorat bily nabytek neni moc prakticky :-D ale to uz do toho asi moc stouram :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.8.11 23:08

Andulinečko, přesně takhle fialový máme obývák, ale bacha, místnost to strašně ztmaví. A to máme velké okno a ještě balkonové celoprosklené dveře. Strop bych určitě udělala na bílo, a z té fialové bych trošičku upustila - udělejte malinko světlejší :wink:
Jinak je ta kombinace fakt krásná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
12.8.11 23:27

Tak holky už jsem to objednala :potlesk: ,jsem ráda,že se Vám to taky moc líbí a dobře jste mi poradily.Rozhodla jsem se,že uděláme za oknem a skříní tu zedˇ takovou tělovou světlou barvičku a ty další dvě strany zdi tou fialkovou ale trošinku světlejší,atˇ to není fakt moc tmavé a aby nebylo až moc přefialováno :lol: Strop ten máme bílej a koupila jsem si ještě ten kulatej papírovej lustr vypadá jako lampion taky bílej.Už se na to těším až to bude hotový.Mějte se hezky a dobrou noc přeji.Pá

• Citovat
  • Upravit
50124
13.8.11 00:23
Andulinečka píše:
My máme i bílou postel,mám i takový béžový povlečení tak kdybych měla dvě strany zdi béžové,tak by to mohlo být taky hezký :lol:No až se do toho pustíme tak se uvidí,jak to bude vypadat.

My máme taky bílou postel :-) Jinak máme fialový závěsy a povlečení. Pokoj máme vymalovaný bíle a celou stěnu za postelí máme čokoládově hnědou barvou. Ta bílá postel mi proto přijde pěkně výrazná k té tmavší stěně. Ted přemýšlím, že jí přemaluji na tu tm.fialovou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.8.11 09:28

My máme fialovou ložnici, vymalovanou tedy světlejším odstínem. Nábytek světlounké dřevo v odstínu javoru, povlečení taky fialkové.
Na okno mám vybrané toto - http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?… - moc se mi to líbí, ale zrazuje mě cena :roll:

Jestli se můžu zeptat, odkud jsou ty tvoje závěsy? díky :wink:

• Citovat
  • Upravit
41882
13.8.11 09:31

Přesně tuhle barvičku jsme vybrali do pokojíčku, jednu stěnu máme takovou světlounkou tapety, na ostatních zdech a stropě tahle lila fialová a doplňky modréé a bude to krása! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
13.8.11 10:20
Andulinečka píše:
Ta samá barva na zedˇ i stejný závěs:-)
:palec: :potlesk: nádhera
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
13.8.11 12:50

Madi

madi píše:
My máme fialovou ložnici, vymalovanou tedy světlejším odstínem. Nábytek světlounké dřevo v odstínu javoru, povlečení taky fialkové.
Na okno mám vybrané toto - http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?… - moc se mi to líbí, ale zrazuje mě cena :roll:Jestli se můžu zeptat, odkud jsou ty tvoje závěsy? díky :wink:

taky strašně krásný rolety nemají chybu,až na tu cenu,nechápu proč je to tak drahý.Ty moje závěsy jsou náhodou taky s bonprixu :palec: ,tam jsem vždycky dobře našla,vše co jsem potřebovala :potlesk: Já měla štěstí,že byly v akci za 398,–oba dva :palec: a za tu cenu fakt super.Už s etěším až to přijde a budeme předělávat místnost.

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
13.8.11 12:51

Fakt se těším jak malá holka :dance:

• Citovat
  • Upravit
6792
13.8.11 13:01

jezisi to je krasny!!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
13.8.11 13:16

Děkuji,hlavně jsem ráda že jsem sehnala i to fialkový povlečení bylo sice za 1.000,– ale na každé straně je jiné,tak to budu měnit a mám vlastně dvoje povlečení. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný