Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky máme fialovou - možná tmavší a v obýváku, takže za mě ano ![]()
Manžel s fialovou absolutně nesouhlasil, ale když viděl, jak se nám v tom pokoji ztrácí bílý vysoký koberec, souhlasil a dobře udělal ![]()
No, tak to suprové,
jdi do toho.
Nevím nad čím přemýšlíš. Mužu se zeptat, kde jsi to koupila, taky přemýšlím o změně… ![]()
Natule píše:
No, tak to suprové,![]()
jdi do toho.
![]()
![]()
Nevím nad čím přemýšlíš. Mužu se zeptat, kde jsi to koupila, taky přemýšlím o změně…
No už jsem si to objednala a má to do konce týdne přijít,závěsy v Bonprixu a i povlečení,za super cenu všechno.Barvu jsme koupily v globusu,lustr a koberec v Kice.
Vzhůru do změny:-)
Andulinečka píše:
Natule píše:No už jsem si to objednala a má to do konce týdne přijít,závěsy v Bonprixu a i povlečení,za super cenu všechno.Barvu jsme koupily v globusu,lustr a koberec v Kice.
No, tak to suprové,![]()
jdi do toho.
![]()
![]()
Nevím nad čím přemýšlíš. Mužu se zeptat, kde jsi to koupila, taky přemýšlím o změně…
Vzhůru do změny:-)
Děkuji za typ.
Teď už jen polehoučku a pomaloučku o změně říct manželovi. ![]()
Natule píše:Andulinečka píše:Děkuji za typ.
Natule píše:No už jsem si to objednala a má to do konce týdne přijít,závěsy v Bonprixu a i povlečení,za super cenu všechno.Barvu jsme koupily v globusu,lustr a koberec v Kice.
No, tak to suprové,![]()
jdi do toho.
![]()
![]()
Vzhůru do změny:-)Teď už jen polehoučku a pomaloučku o změně říct manželovi.
Já to maželovi řekla,že bych chtěla změnit ložnici a prý zase budu malovat!a já nee všechno si udělám sama,že to bude překvapení než přijede s práce,tak se jen smál
stejně ví,že to bude malovat on.No a v obchodech jsem šla a dala vše do košíku a bylo to ![]()
Tak už máme hotovou celou ložnici a musím říct,že to vypadá nádherně.Ta fialková barva je překrásná světloulinká a vše jak je sladěno nemá chybu.
![]()
Postupně si koupím ještě nějaké povlečení,třeba jednobarevné fialové,doma mám jen ty co se hodily k oranžové barvě ale mám tam i jedno do fialkova a béžova,tak je to fajn.