Líbí se vám tato barva do bytu? :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Andulinečka
13.8.11 13:18

Postupně si koupím ještě nějaké povlečení,třeba jednobarevné fialové,doma mám jen ty co se hodily k oranžové barvě ale mám tam i jedno do fialkova a béžova,tak je to fajn.

• Citovat
  • Upravit
6926
13.8.11 14:55

Jééé, krásný!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
13.8.11 17:24

Krásné. taky máme fialkovou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
15.8.11 10:32

Taky máme fialovou - možná tmavší a v obýváku, takže za mě ano :wink:
Manžel s fialovou absolutně nesouhlasil, ale když viděl, jak se nám v tom pokoji ztrácí bílý vysoký koberec, souhlasil a dobře udělal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.8.11 10:41

No, tak to suprové, :palec: :palec: jdi do toho. :dance: :dance: :dance: Nevím nad čím přemýšlíš. Mužu se zeptat, kde jsi to koupila, taky přemýšlím o změně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
15.8.11 12:17

Natule

:potlesk:
Natule píše:
No, tak to suprové, :palec: :palec: jdi do toho. :dance: :dance: :dance: Nevím nad čím přemýšlíš. Mužu se zeptat, kde jsi to koupila, taky přemýšlím o změně… :roll:

No už jsem si to objednala a má to do konce týdne přijít,závěsy v Bonprixu a i povlečení,za super cenu všechno.Barvu jsme koupily v globusu,lustr a koberec v Kice.
Vzhůru do změny:-)

• Citovat
  • Upravit
882
15.8.11 14:32
Andulinečka píše: :potlesk:
Natule píše:
No, tak to suprové, :palec: :palec: jdi do toho. :dance: :dance: :dance: Nevím nad čím přemýšlíš. Mužu se zeptat, kde jsi to koupila, taky přemýšlím o změně… :roll:
No už jsem si to objednala a má to do konce týdne přijít,závěsy v Bonprixu a i povlečení,za super cenu všechno.Barvu jsme koupily v globusu,lustr a koberec v Kice.

Děkuji za typ. :palec: Teď už jen polehoučku a pomaloučku o změně říct manželovi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
15.8.11 16:42
Natule píše:
Andulinečka píše: :potlesk:
Natule píše:
Děkuji za typ. :palec: Teď už jen polehoučku a pomaloučku o změně říct manželovi. :roll:

Já to maželovi řekla,že bych chtěla změnit ložnici a prý zase budu malovat!a já nee všechno si udělám sama,že to bude překvapení než přijede s práce,tak se jen smál :lol: stejně ví,že to bude malovat on.No a v obchodech jsem šla a dala vše do košíku a bylo to :lol:

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
25.8.11 14:46

MÁME HOTOVO:-)

Tak už máme hotovou celou ložnici a musím říct,že to vypadá nádherně.Ta fialková barva je překrásná světloulinká a vše jak je sladěno nemá chybu. :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný