Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lussss píše:
Tak máme škrkavky takže prý u štěňátek běžné tak aspoň že tak…:-)
hlavně že to není nic vážnýho. já taky s našima příšerama běžím hned k doktorovi a zatím se to vždycky vyplatilo
No po té zkušenosti s naším minulým pesanem už taky…Furt jsme si mysleli, že je to jen chřipka a nakonec nám umřel v necelých 10 letech…Takže bych znova tu samou chybu už neudělala ![]()
On byl na druhou dávku jdeme koncem měsíce…vůbec nevim za jak dlouho to odejde..
Kdy jste pesanovi zkusili dát obojek? Já dneska ( jsou mu 2 měsíce) a řval jak blázen a nechtěl chodit je to moc brzy?
Mops ale na obojek nefunguje, vetsinou ho v pohode stahne. Ma siroky krk.
Takze se davaji ksandicky.
Pokud to zkousite, tak mu to jen nasadit, ale ze zacatku bez voditka.
My máme obojky u obou a bez problémů, začali jsme po těch dvou měsících. zkus mu ho nechat doma, bez vodítka, ať si zvykne
My jsme mu dali obojek hned, a utíkal si vesele 2 km domu
pak teda spal az do rana ![]()
Čím ty popelnice krmíte
? Ten můj prostě ne a ne jíst granule, ale všechno ostatní jo. Už jsme vyzkoušeli 3 druhy…byl strašně vyhublej tak jsem mu musela dát kapsičku, ale nejsem z toho nadčená no…nechci aby z něj byla koule.
Já dávám BARF, v podstatě kupuju zamražený mletý maso pro psy. u granulí byl problém s váhou, pak šla líza na opraci s patelou a prostě nesmí přibrat. a po syrovým mase se váha drží
Áha tak to maso zkusíme to on určitě jíst bude. Takže myslíte, že granulky né jo?
@Lussss píše: Áha tak to maso zkusíme to on určitě jíst bude. Takže myslíte, že granulky né jo?
jako malí granule žrali, dávala jsem Brit Care, jsou stříkané lososovým olejem nebo Orien. ale prostě po granulích byli tlustí a ty dietní plný sena jim zkrátka dávat nebudu. takhle kupuju už namíchané, nasekané maso pro pejsky zamrazené po 500g a protože mám 2, tak jim ta rolka vyjde tak na den a půl.
nebydlím v ČR, ale je to něco na tenhle způsob http://www.masoksezrani.cz/…maso-pro-psy