Mops

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
15.8.13 08:38

@Lussss to je mi líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.8.13 16:46

.

Tak už jsme se s tím, že nám odešel tak nějak smířili a zároveň jsme si uvědomili, že jsme si koupili pejska v tkz. továrně na psy. Nevíte jak postupovat abych těm lidem nějak zatrhla v tom, co dělají? Chtěla bych se jim nějak pomstít ne kvůli penězům, ale kvůli těm pejskům měli jich tam hodně. Vím asi mi to mělo dojít, ale když jsem viděla tu naší malou prdelku jak seděl v rohu bylo to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
24.8.13 16:58

Na množitele bezpapírových napodobenin nemá páku nikdo, až jedno plemeno přestane vynášet, přesedlají na jiné, opět to bude bez základů znalosti genetiky, bez povinných vyšetření pro dané plemeno, bez povahových testů, prostě bez čehokoliv, množitelé nejsou členy klubu, takže se na ně prakticky nevztahují žádná pravidla v chovu daného plemene ani postihy. Množírny zmizí až nebude poptávka po levných psech bez PP, protože nějaký kus papíru přece není potřeba a oni chtějí mazlíka, ne lítat po výstavách ( přitom víme, že PP k ničemu nezavazuje, je jen dokladem toho, že máme doma zástupce plemene, ne jeho plagiát ). Ale každému co jeho jest, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.8.13 18:29

Bohužel se s tím nic dělat nedá. Snad jen poučení pro příště. Ono co člověk ušetří za psa bez PP většinou stejně nechá u veterináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
24.8.13 19:33
@zelenaprisera píše:
Bohužel se s tím nic dělat nedá. Snad jen poučení pro příště. Ono co člověk ušetří za psa bez PP většinou stejně nechá u veterináře.

Aneb ne nadarmo se říká, že laciná věc je drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.11.13 11:13

z jiného soudku

Mopslíci jsou kouzelní tajtrdlíci. Koukněte sem…
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tínka5236
21.11.13 08:44

Jsou úžasní:-)
Akorát by mě zajímalo hlasitost jejich štěkání. Jsou hodně uřvaní nebo skoro nejsou slyšet? :)

• Citovat
  • Upravit
5130
21.11.13 18:58
@tínka5236 píše:
Jsou úžasní:-)
Akorát by mě zajímalo hlasitost jejich štěkání. Jsou hodně uřvaní nebo skoro nejsou slyšet? :)

nejsou skoro slyšet :mrgreen: náš štěká jen, když někdo zvoní, párkrát blafne a je klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tínka5236
22.11.13 13:09

Jé, tak to mi spadl kámen ze srdce:-D z toho mám největší strach, aby nevydával takový ten pisklavý a hlasitý štěkot :D

• Citovat
  • Upravit
4151
22.11.13 16:17

Nám jeden neětěká skoro vůbec a druhej je jak urvanej a řve na všecko, včetně kreslených pohádek v TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
22.11.13 17:36

@zelenaprisera fakt? To jsem jeste nevidela. Ale upisteni jak trrba jorksiri nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tínka5236
23.11.13 14:15

A myslíte, že je to výchovou nebo povahou? Dá se naučit, aby neštěkal na všechno?

• Citovat
  • Upravit
36504
23.11.13 18:05

Holky, dejte sem zase nějaký fotky… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
23.11.13 19:30
@tínka5236 píše:
A myslíte, že je to výchovou nebo povahou? Dá se naučit, aby neštěkal na všechno?

to si myslím, že nedá :think: milionkrát mu můžu vysvětlovat ať neřve, když na nás někdo zvoní a nedá si to vymluvit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
23.11.13 19:33

Miláček můj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie