Mops

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
22.11.14 08:15

Holky, dejte se ještě nějaký fotky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.11.14 09:10

To bylo v létě, váleli se spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.11.14 10:25
@zeleny čaj píše:
To bylo v létě, váleli se spolu

Dvě mláďata, lidský a psí, čirá radost ze života :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.11.14 10:48

To jo, hlavně dcera ho miluje, je docela vtipný je sledovat :) Nechá si od ní líbit teda fakt hodně, to možná proto, že od dcery dostane nejvíc jidla, samozdřejmě tak aby to maminka neviděla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.11.14 10:49

Jak je to se zdravotním stavem mopslíků? Prý jsou náchylnější k různám nemocem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
23.11.14 08:50

My jsme měli akorat problemy s očníma víčkama, ale rostl tak se to samo upravilo. Jinak jsme neměli žádný problém. Těď už má třetí den psí chřipku chudak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.14 09:13
@zeleny čaj píše:
My jsme měli akorat problemy s očníma víčkama, ale rostl tak se to samo upravilo. Jinak jsme neměli žádný problém. Těď už má třetí den psí chřipku chudak :(

a srdíčka mají přiměřeně zdravá? Dýchání také? Ono se říká, že placaté čumáky dýchají hůře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
23.11.14 12:07

No v létě nesnese to počasí, hned je zadýchanej a padá do stínu, takže to je občas problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
31.5.15 21:16

Ahoj holky, je tu někdo, kdo si pořídil mopslíka v těhotenství? Byl to s přítelem náš sen a do toho se podařilo otěhotnět, ale zase si říkám, že mám na něj aspoň víc času :) Jsem 8tt. a mops má dva měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
31.5.15 21:20

@cucik14 ja teda ne mam jineho cokliska :) mnohem narocnejsiho. Ale s mopsikem bych se vubec nebala ze to nezvladnes :) doted me trosku mrzi ze jsem nesla do dalsiho mopsika. Chtela sem pomoc pejskovi z utulku a je to celkem narocne. Co bych dala za ticheho spolecnika ktery by se mnou ted chrnel na gauci. Vorech me prohani pupek nepupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
31.5.15 21:46
@cucik14 píše:
Ahoj holky, je tu někdo, kdo si pořídil mopslíka v těhotenství? Byl to s přítelem náš sen a do toho se podařilo otěhotnět, ale zase si říkám, že mám na něj aspoň víc času :) Jsem 8tt. a mops má dva měsíce ;)

Náš tedy nebyl už štěnisko, když se malá narodila, byli mu 3 roky. Ale trochu na ni žárlil. Jak začala malá lozit, stali se z nich parťáci. Mají se fakt rádi, nikdy by jí neublížil a to ho fakt mordovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6928
31.5.15 21:49

@cucik14 Ahojky, my si přivezli mopse na začátku září a já pak na začátku října našla // Byla jsem 8 měsíců doma na rizikovém a moc jsem si štěňátko užívala. Každý den jsme spali po obídku a on se tulil k bříšku. Když jsem pak jela do porodnice, úplně jsem obrečela, jak to beze mě zvládne. Ale bylo to ok. Mimčo má moc rád. Takže buď úplně klidná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
1.6.15 19:40

Super holky, děkuju :) Zatím je to trošku náročnější, co chvilka chodit ven, do toho mi bývá po ráno blbě, on si chce hrát…ale snad to spolu nějak zvládneme a bude to OK :) Právě kvůli povaze jsme si mopsíka pořídili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.16 17:15

Pachne mopslik

Ahojte chcel som sa spýtať či mopslíka veľmi cítiť či smrdí a či v noci sučka veľmi chrápe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.6.17 09:11

TAky máme Kouďáka :D ale černého! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie