Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zeleny čaj píše:
To bylo v létě, váleli se spolu
Dvě mláďata, lidský a psí, čirá radost ze života ![]()
To jo, hlavně dcera ho miluje, je docela vtipný je sledovat
Nechá si od ní líbit teda fakt hodně, to možná proto, že od dcery dostane nejvíc jidla, samozdřejmě tak aby to maminka neviděla!
Jak je to se zdravotním stavem mopslíků? Prý jsou náchylnější k různám nemocem?
My jsme měli akorat problemy s očníma víčkama, ale rostl tak se to samo upravilo. Jinak jsme neměli žádný problém. Těď už má třetí den psí chřipku chudak ![]()
@zeleny čaj píše:
My jsme měli akorat problemy s očníma víčkama, ale rostl tak se to samo upravilo. Jinak jsme neměli žádný problém. Těď už má třetí den psí chřipku chudak
a srdíčka mají přiměřeně zdravá? Dýchání také? Ono se říká, že placaté čumáky dýchají hůře ![]()
No v létě nesnese to počasí, hned je zadýchanej a padá do stínu, takže to je občas problém.
Ahoj holky, je tu někdo, kdo si pořídil mopslíka v těhotenství? Byl to s přítelem náš sen a do toho se podařilo otěhotnět, ale zase si říkám, že mám na něj aspoň víc času
Jsem 8tt. a mops má dva měsíce ![]()
@cucik14 ja teda ne mam jineho cokliska
mnohem narocnejsiho. Ale s mopsikem bych se vubec nebala ze to nezvladnes
doted me trosku mrzi ze jsem nesla do dalsiho mopsika. Chtela sem pomoc pejskovi z utulku a je to celkem narocne. Co bych dala za ticheho spolecnika ktery by se mnou ted chrnel na gauci. Vorech me prohani pupek nepupek.
@cucik14 píše:
Ahoj holky, je tu někdo, kdo si pořídil mopslíka v těhotenství? Byl to s přítelem náš sen a do toho se podařilo otěhotnět, ale zase si říkám, že mám na něj aspoň víc časuJsem 8tt. a mops má dva měsíce
Náš tedy nebyl už štěnisko, když se malá narodila, byli mu 3 roky. Ale trochu na ni žárlil. Jak začala malá lozit, stali se z nich parťáci. Mají se fakt rádi, nikdy by jí neublížil a to ho fakt mordovala.
@cucik14 Ahojky, my si přivezli mopse na začátku září a já pak na začátku října našla // Byla jsem 8 měsíců doma na rizikovém a moc jsem si štěňátko užívala. Každý den jsme spali po obídku a on se tulil k bříšku. Když jsem pak jela do porodnice, úplně jsem obrečela, jak to beze mě zvládne. Ale bylo to ok. Mimčo má moc rád. Takže buď úplně klidná ![]()
Super holky, děkuju
Zatím je to trošku náročnější, co chvilka chodit ven, do toho mi bývá po ráno blbě, on si chce hrát…ale snad to spolu nějak zvládneme a bude to OK
Právě kvůli povaze jsme si mopsíka pořídili ![]()
Ahojte chcel som sa spýtať či mopslíka veľmi cítiť či smrdí a či v noci sučka veľmi chrápe ![]()