Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@valina1 píše:
Miláček můj
Nádhernej pejsánek, moc moc závidím
![]()
@Burj Chalifa ty nemáš mopsátora? jinak ano je nádhernej (protože je můj
), ale ještě hezčí je jeho perfektní povaha ![]()
@valina1 píše:
@Burj Chalifa ty nemáš mopsátora? jinak ano je nádhernej (protože je můj), ale ještě hezčí je jeho perfektní povaha
Nemám, já jen slintám nad cizími. Kochám se a jihnu ![]()
@Burj Chalifa já taky
vždycky když potkáme nějakýho venku, tak se vším třísknu, dítě nechám v kočáru opodál (
) a letím za psem a dělám ťu ťu ťu
no musím vypadat jako naprostej blbec, ale když já si nemůžu pomoct
![]()
@valina1 píše:
@Burj Chalifa já takyvždycky když potkáme nějakýho venku, tak se vším třísknu, dítě nechám v kočáru opodál (
![]()
![]()
) a letím za psem a dělám ťu ťu ťu
no musím vypadat jako naprostej blbec, ale když já si nemůžu pomoct
![]()
![]()
Taky se lísám, naprosto upřímně!
Holky, tak ten náš poděs štěká na cokoliv co se zvonky jen podobá, například v televizi když někdo zazvoní tak má hned záchvat a letí ke dveřím a štěká..
můžu mu to vysvětlovat jak chci, štěká nna zvonky od mala.. Jinak začal být nějakej přehnaně čistotnej
furt slyším mlaskání jak se olizuje
S naší malou sou největší kámoši, tak sem ráda ![]()
Přidávám foto jak sme se v létě koupali, protože plavání není zrovna jeho parketa, když náhodou plave tak má smrt v očích
a s naším dítkem ![]()
@zeleny čaj píše:
Přidávám foto jak sme se v létě koupali, protože plavání není zrovna jeho parketa, když náhodou plave tak má smrt v očícha s naším dítkem
Teda, to je krásnej pejsek! S miminkem jsou oba tvorečkové líbezní
Moc chválím!
My koupeme dvakrát do roka, nesmrdí
vyčesávám kartáčem furminátor, ale mopsíci prostě línají pořád
Holky, máte některá doma mopse a ještě jinou rasu psa? Budeme se stěhovat do domečku a chtěla bych nějakého většího. Aby hlídal a zároveň byl parťák. Zamilovala jsem se do bernskýho salašnickýho, no ale nevím jak tyto dvě plemena spolu budou vycházet. Když máme psa asi by bylo nejlepší pořídit taky psa, fenu by ten náš nadrženec furt otravoval ![]()
@zeleny čaj máme mopse a křížence jezevčíka s vlčákem:) časem až bude domek chcem pořídit ještě vlkodava ![]()
Mops je pes a kříženec je fena, ale je vykastrovaná. milujou se, spí spolu ![]()
@bambooska píše:
@zeleny čaj máme mopse a křížence jezevčíka s vlčákem:) časem až bude domek chcem pořídit ještě vlkodava
Mops je pes a kříženec je fena, ale je vykastrovaná. milujou se, spí spolu
No to je krásná kamarádská dvojice ![]()
@bambooska ju to je krásný, no musím ukecat manžela a asi do toho půjdu ![]()
@zeleny čaj jojo, kámoši jak hrom, úplně se našli.. mops je hrozně společenské zvíře..měl by mít vždy k sobě parťáka
a je fuk co je to za plemeno.. teda ten náš se nesnese s velkými bojovými plemeny.. ale jinak s každým:)
My jsme našemu mopsovi znepříjemnili stáří tím že jsem mu pořídili parťáka štěně/křížence. Nesnáší ho! Nesmí se vůbec přiblížit k jeho věcem. Když to nedělá toleruje ho. Náš mops je ale exemplář, je rád s lidmi, ale nesmí ho moc otravovat. Má rád klid, proto jsem měla potřebu pořídit dalšího psa. Tak že teď jsme spokojení asi všichni. Mops má klid a já psa, který se mnou komunikuje
Jinak staroch aspoň ožil a zase začal zvedat venku nohu na čůrání atd… ![]()