Moravoslezačky přistěhované do Prahy :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4328
21.2.12 09:06

Moravoslezačky přistěhované do Prahy :-)

Ahojky téma je jasný,tak písněte jak se vám žije v tý naší metropoli,jak jste se seznámili a jestli tady máte nějáký fakt dobrý kamarádky nebo jste přikované doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
21.2.12 09:15

Ahoj, jsme v Praze asi 4 měsíce a zatím tu neznám vůbec nikoho,ale to je tím počasím, všichni jsou zalezlí.Doufám, že jak bude teplo, potkáme někoho na pokec třeba na hřišti.Jinak se mi tu líbí, stejně jsem městská holka :)Jen občas bojuju s některýma slovama :)

• Citovat
  • Upravit
4328
21.2.12 09:26

Ahojky,my už jsme se v nějáký diskusi potkali…pamatuju si tě :-) No já už jsem v Praze skoro 2roky…já jsem taky městská holka,takže v tomhle nemám problém,ale jinak nikoho tedy skoro nikoho neznám…není to ono chybí mi ta pravá přítelkyně a příjde mi,že to tady ani tak nefunguje jak tam u nás :nevim: ,že tady to opravdový ženský přátelství není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
21.2.12 09:40

Já se přidávám do klubu…:)). Kousek od Čerňáku. Zkoušely jste koala cafe, tam je to fajn, být i zalezlý s dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.2.12 09:45

Čauky to neznám co to kde to je? :-) A jak si dlouho v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
21.2.12 09:51

Je to na Hostivaři: www.koalacafe.cz je to herna+kavárna v jednom, můžeš si tm samozřejmě donést i sváču, nikdo tě tam neomezuje, tak jako jinde a není podmínka si dát něco v kavárně, podívej se na jejich web. Doporučuji. Nechcete se teď ve středu přidat? jsem v Pha cca 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28560
21.2.12 10:11

Ahoj,

já žiju v Praze už trošku delší dobu, ale taky jsem z Moravskoslezského kraje:). Teď čekám miminko a vypadá to, že se tady s manželem trošku zdržíme, tak taky koukám po dalších maminkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.2.12 10:16
No to vypadá celkem dobře :-) Ještě omrknu cestu jak se tam dostanu a jak máš starý děti?
Ivana_xxx píše:
Je to na Hostivaři: www.koalacafe.cz je to herna+kavárna v jednom, můžeš si tm samozřejmě donést i sváču, nikdo tě tam neomezuje, tak jako jinde a není podmínka si dát něco v kavárně, podívej se na jejich web. Doporučuji. Nechcete se teď ve středu přidat? jsem v Pha cca 3 roky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.2.12 10:16
Ahojky a odkud jsi z Prahy?
Margery píše:
Ahoj,já žiju v Praze už trošku delší dobu, ale taky jsem z Moravskoslezského kraje:). Teď čekám miminko a vypadá to, že se tady s manželem trošku zdržíme, tak taky koukám po dalších maminkách…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
21.2.12 10:19

ahojky, no já už tu jsem takových 12 let :mrgreen: a už bydlím kousíček za Phou :-) a máme 8týdenní holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
21.2.12 10:20

Já mám prďolku - chlapečka 11 měs. a pak šokláka, ten už je veiký, ale byl tam taky, s námi a klouzal se na skluzavkách a tobogánech taky a byl překvapivě nadšený, musela jsem tam ale za něj dát 250 což byla řacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
21.2.12 10:35
No já mám taky školáka 2třída :-) ,pak 3letýho prďolu a v bříšku snad tu vysněnou holčinu :D Tuhle středu mi to nevýjde jsem bez auta a mám to 1,5hod cestování jedním směrem :( Ale vypadá to fakt dobře musíme se tam podívat :-)
Ivana_xxx píše:
Já mám prďolku - chlapečka 11 měs. a pak šokláka, ten už je veiký, ale byl tam taky, s námi a klouzal se na skluzavkách a tobogánech taky a byl překvapivě nadšený, musela jsem tam ale za něj dát 250 což byla řacha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
21.2.12 10:37

Určitě, já mám teda školáka 4 třída, budud ráda, pokud se tam potkáme a třeba zase uslyším, že někdo říká fajně a šalina atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.2.12 10:37
Ivana_xxx píše:
Já se přidávám do klubu…:)). Kousek od Čerňáku. Zkoušely jste koala cafe, tam je to fajn, být i zalezlý s dětmi

To vypadá dobře, já bydlím kousek od Čerňáku na Rajské zahradě.Jak jste tam jeli do té kavárny?

• Citovat
  • Upravit
20507
21.2.12 11:05

ahoj my bydlíme v praze v modřanech od září lonského roku, jinak jsem vyrustala na novojíčinsku :mavam: zvyk jsem si zvykla, bydlela jsem ve městě, takže já s tím problém nemám :) máme dcerku anetku téměř 20.měsíční :srdce:

Příspěvek upraven 21.02.12 v 11:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová