Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky téma je jasný,tak písněte jak se vám žije v tý naší metropoli,jak jste se seznámili a jestli tady máte nějáký fakt dobrý kamarádky nebo jste přikované doma ![]()
Ahoj, jsme v Praze asi 4 měsíce a zatím tu neznám vůbec nikoho,ale to je tím počasím, všichni jsou zalezlí.Doufám, že jak bude teplo, potkáme někoho na pokec třeba na hřišti.Jinak se mi tu líbí, stejně jsem městská holka
Jen občas bojuju s některýma slovama ![]()
Ahojky,my už jsme se v nějáký diskusi potkali…pamatuju si tě
No já už jsem v Praze skoro 2roky…já jsem taky městská holka,takže v tomhle nemám problém,ale jinak nikoho tedy skoro nikoho neznám…není to ono chybí mi ta pravá přítelkyně a příjde mi,že to tady ani tak nefunguje jak tam u nás
,že tady to opravdový ženský přátelství není ![]()
Já se přidávám do klubu…:)). Kousek od Čerňáku. Zkoušely jste koala cafe, tam je to fajn, být i zalezlý s dětmi
Je to na Hostivaři: www.koalacafe.cz je to herna+kavárna v jednom, můžeš si tm samozřejmě donést i sváču, nikdo tě tam neomezuje, tak jako jinde a není podmínka si dát něco v kavárně, podívej se na jejich web. Doporučuji. Nechcete se teď ve středu přidat? jsem v Pha cca 3 roky
Ahoj,
já žiju v Praze už trošku delší dobu, ale taky jsem z Moravskoslezského kraje:). Teď čekám miminko a vypadá to, že se tady s manželem trošku zdržíme, tak taky koukám po dalších maminkách…
Ivana_xxx píše:
Je to na Hostivaři: www.koalacafe.cz je to herna+kavárna v jednom, můžeš si tm samozřejmě donést i sváču, nikdo tě tam neomezuje, tak jako jinde a není podmínka si dát něco v kavárně, podívej se na jejich web. Doporučuji. Nechcete se teď ve středu přidat? jsem v Pha cca 3 roky
Margery píše:
Ahoj,já žiju v Praze už trošku delší dobu, ale taky jsem z Moravskoslezského kraje:). Teď čekám miminko a vypadá to, že se tady s manželem trošku zdržíme, tak taky koukám po dalších maminkách…
ahojky, no já už tu jsem takových 12 let
a už bydlím kousíček za Phou
a máme 8týdenní holčičku ![]()
Já mám prďolku - chlapečka 11 měs. a pak šokláka, ten už je veiký, ale byl tam taky, s námi a klouzal se na skluzavkách a tobogánech taky a byl překvapivě nadšený, musela jsem tam ale za něj dát 250 což byla řacha
Ivana_xxx píše:
Já mám prďolku - chlapečka 11 měs. a pak šokláka, ten už je veiký, ale byl tam taky, s námi a klouzal se na skluzavkách a tobogánech taky a byl překvapivě nadšený, musela jsem tam ale za něj dát 250 což byla řacha
Určitě, já mám teda školáka 4 třída, budud ráda, pokud se tam potkáme a třeba zase uslyším, že někdo říká fajně a šalina atd..
Ivana_xxx píše:
Já se přidávám do klubu…:)). Kousek od Čerňáku. Zkoušely jste koala cafe, tam je to fajn, být i zalezlý s dětmi
To vypadá dobře, já bydlím kousek od Čerňáku na Rajské zahradě.Jak jste tam jeli do té kavárny?
ahoj my bydlíme v praze v modřanech od září lonského roku, jinak jsem vyrustala na novojíčinsku
zvyk jsem si zvykla, bydlela jsem ve městě, takže já s tím problém nemám
máme dcerku anetku téměř 20.měsíční ![]()
Příspěvek upraven 21.02.12 v 11:14