Moře - jak levněji?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.9.23 20:35

Moře_jak levněji

Dá se nějak ušetřit, za předpokladu, že chci letecky?
Např. že si sama koupím letenky u nizkonaklad. společnosti, že si zabookuju ubytování pres nejmenovanou aplikaci (pres Boo…g nebo přes Air…)? O mimoprazdninovych variantach vim.
Pobyt za 25 tisic na jednoho mi prijde fakt drahej, tenhle byl.za Recko.
Prosim anonym, nedavam rada info o penezich.dik

Kolik muze vyjit varianta nizkonákladovka plus ubytko pres aplikaci? Kolik pripocitat, kdyz si tam budeme varit? Pro priklad zustanme u Recka.

Příspěvek upraven 12.09.23 v 22:00

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81475
12.9.23 20:43

Workway, housesitting, homesharing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18088
12.9.23 20:58

Podle mě asi nejvíc budou stát letenky. Pokud je ti jedno kam a kdy, tak sledovat na webech, co jsou na to zaměřené, do jakých destinací vyjdou nejlevněji letenky.
Ubytování volit tak, aby ses tam dostala pohodlně z letiště, někdy jen za taxík můžeš dát skoro tolik, co za letenku. Takže ideálně ubytování, co ti nabízí odvoz z a na letiště, nebo jet nějakými místními spoji. No, ubytko co nejlevnější poblíž moře a poblíž obchodů, pokud si tam chcete vařit, tak abyste nemuseli běhat daleko na nákupy. Osobně bych letecky s vlastním vařením asi nešla, ale já se přiznám, že už jsem zhýčkaná. To bych radši jela autobusem s nějakou levnější cestovkou a jídlo v ceně.
Pokud půjdete párkrát do restaurace, tak už ti vyjde líp najít si něco aspoň s polopenzí. Mně to vždycky vyšlo přes ck nejlíp, ať jsem počítala jak chtěla, pokud se bavíme o letecké válecí dovolené. Ono ti za ty nervy kolikrát tak ušetřená tisícovka nestojí (sladit termíny odletů a příletů, ubytování, dopravy z a na letiště, všecko domlouvat zvlášť a čekat, jak to klapne…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.9.23 21:07

Letos jsme byli na Kypru, ještě s mými rodiči a příbuznými. Na vlastní pěst na týden v červnu. Vyšlo mě to na 30 000 (já + děti 5 a 7). Se vším všudy. Takže se dá, ale ta cena byla asi lepší než v hlavní sezóně, to bude fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.9.23 21:10

Ještě doplním, letenky byly za hubičku, cca 2000 osoba/zpáteční z Vídně (o dost levnější než z Prahy a my to máme cca jen o trochu dál než do Prahy), ubytování jsme měli pronajatou vilu s bazénem hned u moře (super!), jídlo jsme občas vařili, asi třikrát večeře + holky toho moc nesni :lol:, drahá položka bylo půjčení auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
12.9.23 21:19

K Recku ti nic nepovim, protoze tam jsem nebyla. Ale leteli jsme letos 4 dospeli na Madeiru - letenky a ubytko kupovane 4 mesice predem (leteli jsme tesne pred sezonou a navic jsem mela okoukle, kdy se vyplati letenky koupit), vybrana pomerne levna cena/vykon autopujcovna, az na vyjimky jsme si varili a oproti cestovce jsme usetrili nejmin 10 tisic na osobu. A to jsme tam nijak nesetrili, ale ani nerozhazovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.23 21:22

Dekuju vsem.
Kamaradka rikala, ze zvladli autem pro 4 do Chorvatska za 5O nebo 60 tisic.me hodne odrazuje cesta. Chorvatsko sice neni Recko, ale cenove je to dost rozdil.

Cesta z Vidne nebo Norimberku misto z Prahy., ja vim, clovek musi nekde slevit, ach jo.
Popenze je v hotelich, anebo i v penzionech? Zjistim tohle z aplikaci a pak to scelim dohromady anebo jsou treba i primo nejaky stranky ohledne rad?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
12.9.23 21:25
@bigl píše:
Podle mě asi nejvíc budou stát letenky. Pokud je ti jedno kam a kdy, tak sledovat na webech, co jsou na to zaměřené, do jakých destinací vyjdou nejlevněji letenky.
Ubytování volit tak, aby ses tam dostala pohodlně z letiště, někdy jen za taxík můžeš dát skoro tolik, co za letenku. Takže ideálně ubytování, co ti nabízí odvoz z a na letiště, nebo jet nějakými místními spoji. No, ubytko co nejlevnější poblíž moře a poblíž obchodů, pokud si tam chcete vařit, tak abyste nemuseli běhat daleko na nákupy. Osobně bych letecky s vlastním vařením asi nešla, ale já se přiznám, že už jsem zhýčkaná. To bych radši jela autobusem s nějakou levnější cestovkou a jídlo v ceně.
Pokud půjdete párkrát do restaurace, tak už ti vyjde líp najít si něco aspoň s polopenzí. Mně to vždycky vyšlo přes ck nejlíp, ať jsem počítala jak chtěla, pokud se bavíme o letecké válecí dovolené. Ono ti za ty nervy kolikrát tak ušetřená tisícovka nestojí (sladit termíny odletů a příletů, ubytování, dopravy z a na letiště, všecko domlouvat zvlášť a čekat, jak to klapne…).

My letime teď na 2.5 týdne na Kretu, máme pronajaty dům sice je tam velká kuchyn ale mám budeme dělat jen snídaně. Restaurace je levná a jídlo vyborne

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
12.9.23 21:27
@Anonymní píše:
Dekuju vsem.
Kamaradka rikala, ze zvladli autem pro 4 do Chorvatska za 5O nebo 60 tisic.me hodne odrazuje cesta. Chorvatsko sice neni Recko, ale cenove je to dost rozdil.Cesta z Vidne nebo Norimberku misto z Prahy., ja vim, clovek musi nekde slevit, ach jo.
Popenze je v hotelich, anebo i v penzionech? Zjistim tohle z aplikaci a pak to scelim dohromady anebo jsou treba i primo nejaky stranky ohledne rad?

V recku je jídlo levne I v restauraci. Jestli tam chcete jet autem tak se to dá ale určitě přestat po cestě a na 2 týdny a do nějakého apartmanu.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
12.9.23 21:29
@machninka píše:
Ještě doplním, letenky byly za hubičku, cca 2000 osoba/zpáteční z Vídně (o dost levnější než z Prahy a my to máme cca jen o trochu dál než do Prahy), ubytování jsme měli pronajatou vilu s bazénem hned u moře (super!), jídlo jsme občas vařili, asi třikrát večeře + holky toho moc nesni :lol:, drahá položka bylo půjčení auta..

My budeme mit pujcene Auto na 2, 5 tydne a jen za 500 eur. Když není sezona tak je to o hodně levnější.

• Citovat
  • Upravit
75907
12.9.23 21:29
@Anonymní píše:
Dekuju vsem.
Kamaradka rikala, ze zvladli autem pro 4 do Chorvatska za 5O nebo 60 tisic.me hodne odrazuje cesta. Chorvatsko sice neni Recko, ale cenove je to dost rozdil.Cesta z Vidne nebo Norimberku misto z Prahy., ja vim, clovek musi nekde slevit, ach jo.
Popenze je v hotelich, anebo i v penzionech? Zjistim tohle z aplikaci a pak to scelim dohromady anebo jsou treba i primo nejaky stranky ohledne rad?

proč Řecko, když chceš ušetřit? Řecko je nejdražší destinace v poměru cena výkon, zkus Tunisko nebo Djerbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18088
12.9.23 21:32
@Cizinka 999 píše:
V recku je jídlo levne I v restauraci. Jestli tam chcete jet autem tak se to dá ale určitě přestat po cestě a na 2 týdny a do nějakého apartmanu.

No to bych úplně neřekla. Už je to pár let, co jsme tam byli, ale taková večeře pro 5 (2 dospělí a 3 děti), ryba, plody moře, nějaké vínko, nealko, desert… pár tisíc už to bylo tehdy. Kdybysme tak měli chodit 2× denně, tak nás to vyjde asi 3× víc, než zaplatit si to s all incl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.9.23 21:34

@Cizinka 999
To je dobrá cena. My dali za týden asi 600e, už si nepamatuju, ale měli jsme pro sedm lidí, (ale v podstatě 5+2 v kufru🙈)… To auto kromě ubytování vyšlo na nejvíc… Na tom se dá dost ušetřit, pokud by nebylo potřeba, my jsme zase chtěli něco vidět+ doprava z letiště…a byli jsme taky mimo sezónu, první týden v červnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
12.9.23 21:36

@stinga tam bych se zase na vlastní pěst nevydala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.9.23 21:40

Viz @Lama Lama

Jeste funguje byt v nejakem spolku kolem nejakeho konicku, mit s nimi treba pres FB mezinarodni kontakty a sehnat si bydleni nekde v rodine.

Jinak nejlip vyjde asi bus, pravidelna dalkova linka, a nemit naroky ohledne ubytka. Nebo stan a varit si.

Jeste znam jednu, co si poranu zajede s priruckem na letiste, okoukne posledni volna mista v letadlech a podle toho leti za hubicku „nekam“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat