motání hlavy

922
9.3.05 12:01

motání hlavy

Ahoj holky,
stalo se některé z vás, že se jí pár měsícu po vysazení antikoncepce začla motat hlava? Mám už to tak měsíc a nevím, čím by to mohlo být…Těhotná zatím nejsem, bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
275
9.3.05 12:20

Ahoj Berčo,
já HA neberu od března 04, hlava se mi někdy motá, ale mám to od nízkého tlaku. Nejsi na tom obdobně?
 Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
9.3.05 12:32

Dani,
myslím, že to tlakem neí, měla jsem ho vždy, když mi ho měřili, např. naposled v lednu na gynekologii, v pořádku. Ale třeba se to mohlo změnit, dám si ho změřit, až půjdu příště na vyšetření. Zkoušela jsem vypít kafe, které jinak nepiju, ale nepomohlo to. Motá se mi někdy i 2× za den, tak poslední měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
9.3.05 12:38

Minulý rok jsem přesně o tomto čase „zkolabovala“, což vypadalo asi následovně. Myslela jsem, že jsem nachlazená, ale do toho se mi párkrát zatočilo v hlavě tak, že jsem párkrát odpadla a nevěděla o sobě a chtělo se mi jen spát. V nemocnici (i po CT) mi nic objektivního nezjistili, takže předepsali hořčíkové tablety a já šupajdila domů. Musím teda přiznat, že jsem v té době nezřízeně pracovala a malý měl necelé dva roky, takže nekončící šichta…ROdiče mi koupili geriavit ale tu verzi pro mlaďochy (myslim pharmaton aktiv), já zpomalila a za měsíc zase bylo líp.
Pí dr. mi později řekla, že při dlouhodobém stresu mozky některých lidí mají tendenci se sami vypnout, bez ohledu na to, co dělá zbytek těla - od toho ta motanice v hlavě.
Ale taky to může samozřejmě být tlakem.
Doufám, že jsem nikoho nevystrašila a přeji dny plné jen toho pozitivního stresu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí