Čekáme miminko v listopadu 05

67
8.3.05 09:58

Čekáme miminko v listopadu 05

Ahojky všichni (teda spíš všechny :D )
Taky čekáte miminko v listopadu 2005 a chcete si popovídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.3.05 10:17

Ahoj Péťo!

Konečně je tu někdo jako já! Mám termín přibližně 4.11.2005. Čekám po pěti letech druhé dítě. Zatím jsem byla minulý týden u lékaře, udělal ultrazvuk, nějaká malá černá tečka tam byla, takže jdu ještě 18.3. Už se těším, až tam něco uvidím i já. Zatím se cítím dobře, dnes prvně je mi od rána trochu špatně, ale zatím nezvracím. To jsem se rozepsala, tak končím.Doufám, že se ozvou ještě další maminy s termínem v listopadu. Andrea

• Citovat
  • Upravit
2304
8.3.05 10:19

Péťo a Andrejko diskuze už běží …a co takhle listopad 05 přidejte se.
Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.3.05 10:32

Stefinko,

já jsem úplně slepá 8)
nemůžu vás najít, můžeš mi poslad odkaz, kde to přesně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
8.3.05 10:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.3.05 11:09

Ahojky holky, nebylo by lepší zůstat tady? Já to ráno taky nemohla najít, protože je to v miminkách . Já třeba ještě žádné nemám, bude to pro mě „poprvé“ :) Doufám, že se mimís udrží. Tak přeji zdravé a rostoucí fazolky :lol:
Peťulík 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.3.05 11:29

No jo,protože jsem tupoň obecný,tak se mi to nějak nezadařilo,a téma skončilo v „miminkách“…ale koneckonců,už je za chvíli :lol: :lol: :lol: budemem mít doma,tak to snad nevadí a odpustíte jednomu vykojenému mozku ještě navíc oblitému plodovou vodou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.4.05 12:32

ahoj holky tak jsem se tu take konecne „zaskatulkovala“. Jak Vam je, uz jste byly na UZ? Ja byla naposledy pred 14ti dny a doktor mi rekl ze se mu to nejak nezda, pry je to moc male. Tak jdu dnes znovu, drzte mi tedy palce :wink: Snad uz rosteme spravne, zitra dam vedet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.4.05 15:03

zdravím všechny těhulky, taky mám termín na listopad a ráda bych si s nějakou nastávající mamčou pokecala. jak se cítíte, jestli už něco obstaráváte a vůbec, no prostě všechno!!!
tak pište!! :lol: :!

• Citovat
  • Upravit
217
19.4.05 16:01

Ahoj Marťásku, taky čekám mimčo v listopadu. Mám za sebou odběry krve na všechna ta vyšetření a taky už mám těhotenskou průkazku. Jsem v 10tt a přibrala jsem asi tak 2-3 kg, což se mi moc nelíbí. Zatím ještě nic nekupuju, ale už se tak rozhlížím, co kde mají a kolik co stojí. Měj se

Pa Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
20.4.05 08:36

Ahoj králíčku, tak jak jsi dopadla u doktora? Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...