Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všichni (teda spíš všechny
)
Taky čekáte miminko v listopadu 2005 a chcete si popovídat?
Ahoj Péťo!
Konečně je tu někdo jako já! Mám termín přibližně 4.11.2005. Čekám po pěti letech druhé dítě. Zatím jsem byla minulý týden u lékaře, udělal ultrazvuk, nějaká malá černá tečka tam byla, takže jdu ještě 18.3. Už se těším, až tam něco uvidím i já. Zatím se cítím dobře, dnes prvně je mi od rána trochu špatně, ale zatím nezvracím. To jsem se rozepsala, tak končím.Doufám, že se ozvou ještě další maminy s termínem v listopadu. Andrea
Péťo a Andrejko diskuze už běží …a co takhle listopad 05 přidejte se.
Stefinka
Stefinko,
já jsem úplně slepá ![]()
nemůžu vás najít, můžeš mi poslad odkaz, kde to přesně je?
Ahojky holky, nebylo by lepší zůstat tady? Já to ráno taky nemohla najít, protože je to v miminkách . Já třeba ještě žádné nemám, bude to pro mě „poprvé“
Doufám, že se mimís udrží. Tak přeji zdravé a rostoucí fazolky ![]()
Peťulík 5tt
No jo,protože jsem tupoň obecný,tak se mi to nějak nezadařilo,a téma skončilo v „miminkách“…ale koneckonců,už je za chvíli
budemem mít doma,tak to snad nevadí a odpustíte jednomu vykojenému mozku ještě navíc oblitému plodovou vodou
![]()
ahoj holky tak jsem se tu take konecne „zaskatulkovala“. Jak Vam je, uz jste byly na UZ? Ja byla naposledy pred 14ti dny a doktor mi rekl ze se mu to nejak nezda, pry je to moc male. Tak jdu dnes znovu, drzte mi tedy palce
Snad uz rosteme spravne, zitra dam vedet.
zdravím všechny těhulky, taky mám termín na listopad a ráda bych si s nějakou nastávající mamčou pokecala. jak se cítíte, jestli už něco obstaráváte a vůbec, no prostě všechno!!!
tak pište!!
![]()
Ahoj Marťásku, taky čekám mimčo v listopadu. Mám za sebou odběry krve na všechna ta vyšetření a taky už mám těhotenskou průkazku. Jsem v 10tt a přibrala jsem asi tak 2-3 kg, což se mi moc nelíbí. Zatím ještě nic nekupuju, ale už se tak rozhlížím, co kde mají a kolik co stojí. Měj se
Pa Verča