Motorka nebo autíčko?

377
15.7.05 08:26

Motorka nebo autíčko?

Přejeme všem hezký den

a opět se na Vás obracím s prosbou o radu.
Našemu sluníčku Niki bude za 5 týdnů rok a tak jí chceme koupit pěkné odrážedlo.Někdo se přiklání k motorkám/mě se zdají tedy pro roční mimi moc vysoké/,někdo autíčko.
Líbí se mi autíko,které má vzadu za sedačkou ještě takové „vodítko“.Myslím,že Niki v roce určitě chodit nebude a tak bych jí chtěla alespoň vozit,aby si vyzkoušela jiný povoz než kočár.
Líbilo se mi autíčko od Chicca,mělo v předu ještě hrací pultík,dalo se použít i jako houpačka.Cena kolem 1300kč.
Co radíte Vy?
Děkuju za tipy a těším se ahoj Naďa a Niki 10m a 3/4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
15.7.05 09:07

Ahoj,
já doporučuju tyhle vozítka nejdřív vyzkoušet! Naše malá 15m nemá o nic takového absolutně zájem ani teď, takže jsem moooooc ráda, že jsem nevyhodila peníze za další krám do baráku :) Zkus si to půjčit třeba od kamarádky, nebo to vyzkoušet rovnou v obchodě, já to dělala taky tak. Ono těch 1300Kč není zrovna málo a aby mi to pak doma leželo.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.7.05 10:05

Souhlasím s tím vyzkoušením. My máme odrážedlo půjčené od kamarádky už 2 měsíce a teprve ted si na něho malý nasedne „ujede“ dva kroky (cca 10cm :P ) a vystupuje. Zatím ho to ježdění nijak nezajímá. (je mu 13 a půl m a chodí od 10měs, takže je to už zdatný chodec a šplhač a stejně ho to ordážedlo nebaví).
Měli jsme půjčenou i motorku, ale nedošáhl z ní v sedě na zem (jako s pokrčenýma nohama myslím, takže by se nemohl odrážet). Některá autíčka zase mají například nějak divně zadní kola, takže při odrážení do nich dítě kope nohama. Vím, že se dělal spotřebitelský test odrážedel a motorek, i tady k tomu byla diskuse.
Vybírej s rozvahou 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
15.7.05 10:07

K radosti dětí podle mě stačí odrážedlo - autíčko, které se dá pořídit kolem tří stovek, maximálně pět set.
Motorku jsme malému dali až později, v době, kdy lépe držel rovnováhu. Ty motorky jsou totiž daleko míň stabilní.
Tak ať dobře vyberete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.7.05 11:34

Ahoj, my jsme začínali autíčkem s kšírama a s vodící tyčí, klukovi se to moc líbilo, tak jsme mu asi v roce koupili samotné autíčko, ale kolem dvou let mu bylo malé, tak jsme mu koupili motorku. S tou se vyřádil absolutně nejvíc. Jenže už je pro něj nízká, takže jsem mu objednala ten vyšší typ. Jen trojkolka ho moc netáhne, nechce se mu totiž šlapat.
S pozdravem Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
15.7.05 11:46

Ahoj
náš malej dostal v roce motorku.Je fakt,že byla vysoká a nožičkama se ještě nemohl odrážet.Ale v 1,5roce už na ní řádil o 106 a ještě dneska,kdy mu je 2,5roku na ní rád jezdí.Ale během měsíce prošoupe botičky,ale to je už věc jiná :)
Myslim si,že ty autíčka mají děti jen než trošku vyrostou,ale motorka je na dýl.
Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
15.7.05 17:16

Ahoj Naďo,
náš Ondra dostal to autíčko od Chicca, o kterém píšeš, k prvním narozeninám. Nadšení bylo obrovské a ten hrací pultík jsme hodně využili i třeba do auta na cestu a tak. Je fakt, že na ven to s těma tyčema není nejlepší na ovládání, ale my jsme nakonec stejně ještě vypůjčili i motorku od známé a auto má Ondra na doma. Vyřádí se na něm parádně dodnes (v pondělí dva roky). Teď dostane trojkolku, jsem zvědavá, jak zvládne šlapání…
To Chicco je sice dost drahé, ale je fakt, že samotný ten pultík by byl taky asi stál docela dost…nám to financovali tcháni, takže tohle jsem řešit nemusela…dá se sehnat cca za 1500,–, dráž ho rozhodně nekupuj.
Jinak bych pro roční dítě taky doporučila napřed auto (ve všemožných superhypermarketech do tří set) a kdyžtak potom motorku…auto je stabilnější a jistější. A taky ho děti rády tlačí před sebou při prvních pokusech o chůzi…takový stabilizátor.

Snad jsem poradila…dobře vyber, nějaké fotky s autem jsou v albíčku u Špuntíků…

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.7.05 21:52

ahojky,
nas maly dostal k 1. narozkam obycejne odrazedlo auticko za 300,– Kc. Nejaky vetsi zajem o nej projevil az tak za tri mesice, od te doby je stale v oblibe, a to uz ma tri roky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.7.05 14:34

Ahojky,

moc děkuji za rady.Ještě jsme nic prozatím nevybrali,ale určitě koupíme zatím autíčko kvůli stabilitě.Pokud se sežene to Chicco,myslím že z něj bude taky nadšená a užije si ho.
S motorkou počkáme ještě do 2 let,vím,že se na ní dětičky pěkně vyřádí :P
No tak snad dobře kopíme.
Sylvah děkuji za odpověď,potěšila jsi mě :lol:
Mějte se hezky ahoj Naďa a Niki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení