Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pozorne ctu a ac mam dite ukecane, doba PROC zatim jeste nenastala…Mam se nac tesit. Kamco a co jsi rekla na toho stojiciho pindika?
5ekla jsem že je dobře že stojí,že kdyby nestál tak by to bylo špatný
.Víc už se neptal ![]()
Když stojí už křičí dobže dobže
![]()
Nevim aby ho moje výchova nějak nepoznamenala a pak ho nevystrkoval ve školce s tim jak je to dobře
.Obávám se že na delší povídání to s nim ale ještě neni ![]()
Trochu OT k mouchám: onehdá jsem vyzvedávala malýho z hlídání u tchyňky a on měl v ruce malinkou (cca 5 cm) dětskou plácačku, vylezl na parapet na okno a dělal: buch buch. Já mu říkám: Co to děláš? A on: buch buch. Tak mrknu na tchyňku a ona: No zabíjí mouchy..
(žádné tam zrovna nebyly) Jsem řvala smíchy. On si s tou babičkou užije tolik srandy… ![]()
Maty blázen zase pozoruje naši kočku jak chytá mouchy
.Před týdnem na něj koukám a on lítá po bytě a dělá ham ham a loví mouchu.Jsi říkám nechám ho on žádnou nechytne šup a už jí měl v puse
.Říkám vyplivni tu mouchu fuj plivni
a on jí spolknul
.Křičí fuj fuj pryč jako at jí vyndám
tak jsem mu vysvětlila že když jí spolkne že už jí má v bříšku a že jí nevyndám.Chvilku koukáme na pohádku a malej se ztratí.Jdu se kouknout kam šel a on se obouvá a držel v ruce svojí zdravotní knížku kterou si sám vyndal ze šuplíku v chodbě že jde k dr aby mu BZZZZ vyndala
(přitom se strašně dr bojí)
Od tý doby už je nejí ![]()
Takže pro zájemce odpoveď na to, co kuká v kukačkách
http://jarda-rejcha.blog.cz/…hy-od-strecu
Ovšem zajímavější je teorie, že je tam malá kukačka a když zestárne, tak se hodiny donesou k panu hodináři a dá se tam nová mladá kukačka.
Kamča.dalmatinka píše:
Maty blázen zase pozoruje naši kočku jak chytá mouchy.Před týdnem na něj koukám a on lítá po bytě a dělá ham ham a loví mouchu.Jsi říkám nechám ho on žádnou nechytne šup a už jí měl v puse
.Říkám vyplivni tu mouchu fuj plivni
a on jí spolknul
.Křičí fuj fuj pryč jako at jí vyndám
tak jsem mu vysvětlila že když jí spolkne že už jí má v bříšku a že jí nevyndám.Chvilku koukáme na pohádku a malej se ztratí.Jdu se kouknout kam šel a on se obouvá a držel v ruce svojí zdravotní knížku kterou si sám vyndal ze šuplíku v chodbě že jde k dr aby mu BZZZZ vyndala
(přitom se strašně dr bojí)
Od tý doby už je nejí
Dobré
. Krásné po ránu.
Ty děcka jsou fak čísla. Kačenka (starší) mě taky dostává běžně takovýma všetečnýma otázkama, takže za tu mouchu díky, aspoň vím, co jí mám odpovědět, až se na to zeptá. Díky i za kukačku, jdu to omrknout
.
Ahoj holky, své děti ještě nemám (momentálně dlouhý protokol na 1. IVF), ale když jsem hlídala synovce, tak ten starší mě úplně odzbrojil. Bylo mu zhruba 4-5 let, tak se mě zeptal - teto, jak se dělá miminko? Chvíli jsem přemýšlela, jak mu to podat. Nakonec jsem si řekla, že pravda mu neublíží, tak jsem začala jak se mají maminka s tatínkem moooc rádi…atd. Na to mi po chvíli řekl:" ale já vím, co je sex, já chci jen vědět, jestli se dřív dělá ručička nebo nožička!!!" No, dostal mě.
![]()
Teda jestli driv nozicka nebo rucicka ![]()
Jsem rada, ze ted uz vim, co v tech kukackach kuka!! Lentilko DIKY ![]()
5 roky ago
Na tuto otázku konečně známe odpověď. Podle entomologů je pro mouchy tento „rituál“ nezbytný. Na svých končetinách mají jemné vlásky a díky nim dokážou chodit po různých površích bez ohledu na směr gravitace. Tyto vlásky se k povrchu přichycují díky lepivé emulzi složené z tuků a cukrů, která se uvolňuje ze speciálních žláz, jež mají na konci nohou. Jenže emulze se uvolňuje nerovnoměrně, a tak si ji mouchy musí pravidelně roztírat – jinak by nemohly chodit po stěnách, po stropu nebo po skle a staly by se snadnější kořistí predátorů.