Jak se rychle zbavit moučnivky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
25.6.09 16:19

Moučnivka

Maminky, můžete mi prosím poradit, jak nejúčinněji na moučnivku? Dostali jsme v lékárně 10% Borax glycerin, tak se snažíme potírat, i když vůbec netuším, jak často (jestli někdo víte, prosím poraďte), akorát vím, že spíše po jídle než před. Manžel byl v lékárně, tak to tak dopadá s informacemi :D Nechtěli jsme jít do fialky, tak pokud víte ještě o něčem jiném, co by bylo účinné, prosím dejte vědět. Malá to má na patře a roztahuje se to i na jazyk. Nekojíme, odsávám (mám už hodně málo mlíčka a malá se nechce přisát k prsu, tak jí to dávám z láhve) a krmíme Sunarem. Každou savičku po použití vyvařím ve vodě bez sterilizačních roztoků a zvykli jsme si na jediný dudlík, který asi neseženu :( Prosím poraďte, jak na to…Nechci s malou k doktorce, myslím si, že to zatím není nutné, že močnivka je docela rozšířená kojenecká nemoc…Předem děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
25.6.09 16:37

Nám dr. poradila Tamtum verde a Kamistat. Zatím potírám fialkou. Vždycky to na týden zmizne a pak je to zas zpátky. :cry: :roll: Musím koupit něco z toho co mi radila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.6.09 08:10

Nam dr predpísala niečo ako grncianku,ale nebolo to fialove.Už neviem ako sa to vola :oops: .Potierali sme 2× denne.Je tomu už skoro rok a už to Samik nemal.Ale umyla som všetky gumené a plastové hračky v octovej vode.Vraj to može byť aj z dudlikov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
26.6.09 22:00

fialka mám vůbec nepomohla - měli jsme průhlednej roztok z lékárny - 2× na dudu po jídle podudat a bylo po moučnivce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.6.09 22:13

My jsme začali dával MULTITABS-kapky - je v nich A, C, D - a to céčko prý posílí imunitní systém a ten pak zabojuje i s moučnivkou. Tak nám to vysvětlila naše pediatrička. A měla pravdu. Od té doby bylo po moučnivce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.14 10:26

Dobré dopoledne, naše děťátko má moučnivku a vypadá to, že homeopatika nám příliš nezaberou, zatím dáváme druhý den. Měla bych velký zájem o gel Infectosoor, Daktar gel anebo Daktarin gel. Vše se kupuje v Německu či v Rakousku. Nemá někdo doma v zásobě? Cena nerozhoduje a manžel by si pro to osobně zajel kamkoliv. Děkuji moc za odpovědi, Fuknová #soor #moučnivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí