Moučnivka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
18.10.10 18:35

moučnivka

dobrej kluk má teď 2 dny tu moučnivku tak jsem začala mazat gencialku někdo mi říkal že je vyborný vyvařovat savičky a dudlíky v militon jsou to tablety na dezinfekci tak to zkusím a uvidíme . jak jsem tak četla tak se to může oběvit i na zadečku? Já mám doma mazání a to je perfektní na všechno jmenuje se to sudocrem je sice drahý 180 ale fakt to pomáhá tak to zkuste káťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
332
30.11.10 11:59

Ahojky,chtěla jsem vás poprosit o radu k příspěvku.Moje 3měsíční malá trpí v pusince na moučnivku..teď se jí udělali i červené pupínky na zadečku ,což asi souvisí s tím..
Fialka nám vůbe nezabírá..Máte nějaké osvědčené tipy co vám zabralo..zkusím asi něco jiného..Mojí doktorce se nic než fialka moc předepisovat nechce..Ale už mě štve pořád všechno fialové a výsledek nikde..

Jinak vyvařuji,bradavky mažu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
30.11.10 19:27

Ahojky,my měli moučnivku dvakrát,má prcek dudlíček?My jsme to KArolínce totiž vrátili tím,že jsme jí olízli dudlíka :zed:
Genciána je dobrá,ale pokud nezabírá,je lepší Nizoral teda jestli ho takový pinďové můžou,my ho dávali pacintům s aftama a byla to pohádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.11.10 21:23

moučnivka

dobrej já jsem dávala pitiol stojí cca 30,– a většinou zabírá mě také pomohlo odvar z řapíku namočíte čtvereček do odvaru dáte na ostižené místo a chvilku necháte stačí tak 1-2min. pak osušíte nejlépe zase čtverečkem(zabráníte tomu aby se vám neusazovala moučnivka v hadříku nebo pleně)a pak namazat . a od jonson baby taky zabírá,ale chce to střídat jinak si na to tělíčko zvykne a nezabereto . tak 1 týden pitiol a pak třebe jonson, nebo bepanten a rybikla je taky super.Zkuste a uvidíte.Pak napište jak to dopadlo.Jo a tím řapíkem jsem vytírala štětičkou i posinu když to kuba měl asi 4× deně .A koupila jsem si militon to je dezinfekce na dudlíky a savičky taky dobrá věc,mají to v dm nebo rossman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.11.10 21:27

moučnivka

dobrej nizoral jsem nezkoušela jak už jsem pasal osvědšilo jse mi ten řapík a militon ale může to být taky dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.22 09:11

Dobrý den, chci se zeptat k moučnivce - souvisí s tím zápach z pusinky a slintání? Od včera to mažu neocidem a zatím není vidět žádné zlepšení, tak trochu váhám jestli je to vůbec ono… Máme s tím zajít raději k pediatrovi? Dítě 1,5 roku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.22 09:22

Jo a ještě jeden dotaz - četla jsem že je to nebezpečné pro těhotné, myslíte že se můžeme potkat s těhotnou kamarádkou když nebudou v přímém kontaktu? Nemůže ji nějak nakazit že ne?

• Citovat
  • Upravit
3076
7.7.22 09:37

Odpovím jen na první část - nám
neocid gel nezabral, zabrala až fialka (genciánka), za dva dny bylo po všem a do teď se nevrátila, bude to rok (klep klep).
S těhotnou kamarádkou nevím, popravdě jsem o moučnivce v těhotenství neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí