Mozaicistní embryo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
13.3.19 16:00
@Anonymní píše:
@filik povedlo a maly je uzasny :srdce:
Pokud se do toho rozhodnete jit, drzim palecky, at vsechno dobre dopadne :mavam:

A ještě mě napadlo, řekli ti jakou máš tu mozaiku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.19 22:06

@filik Rekli, ale uz si nepamatuju.. zitra zkusim pohledat v papirech a dam ti vedet :)

• Citovat
  • Upravit
53
14.3.19 06:48
@Anonymní píše:
@filik povedlo a maly je uzasny :srdce:
Pokud se do toho rozhodnete jit, drzim palecky, at vsechno dobre dopadne :mavam:

Super a kolika procentní mozaiku jste měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.3.19 06:50
@Anonymní píše:
@filik Rekli, ale uz si nepamatuju.. zitra zkusim pohledat v papirech a dam ti vedet :)

Taky bych ráda věděla víc, čeká mě též mozaika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
29.3.19 21:38

Ahoj, prihlasila jsem se sem na zaklade vasi diskuze.. Jsem od 23.3. po Ket mozaicisniho embrya chromozomu 22, 60-70%..a pristi patek jdu na krev, urco sama testovat nechci a snazim se na to neupinat. Bylo to me jedine prezivsi embryo s prodlouzenou kultivaci a gen.testy. Je mi 39 a byl to muj posledni pokus. Pred tim 2cykly nevysly, poprve se prerusovalo kvuli me strevni viroze a druhy beh se prerusil,ze jsem nezrala. 3.se povedly 4folikuly, z toho 3oocyty a prodlouzenou dalo jen tohle, co je ted ve me. OPU bylo pred vanoci. Ted beru estrahexal-1naplast á3dny, estrofem 3×1,utrogestan 2-2-2, kyselinu listovou, vitaminy gravital, letrox 1/2 50 na stitnou..Geneticka i ma dr. rikaly, ze by to zkusily, protoze to, presne jak pisete, muze zmizet a nebo to muze byt jen vada placenty. Tak ted uvidime, co se bude dit..sla jsem na nemocenskou,coz jsem puvodne nemela v planu, ale v praci mam diky me „drahe“ kolegyni velke stresy, tak jsem se na to vyprdla a jsem doma, ale stresy z toho, co udelala, stale trvaji a mam dost stahle bricho jiz od pondeli..doufam, ze to na to nebude mit vliv :-O uff,jsem se rozepsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.3.19 13:02

@AliBaba40 Ahojky, jsem moc ráda, že se někdo našel kdo to zrovna podstoupil. Mě to čeká příští týden. Máme jediné embryo co přežilo prodlouženou kultivaci a v genetice 9 chromozom 40-50%. Stejně jinou šanci nemáme, tak to musíme zkusit. Genetička říkala, že většinou je to pak v pořádku a miminko zdravé. Hlavně aby ještě přežilo rozmrazení :oops: . Moc ti držím palce ať to vyjde! A tak to už se vám počítá jako 3 IVF??? Takže případně další IVF už budete jako samoplatci??? To by nemělo ne, když to dvakrát předtím nevyšlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
30.3.19 14:07

Ahoj,me je uz 39, bylo mi v lst, takze to byl posledni cyklus jen tak tak.. na jare jsem podstoupila 3inseminace.. na me je jasne videt, ze vejce ve me starnou-rikam jim pukavce, amh mam 0,46..pred 2lety jsem otehotnela hned pri 1.pokusu, co jsme si s pritelem rekli. Bohuzel to melo trizomii 18 a ja musela jit na preruseni a od te doby se nedari..Takze ted uz by to bylo na samoplatce, ale to uz z principu nechci. Nemusi to vyjit a cca 80tis v prkynku..Takze pokud toto nevyjde, mam v planu jit smerem cinske mediciny a nebo jsou studie zadarmo a pak se uvidi..A dikas moc, taky drzim palce, prijde mi, ze mas lepsi vyhlidky, nez ja :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.3.19 15:16

@AliBaba40 No mě teď bude 36 a vejce to ani nemluvím. Byla jsem na IVF ve 30 letech a v pohodě. Letos už je k použití jen toto jediné a ještě s mozaikou. Takže evidentně už moc šance není že se zlepší do budoucna :zed: . Přirozeně to nejde a nepůjde. Mám ještě hrozně vysoké NK buňky a bez podání léků šance nulová. Jsem z toho taková nervózní a nejde na to nemyslet. A jak píšeš…jít na to jako samoplátce to je hotová finanční likvidace (pro nás tedy). Já tedy ještě jeden pokus ( 3 IVF ) mám, ale už se mi na něj jít nechce. Vůbec nedoufám , že by bylo nějaké vajíčko dobré kvality po tomto fiasku. Moc držím palce ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
30.3.19 20:29

ja jeste deti nemam..kdybych tohle vse vedela, tak jsem pred cca 20lety neudelala , jak se zda, neuvazeny krok..Ja mam jinak vsechny imuno a hormony v pohode..jen jak je to posledni moznost, rvou do me dalsi hormony. Radsi bych v prirozenym cyklu, ale dr. nechtela..chodim do gennetu. Slysela jsem, ze snad je ve snemovne navrh, ze se to prodlouzi do 40., ale kdo vi, kdy to schvalej…Toz sa drz a dej vedet, jak to probehlo..Ja mam dnes divny bricho, tak nevim, co z toho mam vyvovozovat..asi jsem se pretahla, byli jsme odpo s pritelem v cukrarne, na nakupu a pak v mcd :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.3.19 12:09

@AliBaba40 jsem ráda, že nás je víc a mužem předávat informace,dala jsem si pauzu a za nějaký měsíc jdu též do mozaiky, akorát jsem nedostala ms tak nevím co se děje, každopádně budu moc ráda za všechny informace a držte se holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.4.19 15:41

Tak hlasim,ze je bohuzel krevni test negativni a jdu se tedy ubirat jinym smerem a to cinske mediciny. Drzim palce,at vam to klapne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.4.19 15:47

@AliBaba40 ahojky, to je mi líto :( , ach jo. Nám embryo nepřežilo ani to rozmrazení takže taky dobré zprávy nemám. Všem držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.4.19 16:47

Tak to je mi taky lito :-( a jaky mas plany dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.4.19 20:03

@AliBaba40 já sama nevím. Příští týden jdeme na konzultaci k Dr co dál, tak uvidíme no. Sama nevím jestli jít na další IVF nebo se na to z vysoka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.4.19 20:22

@filik holky,to je mi líto :,( taky se bojím, musím jen doufat, držím všem palce na další šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.