Možná epilepsie?

Anonymní
27.10.23 19:08

Možná epilepsie?

Vysvětlím celou situaci. Dnes jsme měli návštěvu, kolem který jsem se točila, miminko na starosti měla babička, která jaksi nechápe, že se miminko má posazovat až když k tomu samo dospěje.. no miminko posadila aby vidělo na návštěvu :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: měla ho opřený o sebe a v momentě když jsem přišla tak jsem viděla jak miminko tak jako hýbe hlavou, kouká na babičku a pak na návštěvu a zároveň v tom sedu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: jako kdyby se posouvalo? Poskakovalo? Nevím jak napsat, říkám si, že je to 100% tím že nemá vyvinutý svaly (hlavu drží, je mu 4 měsíce a pár dní), ale jako další když nad tím přemýšlím mě napadá epilepsie.. s babičkou jsem diskuzi o tom, že nebude posazovat pak dlouho diskutovala a zdá se, že pochopila.. ale trápí mě toto.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16047
27.10.23 19:59

:roll: :roll: :roll: :roll:
Nebuď hysterka.
Jasně, jednou se děcko posadí a hned je z toho epilepsie :mrgreen:
A ještě, když ho měla opřenýho o sebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.10.23 20:05

Ale houbeles, co blbnes, se kinklalo, no…nezpevneny svaly. Brala jsem si kluky na klin jeste nesedici a maj rovny zada v poho…

Příspěvek upraven 27.10.23 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16047
27.10.23 20:06
@Anonymní píše:
Vysvětlím celou situaci. Dnes jsme měli návštěvu, kolem který jsem se točila, miminko na starosti měla babička, která jaksi nechápe, že se miminko má posazovat až když k tomu samo dospěje.. no miminko posadila aby vidělo na návštěvu :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: měla ho opřený o sebe a v momentě když jsem přišla tak jsem viděla jak miminko tak jako hýbe hlavou, kouká na babičku a pak na návštěvu a zároveň v tom sedu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: jako kdyby se posouvalo? Poskakovalo? Nevím jak napsat, říkám si, že je to 100% tím že nemá vyvinutý svaly (hlavu drží, je mu 4 měsíce a pár dní), ale jako další když nad tím přemýšlím mě napadá epilepsie.. s babičkou jsem diskuzi o tom, že nebude posazovat pak dlouho diskutovala a zdá se, že pochopila.. ale trápí mě toto.. :oops:

Hlavně citovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.23 20:43

Díky holky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.23 20:45

Pak ho opřený o sebe neměla, takže v tom nezpevněným těle spíš zádech prostě kinklalo hlavou na babi a na návštěvu a pak tak jako poskakovalo no..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure