Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
![]()
Nebuď hysterka.
Jasně, jednou se děcko posadí a hned je z toho epilepsie ![]()
A ještě, když ho měla opřenýho o sebe. ![]()
Ale houbeles, co blbnes, se kinklalo, no…nezpevneny svaly. Brala jsem si kluky na klin jeste nesedici a maj rovny zada v poho…
Příspěvek upraven 27.10.23 v 20:10
@Anonymní píše:
Vysvětlím celou situaci. Dnes jsme měli návštěvu, kolem který jsem se točila, miminko na starosti měla babička, která jaksi nechápe, že se miminko má posazovat až když k tomu samo dospěje.. no miminko posadila aby vidělo na návštěvu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
měla ho opřený o sebe a v momentě když jsem přišla tak jsem viděla jak miminko tak jako hýbe hlavou, kouká na babičku a pak na návštěvu a zároveň v tom sedu
![]()
![]()
![]()
![]()
jako kdyby se posouvalo? Poskakovalo? Nevím jak napsat, říkám si, že je to 100% tím že nemá vyvinutý svaly (hlavu drží, je mu 4 měsíce a pár dní), ale jako další když nad tím přemýšlím mě napadá epilepsie.. s babičkou jsem diskuzi o tom, že nebude posazovat pak dlouho diskutovala a zdá se, že pochopila.. ale trápí mě toto..
Hlavně citovat ![]()
Pak ho opřený o sebe neměla, takže v tom nezpevněným těle spíš zádech prostě kinklalo hlavou na babi a na návštěvu a pak tak jako poskakovalo no..
Vysvětlím celou situaci. Dnes jsme měli návštěvu, kolem který jsem se točila, miminko na starosti měla babička, která jaksi nechápe, že se miminko má posazovat až když k tomu samo dospěje.. no miminko posadila aby vidělo na návštěvu
měla ho opřený o sebe a v momentě když jsem přišla tak jsem viděla jak miminko tak jako hýbe hlavou, kouká na babičku a pak na návštěvu a zároveň v tom sedu
jako kdyby se posouvalo? Poskakovalo? Nevím jak napsat, říkám si, že je to 100% tím že nemá vyvinutý svaly (hlavu drží, je mu 4 měsíce a pár dní), ale jako další když nad tím přemýšlím mě napadá epilepsie.. s babičkou jsem diskuzi o tom, že nebude posazovat pak dlouho diskutovala a zdá se, že pochopila.. ale trápí mě toto..