Možná implantace a COVID

2
28.1.26 13:27

Možná implantace a COVID

Krásný den, dovolím si položit zde svůj první dotaz. Ovulace - potvrzená LH testem - ten pozitivní sobota odpoledne, očekávaná ovulace tedy 12-36h. po nejsilnějším LH testu, mohu říci, že zhruba neděle dříve během dne, jelikož neděle/pondělí noc, LH test již značně klesal. Styk proběhl, pátek po 22.h, sobota dopoledne, tedy otěhotnění (dle mého), možné je. Jsem mladá, 23 let, štíhlá, žádné zdravotní problémy - ALE!.. Nyní k dotazu a mým obavám - dnes je středa - 3.-4.DPO, odhaduji? A zjistila jsem svůj pozitivní COVID test, silná bolest v krku, teplota okolo 37,4C. Ráda bych se zeptala zkušenějších.. může zde být značný problém s možnou implantací? Mám z toho upřímné obavy a budu ráda za Vaše názory, odhady, zkušenosti..

Předem Vám děkuji!☀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11816
28.1.26 13:38

Ne…problém by mohly být delší dobu trvající vysoké teploty je 39 stupňům ale samotná viróza problém fakt není…konkrétně moje zkušenost je, že poprvé jsem otěhotněla právě v době kdy jsem byla pri PCR testem potvrzeném covidu doma v karanténě :mrgreen: a podruhé..no nevím jestli to byl covid ale taky jsem měla pěknou virózu navíc právě s horečkama…což mi teda došlo až zpětně že v té době muselo dojít k oplodnění protože to byl náš jediný sex v průběhu 3 týdnů :lol: před tím byla MS a další už pak nedorazila…viróza nastoupila asi 2 dny po sexu…dětem jsou 4 a 3 a jsou naprosto zdravý, čilý, chytrý…jo a ještě dodám že když jsem čekala dceru a ještě jsem to nevěděla tak jsem pila každý večer mojí akné sklenku vína a jednou padl celý sampus…a když jsme počali druhý dítko tak jsme byli s manželem oba lehce opilý protože jsme slavily moje a švagrové narozeniny (máme je 2 dny od sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.1.26 14:57

@Vladusxx Děkuji, tak to jste mě momentálně velice uklidnila, když různě čtu takové horory.. :think: je to tak křehká záležitost.. ale zase si říkám, to by nemohl být těhotný skoro nikdo, při všech těch okolnostech - a pochybuji, že všichni v tomto období byli doslova nadopovaní vitamíny, kys. listovou (kterou užívám) a byli úplně zdraví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14708
28.1.26 15:29

Souhlasím. Problem by byly dlouhodobé vysoké horečky. Případně jiné viry, jako pátá nemoc. Ale covid fakt ne.

Já jsem poprvé otěhotněla v den, kdy jsem dobrala ATB na zánět močáku. A o 2 dny později jsem měla snad chřipku (horečky ke 40, velké bolesti svalu a kloubů). Dcera je v pořádku, velmi inteligentní, jen má středně těžkou dyslexii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5694
28.1.26 15:34
@Janča6 píše: Více

Covid je taky virus, takže ano, vliv na plod může mít negativní stejně jako jakákoliv jiná viróza.

Příspěvek upraven 28.01.26 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14708
28.1.26 15:37
@Lil Kitkatt píše: Více

Jenže ne každý virus se dostane k plodu a přímo ho ohrozí. U covidu a chřipky je problém v těch horečkách. Virus páté nemoci se může dostat přímo do plodu a poškodit ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5694
28.1.26 16:20

U covidu je problém nejen v horečkách. Je to ale celkem jedno, co přesně může poškození plodu způsobit.

Větší průšvih bude ale spíš v prvních 8 týdnech, při implementaci to bude buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
28.1.26 17:13
@Janča6 píše: Více

Tak ono hlavně to, ze se trefili do ovulace jeste nic neznamená, takze mi přijde nesmyslné resit, co by nahodou mohl vir udelat, proate bud to vyjde nebo ne, vir nevir.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí