Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dnes sem tu poprvé, tak doufám, že píšu správně. Mám dotaz, je možné otěhotnět 8.den cyklu? Hned den po menstruaci? Stalo se to některé? Od 12. dne cyklu mě bolí v podbříšku, dopoledne je mi nevolno, řekla bych, že i čich mám citlivější. Nikdy sem takové pocity neměla. Děkuji všem za odpovědi ![]()
@Sára 22 píše:
Ahoj holky, dnes sem tu poprvé, tak doufám, že píšu správně. Mám dotaz, je možné otěhotnět 8.den cyklu? Hned den po menstruaci? Stalo se to některé? Od 12. dne cyklu mě bolí v podbříšku, dopoledne je mi nevolno, řekla bych, že i čich mám citlivější. Nikdy sem takové pocity neměla. Děkuji všem za odpovědi
možný je všechno, tak držím palce ať je vše tak jak má ![]()
Proč zrovna 8. den cyklu by to nemělo jít? Samozřejmě, že to jde! ![]()
Otěhotnět můžeš kdykoli- i během menstruace- záleží kdy máš ovulaci ![]()
Možný to asi je, ale také při ovulaci pobolívá v podbřišku, což by mohlo časově také odpovídat.
Zkoušela sem test, ale to je ještě asi brzy, dnes sem 14.DC. Byl negativní. Menstruaci mám dostat až 20.května ![]()
omlouvam se zakladatelce za OT, ale muzu se trosku prizivit na tematu?
jsem tento mesic nejaka zmatena z meho cyklu. posledni MS prisla v nedeli, po 25 dnech (trosku drive, ale nic extra, standard tech 26–28). nicmene byla delsi a silnejsi. v patek skocila, v sobotu bez krvaceni a spineni. od dnesniho rana me trochu poboliva bricho, jako MS, OVU???? a malinko spinim. jsem ale teprve 8. den cyklu. je mozne takto brzo OVU? vzdy jsem ji mivala tak 12–14. den, ale bez spineni .
nebo jeste dozniva MS? proc me ale zase boli bricho, to uz na konci MS nemivam…
je fakt, ze vcera jsem mela sportovni utkani, citim i namozene brisni svaly, takze je mozne, ze jeste dozniva MS… co myslite?
Byla bych moc ráda, kdyby to vyšlo, přítel se pozapomněl poprvé
byli sme domluveni, že se začnem snažit až v létě
takhle by to bylo tak hezky nečekaně
Ještě sem zapomněla napsat, že 11.a 12. DC sem špinila, to se mi mezi menstruacemi nikdy nestalo ![]()
Ahoj holky, chtela bych se s vami poradit. Je mi 38, nemam deti (nikdy jsem se nesnazila) a treti rok bojuju s endometriozou a myomama(jsem rok po operaci). Mam noveho pritele, ktery uz deti ma a zadne dalsi nechce, pritom je do deti blazen. Pravdepodobnost, ze bych otehotnela je asi miziva a jeste v mem veku… pritel do me ejakuluje jen v dobe, kdy mam menses a odtud prameni moje otazka. Cyklus jsem mela v cervnu 22 dni (5.-9.6.) a v cervenci 25 dni (30.7.-3.8.). 3.8., 5.8.,6.8.jsme meli nechraneny sex, pricemz ty posledni 2 dny jsem uz nekrvacela. Je mozne tak brzy po MS otehotnet? Umite nektera poradit, na kdy mi vychazeji plodne dny v tomto mesici a za jak dlouho bych pripadne mohla citit nejake priznaky, kdyby se tak stalo? Dekuji
@Bertolina píše:
omlouvam se zakladatelce za OT, ale muzu se trosku prizivit na tematu?jsem tento mesic nejaka zmatena z meho cyklu. posledni MS prisla v nedeli, po 25 dnech (trosku drive, ale nic extra, standard tech 26–28). nicmene byla delsi a silnejsi. v patek skocila, v sobotu bez krvaceni a spineni. od dnesniho rana me trochu poboliva bricho, jako MS, OVU???? a malinko spinim. jsem ale teprve 8. den cyklu. je mozne takto brzo OVU? vzdy jsem ji mivala tak 12–14. den, ale bez spineni .
nebo jeste dozniva MS? proc me ale zase boli bricho, to uz na konci MS nemivam…
je fakt, ze vcera jsem mela sportovni utkani, citim i namozene brisni svaly, takze je mozne, ze jeste dozniva MS… co myslite?
Kolik je ti let? Cykly se obvykle s pribyvajicimi lety zkracují. OVU to být mohla.
@Jessica831 píše:
Ahoj holky, chtela bych se s vami poradit. Je mi 38, nemam deti (nikdy jsem se nesnazila) a treti rok bojuju s endometriozou a myomama(jsem rok po operaci). Mam noveho pritele, ktery uz deti ma a zadne dalsi nechce, pritom je do deti blazen. Pravdepodobnost, ze bych otehotnela je asi miziva a jeste v mem veku… pritel do me ejakuluje jen v dobe, kdy mam menses a odtud prameni moje otazka. Cyklus jsem mela v cervnu 22 dni (5.-9.6.) a v cervenci 25 dni (30.7.-3.8.). 3.8., 5.8.,6.8.jsme meli nechraneny sex, pricemz ty posledni 2 dny jsem uz nekrvacela. Je mozne tak brzy po MS otehotnet? Umite nektera poradit, na kdy mi vychazeji plodne dny v tomto mesici a za jak dlouho bych pripadne mohla citit nejake priznaky, kdyby se tak stalo? Dekuji
Pokud si dobře pamatuju, plodné dny nastávají kolem 2 tydnu před MS. To ovšem nemůžeš vědět předem.
Může to být ale individuální. Některé ženy např. otěhotní jen při MS. OVU může z jakýchkoli důvodů přijít kdykoli.