Vynechávání MS

57
5.5.12 22:46

Vynechávání MS

Ahojky,s přítelem se snažíme o první mimčo..HA neberu už cca přes 3 roky.Než jsme se začali snažit,tak jsem měla MS pravidelnou.Jenže od té doby,co se snažíme mi začala dost často vynechávat.Samozřejmě hned jsem si dělala testy a nikdy nic,vyvolávačka a pořád dokola..Teď opět MS nedorazila a testy negativní.Nestává se to některé z vás?Případně jak jste to řešili?Doktorka mi nasadila Utrogestan a stejně mi to nepomohlo..Děkuju moc :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
6.5.12 07:53

Tak pokud jsi měla MS pravidelnou, když jsi mimčo neplánovala a teď je cyklus rozhozený, tak si myslím, že to je bohužel způsobené psychikou -jsi moc natěšená (i když kdo by nebyl). Zkusila bych to moc neřešit a pokud cyklus nemešká víc jak 14dní, tak bych ani na žádné vyvolání nešla a ani Utroš nebrala ( akorát si hormony ještě možná víc rozhodí, když předtím to bylo o.k.) - teda pokud se už nesnažíte rok a je to pořád stejné. Jak dlouho se snažíte? Já cyklus mívám nepravidelný, ale měla jsem ho už hned po vysazení HA - resp. neměla jsem ho pravidelně ani s HA-furt jsem špinila a po vysazení prozměnu MS neměla. Cyklus mám 40-60dní a otěhotněla jsem cca 35den cyklu, nebrala jsem nic. Po Agolutinu mi bejvalo zle a když už MS nepřišla dýl jak 55den, tak jsem zavedla na 5dní Utroš a hned jsem jí tim vyvolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí