Zvláštní ms

123
5.5.12 12:57

zvláštní ms

zdravím :mavam: ,
chci se zeptat…poslední dobou si moje tělo ze mě snad dělá srandu :zed: …ale k dotazu :oops: …dneska jsem měla dostat podle plánu ms…včera večer už mě bolelo bříško :x (tak jako že jen spíše tlačilo) a začala jsem špinit :,( …nejdřív do hněda, pak taková růžová krev, a dneska jen jakoby čistá krev nejsou v ní žádné takové ty kousky jako normálně :?: …ani mě moc nebolí bříško, normálně se totiž plazím po stěně a tentokrát jsem ani nemusela na prášky…sem tam sice zabolí ale jen na chvilku a jen trošku.
test včera ráno vyšel negativní…teplota zatím neklesla…ale někdy mi klesá až po ms takže tomuhle moc význam nepřikládám…Prsa mě bolí tak nějak od OVU a tak nějak jinak než normálně ( i při chůzi)…tak nevím co si o tom myslet…myslíte že by to mohlo být těhu? nebo to spíš značí nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
5.5.12 13:07

MOže aj nemusí, skus testovat za pár dní zas.....apropó, o mimčo se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.5.12 13:08
@1simona1 píše:
MOže aj nemusí, skus testovat za pár dní zas.....apropó, o mimčo se snažíte?

jo snažíme, aktivně asi přes 3 roky…právě mi je to divné takovou ms jsem snad nikdy nezažila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.12 13:18
@Idzetka píše:
jo snažíme, aktivně asi přes 3 roky…právě mi je to divné takovou ms jsem snad nikdy nezažila…

Skus zavolat svému doktorovi, ale pokud máš ms pořád tak silnou a bolavou tak je divné že teď né…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.5.12 13:22
@1simona1 píše:
Skus zavolat svému doktorovi, ale pokud máš ms pořád tak silnou a bolavou tak je divné že teď né…

však právě…že je to divný..nezvyklý…ještě si třeba zítra udělám test a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.12 13:25

já mám takovou ms po revizi…zatim dvě přesně takovýhle…ale nepřipadá mi na tom nic divnýho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14079
5.5.12 13:36

Taky jsem jednu takovou měla. Už jsem si myslela, že jsem těhotná, ale dr. mě vyvedl z omylu. Asi jsem měla míň narostlou sliznici, nebo co. No a další cyklus už ms nepřišla :mrgreen: .
Ve tvém případě bych počkala, jestli krvácení bude pokračovat (i to čisté, bez kousků) a zkusila bych za 2-3 dny zase test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.5.12 13:52

já jsem právě takovou nikdy nezažila…tak malinkou doufám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.5.12 13:53

Já jí právě měla jen tak 2-2,5 dne místo obvyklých 6, tak mě to zmátlo. Ale na utz ani v krvi nic nebylo (chtěla jsem přesné číslo hcg, z laborky napsali 0, takže fakt nic). Měla jsem podezření na případné biochem nebo mimoděložní. Ale fakt to byla úplně normální ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
5.5.12 14:45
@Idzetka píše:
já jsem právě takovou nikdy nezažila…tak malinkou doufám :oops:

Já jsem přesně takovou MS měla,kdyžš jsem byla těhotná (ještě jsem to nevěděla)Pak jsem zjistila,že jsem v 3tt.
Přeji hrozně moc štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.5.12 15:13
@Korrrinka píše:
Já jsem přesně takovou MS měla,kdyžš jsem byla těhotná (ještě jsem to nevěděla)Pak jsem zjistila,že jsem v 3tt.
Přeji hrozně moc štěstí :kytka:

a přišla jsi na to díky testu? nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
5.5.12 15:42
@Idzetka píše:
a přišla jsi na to díky testu? nebo jak?

Nejdřív jsem si udělala test,ale viděla jsem jen / a druhou hrozně slabě.Tak jsem šla na gyndu,kde mi doktor řekl,že vidí váček.Vzal mi krev a bylo to tam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.5.12 15:43
@Korrrinka píše:
Nejdřív jsem si udělala test,ale viděla jsem jen / a druhou hrozně slabě.Tak jsem šla na gyndu,kde mi doktor řekl,že vidí váček.Vzal mi krev a bylo to tam :srdce:

kdy sis ho dělala během ms? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
5.5.12 15:49
@Idzetka píše:
kdy sis ho dělala během ms? :oops:

Hned jak mi MS přestala.Hrozně mě bolela prsa…(to mě při MS nikdy nebolela).A pak jsem utíkala s prosíkem k doktorovi,at jsem pane bože těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.5.12 18:30

Zrovna sem chci hodit svůj dotaz a narazila jsem na tenhle. Taky teď řeším to, že moje poslední MS byla taková zvláštní. Vždycky je ta krev tmavší, je v ní sliznice…teď to byla právě jen obyčejná krev, bez kousků, světlejší. Třeba jak když teče krev z nosu :D Tak uvažuju, jestli si udělat testík, už jsem 4 dny po MS a nevím nevím, jestli si ho už dělat. :) Co myslíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí